I did it again

Jaa, nu har jag inte bloggat på hela helgen... IGEN! Förlåtförlåtförlåtförlåt! Haha, nej men jag kan försöka ta det lite kort (ni vet ju hur det brukar bli...;)

Fredag: Några killar från klassen hade tydligen filmat när tjejerna bytte om efter gympan. Som tur var hade inte jag gympa just då :S Haha, det var så otroligt töntigt, värsta 3:an-stajl! Men ännu töntigare var alla killar som bah: "Men ofta man filmar tjejerna i klassen!" Alltid detta tjat om att klassen är sååå dålig. Det är bara sååå piinsaamt att umgås med folk från sin klass, alla är så fula och konstiga... Förutom en viss liten "huligan"-liga (huliganer my ass! :P) som är extreemt tuffa och balla. Dom får umgås på fritiden, men alla icke-hooligans är "klassen" och alltså töntar. Herregud, det är så jävla barnsligt med alla killar som tycker så, snälla väx upp! Visst, jag har också tyckt att klassen var "efter", och att alla var töntar förutom jag (som var heelt perfekt... XD) Men kom igen, det var typ tre år sen! VÄX UPP!

Haha, i alla fall, efter skolan träffade jag och Milou Linda och Sandra. Vi kollade bla i en smyckesaffär där jag gjorde bort mig en smula... Haha, nej det var nog inte så farligt, eller? På kvällen var jag hemma hos Milou och vi kollade på "Super size me". Har faktiskt inte sett den förut, men vaddå, alla säger att den är så fruktansvärt äcklig och osmaklig, men så farlig var den ju inte?

Lördag: På dagen var jag hemma och typ städade lite/fixade med rummet. På kvällen gick jag, mamma och pappa på fest hos Signe och hennes mamma. Dom har reoverat hemma, så det var typ inflyttningsfest, fast inte riktigt, haha jaa, ni fattar :P Jag och Signe var där en stund och laddade upp med snittar och sen träffade vi Felix. Vi gick till typ Mariatorget där det var en massa andra baby-hooligans. Men det var feting tråkigt så vi gick hem till Signe, fast sen gick vi ut igen och så blev det en hel del knas (roligt knas :B) och sen gick vi hem igen. Haha, typ favorit (?) i repris XD

Söndag: Signe mådde fett dåligt för hon var sjuk så hon gick hem (alltså bytte från mamsen till pappsen) och jag och Felix åt frukost på McDonalds, excellent! Fast jag råkade skvätta ketchup på en tants väska :S Hoppas hon inte såg... Sen gick jag hem och så har jag typ fixat lite med mitt rum och så, det blir asfint!

Jaa, det var väl typ det... Har tyvärr inga smaskiga bilder att bjuda på, sorry!

<3

Nu ska jag fan sova



Så det här blir ett kort inlägg :P I morgon börjar vi en kvart tidigare (BLÄ) men innan skolan ska jag i alla fall äta frulle i skolan med Majloo :D Tjaa, what to say? Känner mig faktiskt en smula duktig som lyckas lägga mig typ en hel timme tidigare än i vanliga fall. *Round of applause for me* Haha, nej kompisar, nu får ni banne mig gå och lägga er, det ska jag göra! PUSS

Torsdag



Tjena tjena! Ganska segt i skolan idag... På eftermiddagen va jag lite med Milou, Maja, Lydia, Mira och Elli. Vi lallade omkring på söder, jag och Elli köpte big pack med Fadelbollar och Maja och Lydia köpte mazariner. Don't we just loooove to tröstäta!? Haha, skojja... Men nu är jag hemma och, eeh vet inte vad jag ska skriva mer så... JA DRAAAR!

Onsdag



Tjingeling på er sötnosar!

Idag var det ganska najs i skolan, på eftermiddagen har vi syslöjd och hemkunskap, så det var ju kul. Efter skolan chillade jag med Sara, Ivan, Signe, Max, Klara, Niko, Milou, Joar, Felicia, Selina och Kornet. Skojj! Vi var lite i gamla hederliga Nytan och tre andra klassiker; Godislandet, Donken och kyrkogården ;D Men när vi kom till kyrkogården var det typ bara jag, Felicia, Klara, Sara, Niko och Joar kvar. Joar och Niko höll på att kasta en flaska mellan sig och det var seriöst bland det roligaste jag sett på länge XD När Niko sa: "Det här kastet kallas Pistolen, PANG!" och Joar gör värsta Matrix-grejen för att inte bli träffad, alltså jag och Fia doog av skratt och jag rullade på allvar runt i gräset av garv! XD Eller nej föresten, jag skrattade fan ännu mer när Joar halkade när vi skulle attackera honom (hehe..). Jag fick ont i magen!!! Men det slår ändå inte när Maja pratade om att fjärta, det var något extra alltså... XD Haha, ingen fattar va idioten (jag) snackar om så nu ska jag snart vara tyst och sova.

Ska bara berätta att jag är gryymt avis på Cillans iPhone, hon har en fucking iPhone!!! Shit mannen, själv dras man med fjortis-mobben since 2004 och en iPod som är heelt körd! Ja, livet är allt bra orättvist ibland.

Tjaa, det var väl allt jag hade att säga denna regniga onsdagskväll/natt (varför kan jag aldrig lägga mig i tid!?), men ni får ha det bääästiis så höres vi i morgon. Pussen och Kramen till Eder alla!



PS: Jäfveln har inte svarat på mitt mejl, det kanske inte blir nån human tetris!? *gråter blod*

Dagens Outfit




Alltså sorry för pinsamt dåliga bilder, men jag kan inte ta med den bra kameran på morgonen för det tar så lång tida att ladda över bildern... :/ För er som inte ser så har jag på mig ett vitt långt linne, blanka svarta tights, svart kofta och brun axelremsväska. Haha, var tvungen att täcka över ansiktet för jag gjorde några konstiga miner :S XD Men nu måste jag skynda mig till skolan, skulle ju ätit frukost där men Milou försov sig och jag vill inte sitta där själv och skämmas så jag fick äta lite sketna flingor hemma i stället. Ha en bra dag allihopa, puss!

Lite bilder

Självklart är det alltid något som cpar sig när man håller på med datorn, så en del av bilderna funkar typ inte att lägga ut. Orkar inte hålla på med det nu, men här kommer i alla fall lite bilder..


























1 Kolsyeris som dunstar
2 Frukt
3 Milous välkommen hem.kort som hon glömt här
4-5 Mitt liv är nerpackat i kartonger just nu
6  Min tröja
7-8 Saker som står på kakelugnen
9-12 Kylskåpsmagneter
13 Paprikaplantan
14 Buzz Lightyear-huvud och något annat konstigt
15-16 Gammal bild på mig och lilebror
17-23 Tagna på balkongen
24 Torkade blommor
25 Tuggummiaotomat fylld med tärningar


Eller ja, ganska många :P Alltså fatta vilken bra kamera det är! Jag har inga fotograf-skills och bildrna är inte redigerade på nåt sätt, men dom är andå väldigt fina, eller? ;)

Men fuck it, nu är klockan mycket igen! Att jag aldrig kan lägga mig i tid! Sägen nästa!

GOOGLE.SE //SLASH// JAG DRAAR!

Tisdag

Nu har jag varit duktig och pluggat en hel del plus fixat lite i mitt rum, så jag är värd att blogga lite. Haha :P Jag började ju dagen med frukost i skolan tillsammans med Milou. Vi hällde i oss sjukt mycket ohboy :B I skolan var det rätt booring, eller inte mentormötet :P. Jag, Maja, Simon och Max flydde som alltid upp till Alonsos grupp. XD Mötet var typ skitkort men det var askalas endå, fick en kaka dessutom ^^ Efter skolan mötte jag en viss person, OMG! Haha, nej men fyyfaan det var inte roligt. Ögonkontakt i typ 10sek och båda bah: "ehhh vi låtsas som om vi aldrig setts förut..." YEAH RIGHT! Nej usch, det var rätt jobbigt XD Haha, har ju inte pratat med honom på typ ett halvår. Haha, ni kanske inte fattar ett skit av vad jag skriver men men.

Sen chillade jag och Millan på Donken ett tag, fick glass feting billigt, katchiing! Missade Mimi, för jag skulle hem och plugga. SUGIGT! Vad har jag gjort mer..? Just det, jag har lallat omkring med systemkameran <3 Haha, aj laav to leka fotonörd XD

Ska ju som sagt antagligen byta blogg, men vad ska den heta?! Hjäälp tack!

Puss /I

Dagens




Klänning - Forever21
Kofta - Vet ej

Nu ska jag äta frukost i skolan med Milou, Ciao!

Save tonight



Nu ska lilla flickan soova! Skulle pluggat lite matte egentligen, men jag orkade verkligen inte... :P Spelade gitarr istället, btw, visste ni att "Save tonight" och "What if god was one of us" spelas på typ precis samma sätt med samma ackord!? Tuuft va..? :B darjdah

I morgon blir det fruppa med Milou i matsalen, haha precis som i typ femman XD Men ryktet säger att det ska finnas Oh´Boy där!? Nää, nu måste jag verkligen slagga. PUSS


I need a new iPod




Japp, det är min iPod... Det är nåt som inte står helt rätt till, eller hur...?

Måndag

Jaha ja, då var det vardag igen. KUNG FU (PANDA) FAN I HELVETES JÄVLA DARJDA! säger jag bara! :@ Haha, nej men ärlisch det suuger ju balle med skolan -.- Plus att jag har kommit i väldigt roliga men pratiga grupper, snacka om att snacka sönder lektionerna. (Eyy fyndigt!?) I alla fall, efter skolan träffade jag som sagt Camilla och vi kollade lite i affärer och så. Hon köpte några jättefina tröjor, men själv är man ju luspank tills på måndag då slantarna rullar in ^^ Höhö... Sen åt vi middag på Pong, thaibuffé. Så himla gott, men nu typ döör jag av proppmätthet XD Signe, vi måste verkligen köpa det där gymkortet!!! Nu ska jag städa lite och plugga. Hugaligen, det var länge sen sist! :S Blää

Dagens outfit:


 
Vit tröja - Boomerang
Rutig kjol - BikBok
Gråa strumpbyxor, vita tygskor och bruna tantportföljen (:

Men vafaan VADDÅ EMO!?



DET ÄR TYDLIGEN DEN HÄR BILDEN SOM SKA VARA MED I TIDNINGEN!!! Milou och Natta är ju skitsöta, men what's up med min jävla emo-min!? FettoEMO gone mongo-fjortis liksom! >.< OMG snacka om att jag kommer få skämmas... Men jag sa just att det var ok att dom använder den... DÅS


Ska bara...

Misstänker starkt att det är denna bild som ska vara med i bilagan om konfirmation, DARJDA!


Just some pics


Kleerup på Medis, ASBALLT!


Fyrvrkerierna på 080808, GOTT NYTT ÅR! som jag sa till Maja :D


BÄSTA RACERBILEN EVER! Mot kebaben och vidare!

HELGEN

Fredag Var ju som sagt med Signe på den här rockmusikalen. Den var ganska dålig förutom när typ 10 pers utklädda till gummibjörnar hade torrsex och böghög på scenen XD Heelt sjukt! Efter den åkte vi till Vita bergsparken där Simon, Felix och Cornelia levde livet lite väl mycket... Vi släpade hem stackarna till Signe och barnvaktade dom en stund. Sen ringde Signes mamma och sa att ett killgäng typ våldgästat henne, hoppat över staketet och allt! Haha, dom hade frågat efter Signe och hennes mamma gav dom Signes nummer. Så sen ringde det nån och bah: "Vare festen!?" Haha, vi bah whoot? Ryktet sprd sig skitsabbt och strax efter ringde Milou och tyckte det var fett elakt att vi hade fekke utan att ha bjudit henne och Maja. Vi bah: "De e ingen fest" Vem hade fått för sig att det var fest hos henne? Corre skulle sova där men det var allt. Och hur fan hittade killarna till Signes mamma? HELT SAJK!

I alla fall, Simon gick hem och Cornelia somnade så småningom i badkaret (efter sjukt många gråtattacker...). Jag, Signe och Felix hade lite rajtan tajtan. Vi gick ut till Skånegläntan fem på morgonen och pratade med en konstig gubbe som lekte stek. (såg honom på gatan igår btw) Jaa, sen chillade vi väl mest och somnade kanske halv sju.


Men det bästa med hela kvällen var nog den här söööta pussen! HAHAHAH XD MITT I NYTORGSPARKEN! och det var inte den enda... HAHA

Lördag
Vi vaknar ungefär vid 9 och har alltså sovit typ tre timmar, usch! Frukost blev rostbröd med Nutella, that's very excellent! Låg halvdöda framför TVn ett tag och sen gick jag och träffade Milou, Mimi och Natta <3 Vi chillade omkring på Donken, köpte tobak till vattenpipan och var allmänt gliiidiga ^^ Sen gick jag och Milou hem till henne och sov middag :B Ehee darjda... Nej men jag var ju skiitatrött juh! >.< På kvällen tråffade vi Mimi och Natta igen, plus Linda och Lollo. Vi drog till typ Eriksdal och rökte vattenpipa. Sen började några skjuta en massa fyverkerier också, MYYS! Träffade en tjej där, Beccis, som var lite ledsen så hon fick chilla med "dom coola killarna" ett tag, HAHA skojja XD Nej men det var kul, vi gick typ på samma kör när vi va små. Världen är liten, huh? ;)

Sen gjorde vi en musikvideo till "Dancing in the moonlight" också (ladda upp på YouTube någon? ;D min mobil suger så man ser typ inget :/). Den blev finaste :B









Som Linda sa; "Dom måste ha fötts med en diagnos eller två..." SÅ SANT, så sant! XD

Söndag Jag sov över hos Milou från lördagen, vi vaknade typ halv tolv och drack en massa Oh'Boy till frukost, yummii! Sen träffade jag Camilla. Vi gick och kollade lite på kläder och sen gick vi på "The Dark Knight". Den var faktiskt asbra, och jokern var helt underbar! Trodde den skulle va fett sugig för den har ju fått dålig kritik, men alltså den var riktigt bra! Plus att jag äälsar Batman <3 Önskade ju mig en Batman-dräkt i födelsedagspresent när jag fyllde typ fem, haha vadå stekare!? Haha, skojja! Men sen har jag ju fått en massa Batmantröjor från diverse brosor och killar, så det har ju blivit min grej. Tror jag har fem stycken nu :P Dessutom har jag en Batman som nyckelring och snodde Milous Batmangubbe från Burger King-barnmenyn, yees it's verri naajs :D Haha, jag ska fan börja samla på Batman, nån som har nåt fint att donera till Batgirl?! XD Anyway, efter filmen gick vi hem till mej och pratade samt tittade på Harry Potter och Digimon The Movie, haha!

Tjaa, det var väl helgen i rätt stora drag ^^ I morgon börjar skolan på allvar, BLÄÄ! Ska dessutom börja direkt med SO, hur trist kan det bli!? Men efter skolan ska jag träffa Camilla igen, och vi ska prova allt vi la undan på H&M, så det blir trevligt i alla fall :)

Haha, just det, Milou chattade med Stilrobin och bah: "Min kompis är kär i dej, hon tycker du är skiitsnygg" och skickade länk till min blogg. HAHA, fett pinsamt! Han är ju fan hetaste men vaddå kär!? Sen sa hon att hon skojjade och han bah: "hon var ju snygg :)". TACK ROBIN, JAG ÄLSKAR DIN BLOGG! ;D Eheee DRAJDA...


"I think I'm a little bit, a little bit, a little bit in love with you!"


Jaja, men nu måste jag verkligen sova. Fyfaan, kommer vara dööd i morgon ju >.< Men först ska jag bara lägga upp lita gamla mobil-bilder, chekka nästa inlägg ^^  PUSS OCH GOD NATT <3

PS: KUDDTURKEN HAR FÅTT 1000 VIEWS PÅ YOUTUBE!!! High five Majja!

Fredag

Oufsch! Var så otrooligt jobbigt att gå upp till skolan i morse, vidrigt! Men jag la mig lite väl sent i går också... :/ Jag, Elli, Maja och Cillan hade våra balla Allsångs-tröjor på oss. Haha, sexorna trodde typ att vi var värsta galna geeksen, SOM OM JAG BRYR MIG :B IDAG FICK VI VETA GRUPPERNA! Jag fick faktiskt en bra, dock nästan samma tjejer som förra året, men den är najjss ;) Språkgrupperna blev också helt ok =) Jag och Milou kom tillsammans i alla grupper, kul! Tyvärr är jag typ aldrig i Signes grupp och bara någon gång i Majas, men men... :/ Efter skolan gick jag och Maja hem till Milou och chekkade out hennes nya rum, tuuft! Sen träffade jag Signe och nu ska vi äta lite mat och sen gå på typ en rockmusikal :P HAHA, töönts <3 Men det är ju okej ibland, HALLÅ VI ÄR ÄLDST I SKOLAN!? Heheh... Darjda....:B

Dagens Outfit: (crappy kvalité pga webcam)

Kjol - Monki
Tröja - Allsång på Skansen..?
Väska och kofta -  Mammas
Ring - Vet ej
(Vita Ked's)


Haha, här får ni se lite av mitt nya rum också :P Men som ni ser är det väldigt stökigt för det är verkligen inte klart än, ska målas, tapetseras, göra en vägg med garderober (yes!) och en massa annat, men det blir nog bra ^^


Haha, gör en "LisaPlace", kunde inte låta bli :B

PUSS

Greetings

Haha, när vi skulle äta pizza träffade vi på mamsen och papsen på vägen. Pappa hade på sig en sån där jävla regnkappa som går ner till fötterna, MEN VA LIKSOM!? HAHA XD Mamma hade sagt att han inte kunde gå omkring så, till och med min lillebror (och då är det illa för han bryr sig aldrig om sånt) men det struntade pappa i. "Vaddå, det regnar juh?" Men han såg ju ut som nån satans ailen med huvan och allt och när vi såg honom gjorde han greetings-rörelsen (Camilla vet vad jag menar) och bah: "Take me to your leader" HHAHAHH! Ibland är päron ganska koola egentligen (men också självklart piiinsamma).


Torsdag

Ledsen för dålig uppdatering på sistone, men jag försöker använda den här veckan till att umgås och så så mycket som möjligt, för sen när skolan drar igång på riktigt så blir det nog inte mycket tid över till det... :/

Anyway, har precis packat upp typ hur mycket mat som helst, för vi beställde hemleverans. Det är såå skönt att slippa handla! Budfriman kommer med maten till dörren bara! Urbra!

Idag var vi i stora skuggan med klassen plus sexorna. SUUUG! Usch, jag hatar den "parken" (fältet) och at behöva umgås med småjonen. Det är väl okej att dela korridor med dom och så, men lärarna vill att vi ska bli kompisar och träffas på fritiden och så. HALLÅ, vi går i nian och dom i sexan!? Men hur som helst, efter det åkte vi hem och jag var med Maja, Joar, Signe, Eleonor, Milou, Nikolai, Ivan G och Max. Vi åt glass och satt i Vita bergsparken. Men sen började det ju regna så vi gick hem till Max och spelade Guitar Hero och Mario :D Några gick hem och så, så sen var det jag, Maja, Elli, Max och Niko kvar och vi åt pizza på Tevere och sen gick vi hem till mig fast inte Max, han skulle hem och "plugga". Haha, yeah right, vi har inte ens haft en riktig lektion än... ;D Men vi andra schillade gaalet, spelade gitarr, sjöng, dansade för Niko (Max du vet inte vad du missade! SKOJJA)och hade värsta "fajten". Haha, vi typ brottades på sackosäckarna XD Vi, konstiga? Hur kan ni tro det!? Sen gick vi ut en stund och skrek "Big booty", "Shiboya" och "Candy Shop" så halva Södermalm hörde, excellent!

Åh, fick just ett mejl från min gamla konfirmations-ledare som säger att dom har en bra bild på mig, Natta och Milo som dom vill använda till en bilaga om konfirmation i Södermalmasnytt. Kul! Undrar bara hur bilden ser ut, har ingen aning om vilken bild dom menar... :S Men det blir nog bra =)

Nu ska jag nog titta lite på TV, ciao!


Snygg-Maja på G! (Men vad gör råttan i bakgrunden!?)


HAHA XD Lady Marmelade's langar sexy pose NOT XDXDXD


Gangbang


Tuffaste <3


Maja fick till bästa stekar-posen EVER! Impad som faan :B

God natt

Usch, är verkligen usel på att lägga mig i tid. Blir alltid way too sent :/ Men men. Yes, snart ska jag börja träna igen! Ska köpa typ gym/gruppträningskort som funkar på alla bad i Stockholm. Man kan gå på hur mycket man vill och det finns massa roliga grejer att välja mellan. Det bästa är att man inte måste gå på tex yoga på varje torsdag klockan tre, som andra aktiviteter. Man kan välja när man vill gå och vad man vill gå på, jag och Signe ska gå på magdans, yoga, pilates m.m. Super! Känner att jag veerkligen måste komma igång med någon träning igen, har typ tjockat mig hela sommaren liksom, fy! Funderar också på att börja på cheerleadingen igen, men i Senior B istället, dom tränar bara en gång i vecka och är inte lika überseriösa... Hmm.. får se hur det blir med det :) Men nu mååste jag sova, puusss

Och just det! Kuddturken har fått nästan 1000 views, på bara två veckor!!! Omg, det är fan hardcore ^^ DARJDA

Blogg.se VS Devote.se

Japp, jag har gjort en blogg på Devote, men jag vet inte om jag ska fortsätta här eller byta dit...? Vad tycker ni? Är det någon som har haft båda som kan säga vilken som är bäst eller nåt? :P

Grannen är CP

Haha, för några dagar sen blev ju en granne helt galen när jag och några kompisar satt och sjöng mitt i natten. Okej, visserligen sjöng vi jääkligt högt, men man behöver ju inte få damp bara därför... Men i alla fall, nu satt pappa och spelade fett lågt på gitarren, och jag nynnade med. Och vad händer, jo, CP-grannen knackar i golvet! HAHA! Hur känslig får man vara!? XD

Onsdag


Haha, what the fuck's up med fötterna!? XD

Hallelåja! Idag började ju "skolan" som sagt fem på eftermiddagen/kvällen. Jag, Maja och Milou köpte pizza för man skulle tydligen ha med sig mat. Men sen visade det sig att det typ bara var vi plus nåra till som fattat det, så vi fick äta vår skräpmat på skolgården, skamset... ;D Vi skulle se en dansföreställning på Park Teatern, så hela klassen gick dit och störde alla tanter som kommit en timme tidigare för att få platserna längst fram, HAHA XD Vi satt och skrek, sjöng, beatboxade "Billie Jean" och lekte Big Booty så alla typ hatade oss, men det var kuul :B Dansen var bland det sjukaste jag sett, eller ett av numrerna. Kan inte förklara men det var helt jävla insane :S (Alltså inte på ett bra sätt, bara på ett sjukt sätt...) Men förövrigt var det bara booring. FIne, dom är asduktiga och jadajada, men det är ju inte så kul att kolla på typ modern konst-dans till långtråkig finsk-opera, typ. :P Haha.

Men nu ska jag snart sova, ska ju upp imorgon. Hur fan ska det gå? Igår la jag mig samma tid som jag vanligtvis går upp... Shit! :S :D

HAHA


Onsdag

Vaknade för en stund sen och nu har vi ätit frukost och duschat. Snart ska vi nog äta lite glass, smaarrr! ;D Somliga har en smula PMS av något slag, men hoppas det går över... Not anymore! Men nu blir det glass! Puss

06.27 Godnatt




"Förstör jag stämmningen helt om jag släpper mig nu?"

OMG HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA XD ASG ASGASG XDXDXDXDXD Maja skulle säga ett skämt (rubriken), och först tog det jättelång tid innan hon kunde säga mer än "först..." för vi började garva så mycket XD HAHHHAH XD Men sen sa hon det och JAG DOG SERIÖST AV SKRATT XDXDXD OMG jag har inte skrattat så mycket på hela sommaren XD Tårarna sprutade ur Majas ögon och jag började sprattla med benen XD XD Alltså O M G, ni fattar inte hur kul det var XDXDXDXDXD SNACKA OM ÖVERTRÖTTA XDXDXD

Loveee

Halv fem, typ

Och jag och Maja data-lanar fortfarande, Milou har somnat för länge sen. Fast nu sa hon: "vem har blivit tjock. tyst gubbe!" XD Vet inte om hon pratar i  sömnen eller om hon faktiskt vaknade... Men nu sover hon igen. Aaw. Förut pratade hon i sömnen och bah: "hmgrgubl chorizo chorizo hkml". Haha,Tower Blox. PUSS

Väskturken


Happiness

when people look into your eyes they see the fun bubbly person you are. Your eyes are like little rainbows of happiness bottled up :)

Sleeping Beauty

You are sleeping beauty! You pricked your finger on a spinning wheel but a spell that protected you from dying made you sleep for 100 years or until a prince came along to awake you. You are shy and quiet but you do enjoy a good sleep. You aren't energetic you'd prefer to sit and read a book. You are romantic and very kind but you are very easy to be manipulated.

What Kind of Girl?

Your considered the gourgeus one. When you walk down the street everyone stares. You have no problem getting what you want and and loving speding time at your local salon and Spa. Your image is extremly important to you, and you would never leave your house without doing your make- up.

Paris Hilton

Your the dumb airess -- but your absolutly the prettiest girl of the bunch

MEN VAFAAN JAG ÄR JU ROSA! >.<

You are evry successful in your life. You are funny, and you match well with love. You are very active, but can sometime get mad.

Low

She Hit The Floor, Next Thing You Know, Shawty Got Low, Low,Low,Low! You're "Low"! You Are The Chatchiest Person In Town! People Just Love You! At First They May Think You're Lame, But When People Get To Know You...You Are Well Loved! Your Legacy Will Live On! Hit The Floor!

Princess Barbie



Although surrounded with all the wealth and extravagance you ever could wish for, you still yearn for something your heat cannot survive without...which is love (only with prince charming of course). You are beautiful, smart and well liked so I'm sure he's besotted with you. In Barbie Land, you live in you parents grand castle/palace in the tallest turret (with a balcony to day-dream on). Colours: Light pink, light blue, cream Flower: Pink Gladiolus animal: Love bird

M to the M to the I

Är hemma med Milou och Maja som ska sova här, det blir gaalet chill hela natten för vi börjar fem imorgon, naajs! =D Idag var vi i en skog med skolan, suugigt värre! Sen skulle jag och Milou sola så vi gick till stället typ vid gammla Nexus och skulle stoppa i slantarna. Det satt några tjejer på bänken som typ harklade sig övertydligt och sen bah: Ehh, alla vi står i köö.... Och jag sa: aha, oj förlåt jag fattade inte det. Och dom bah: Hahahah, som om vi bara skulle sitta och vänta på bättre tider eller nåt, hahaha! Men alltså så otroligt onödigt att bli sura och typ feting upprörda, hallå vi kunde väl inte veta att dom satt och köade, jag menar, hur många solarier finns det inte på söder liksom!? Men jaja, harebrapusshej!

Say goodnight and go

Hallu igen! Ska alldeles snart sova, bara blogga lite först, men det känns sjukt att lägga sig så här tidigt! Klockan är ju bara tjugo i tio, i vanliga fall har ju dagen just börjat liksom! XD Anyway, jag har typ inte gjort något sen jag kom hem, har varit sjuukt trött och typ halvsovit framför dator *nörd*. Men sen kom pappa hem med en sån här, det är alltså en extern hårddisk eller nåt sånt :P Så nu får jag plats med hur mycket filmer som helst plus att allt kopieras till den där lilla rosa grejen så om musiken försvinner igen (hrm..) så kan jag få tillbaka den mycket lättare! Taack papi <3

Just det, sen ska jag byta från Comviq Knock Out till Kompis, så nu jävlar blir det gratis sms ska ni se XD Näjj, men nu ska jag allt schlagga! God natt och see ya i Tyresta imorgon -.-

Puuss

Back to school

Guud vad jag är trött! Kan inte sovit mer än fyra, fem timmar i natt alltså :/
Jag och Milou var först från klassen, vi frågade vår kära lärare var resten var och hon sa "Men det är ju ingen som kommer tidigare än man måste, ni går ju i 9an nu...?" Haha, och vi som trodde att alla andra skulle komma en halvtimme innan liksom XD Som tur är så är det bara chillipilli hela veckan, idag var vi uppdelade i grupper och lärarna berättade lite om schemat och så. Men jag hörde ingenting för jag, Maja och Jennifer grät av skratt (åt allt och inget) hela tiden, höhö :P Sen åt vi lunch med vår nya mentor SAM! Yes! Och efter lunchen slutade vi. Jag, Maja och Signe lallade omkring, fast jag typ halvsov. Nu kom jag hem för en stund sen och funderar allvarligt på att ta en liten "power nap", men då kommer jag ju bli speedad ikväll så det är nog inte så bra egentligen...

Usch, det suger verkligen att blogga utan bilder. Måste skaffa en kamera, NUUU! Too bad bara att jag inte har några pengar... :/ Puss

Game Over

Oh God, imorgon börjar skolan igen... I really can't get it! I vanliga fall brukar jag längta efter att träffa alla, att se vilka killar som blivit snygga över sommaren och vilka tjejer som helt bytt stil (och tvärt om ;) Det brukar ju vara lite spännande i alla fall. Men nu känner jag ingenting, eller liksom, jag har inte fattat att lovet är över. Jag menar, what the fuck hände med sommaren!? Vad fan har jag gjort i tio veckor? Usch, det är precis som jag och Milou sa; man har längtat hela vintern efter sommaren, och när den kommer så längtar man efter något annat. Det är som om jag längtat efter något hela lovet, men det finns ju för i helvete inget att längta efter!  Haha, det är verkligen som rubriken, ett stort GAME OVER, straight in our faces! Blää...

Usch

Hade massa spännande att berätta, men nu har jag verkligen ingen lust att skriva...Sorry.
PUSS

Bläckvard



JAK JILLAR ENTE JESUS; HAN ER ELACK! bara liten snäll iblant... MEN ENTE JUST NY! :@

Fredag

Heej! Jag och Signe har varit och kollat på block, kalendrar, pennor och sån't till skolstarten. Nu är vi hemma hos mig och jag lyssnar på lite gamla technolåtar. Det är såå nostalgii ;D Haha, nej men seriöst jag blir fett glad och vill bara ut och dansa! XD I alla fall, idag körde jag på lite "fashion"-kläder, men det är nog inte riktigt min grej ändå. :P

Ikväll ska vi antagligen kolla på beatbox i Kungsan, HAHA! Men vaddoe jag är fett impad av såna så varför inte? ;D

Kisses <3

Om man inte kan sova

så kan photoshop och knasiga bilder passa bra!


SLAGSMÅLSKLUBBEN<3



Jag, Signe, Maja, Milou och Ida var i Kungsan och röjde till SMK. Faan va najzz det va! Fattar inte hur dom kan vara så jävla coola!? I alla fall, där träffade vi Sara, Sofia, Fia, Joar, Ivan & Ivan, Povel, Niko, Linn, Ella, har jag glömt någon? Ja, det har jag säkert, orkar inte kolla. Sorry! Hur som helst, sen gick jag, Signårf, Majsen och Milousen till DONKEN (in my heart! ;) På vägen dit våldtog vi några "wannabee-schteekers"! Vi sjöng Pappa betalar och dreev som fan, men dom fattade inte det och typ: "Vi vet, cashen bara rullar in" HAHA! Sen sa en valross till oss att hålla käften, den försökte också kasta en fimp på oss! Var fick den luft i från liksom!? XD På donken var Mahmudtdt inte snäll, glassen var slut och vattnet kostade tre kronor :( Sen blev det vitan, med Emelie, halva gänget som vi träffade i Kungsan och typ massa vi inte kände. Men vi chillade där en stund. Sedan hemgång och nu är jag här. Chattar lite och orkar inte gå och lägga mig ;) Jag och Signe ska vara publik på Human Tetris (yees det kommer till Sverige) någon som vill hänga på?

PUSS

S to da I

Shue brushur! Idag var jag på ansiktsbehandling, så himla skönt! Dom gjorde typ djuprengöring, peeling, mask och ansiktsmassage, huden blev ren som en liten bejbirumpa! Haha, skojja! I alla fall så köpte vi lite bra krämer och så också, kalas! Sen åt vi sushi. Efter det träffade jag Signe, Felix, Bobo och några tjejer i Kungsan. Men jag och Signe gick därifrån på en gång, fett booring. Ung 08 är ju mer för dom lite yngre, eller kanske egentligen inte, men det är ju bara -96or där liksom... Men ikväll ska vi kanske gå dit, det är ju typ indiekväll eller nåt, får se hur det blir. Nu är vi iallafall hemma hos mig (nej Felix, vi äter inte bullar). Harebrahej

NI GLÖMMER VÄL INTE:




Pimp My Laptop
First Impression lanserar nu, i sammarbete med Notebookdesign, en tävling där Du har chansen att vinna en laptop med Din alldeles egna design!

Det Du ska göra för att vara med och tävla är att designa ett tänkt lock till en laptop, precis efter eget tycke och smak! Kanske en rosa med hjärtan, Din finaste sommarbild eller varför inte en Gucci-logga!? Möjligheterna är oändliga, bara Din fantasi sätter gränserna!

Ditt tävligsbidrag registrerar du på http://firstimpression.agenteyes.se/index.php eller mejlar till [email protected]. Ditt bidrag får högst vara 20 MB och ska också innehålla en kort beskrivning av Ditt förslag. Sista anmälningsdag är 30 September 2008 och vinnaren presenteras den 13 oktober på http://www.firstimpression.nu. Avgör tävlingen gör en jury från First Impression med hjälp av fristående designer. Juryns beslut kan inte överklagas.

1:a pris är en ny laptop designad precis efter Ditt designförslag, värde c:a 9900 kr.
2:a pris är Din design utförd på din egen laptop, värde c:a 4000 kr.
3:e pris
är en snygg och tuff datorväska som passar Din laptop, värde c:a 1000 kr.

(Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

LYCKA TILL!

Frågor? Mejla till [email protected]

Och du; även om Du inte vinner så kommer Du i höst kunna få din dator lackerad i en snygg färg och med ett coolt motiv ändå.(Priser är ännu oklart.) Bra va!?



Om First Impression:

Företaget First Impression är "ett företag som jobbar med global affärs och conceptutveckling inom sälj, marknadsföring, starkt ledarskap, handlingskraft och personlig utveckling enligt konceptet: FROM VISION TO REALITY. Syftet är att maximera KONKURRENSKRAFTEN."

First Impression har ett globalt projekt i sammarbete med Notebookdesign och lanserar nu "ett unikt concept inom corporate branding: Designade laptops och väskor där kunderna för första gången kan få sin logotyp."

Du kan alltså få Ditt företags logotyp på Din laptop eller väska! First Impression lackar alltså Din dator och sätter dit loggan Du valt ut och de kan också ändra färgen på utsidan, häftigt va!?

Läs mer på: http://www.firstimpression.nu

Onsdag

Hej hopp! Har varit och shoppat med mamma och lillebror idag. Det var mest till honom vi handlade, men jag köpte i alla fall ett par nya vita Ked's, mina andra har ju gått sönder :/ Sen tittade vi på tapeter också, den som jag har som bakgrund här var verkligen skitful i verkligheten, typ gul... Men jag hittade en annan liknande, lite chanpagnefärgad och typ "skimmrande". Det blir nog jättebra!

From one thing to another, så är det fett jobbigt att Facebook är lite omgjort, nu är jag ju helt lost igen! :S

Tisdag

Hej hopp! Idag kollade vi lite mer på tapeter och på lite andra grejer. I morgon ska vi kolla på ett ställe till, men tapeterna kommer antagligen bli de som jag har som bakgrund här på blggen. Fina va!? Om dom inte finns kvar blir det några liknande :)

Usch, snart är lovet slut ju! Tiden går alldeles för snabbt när man har roligt... ;) Just det, appropå ingenting så hittade jag bilder från när jag och Camilla åkte rodel i Tällberg XD



Hehe, jaa som ni ser så åkte vi flera gånger... Det var faktiskt sjukt läskigt; tänk er att åka på en stor skateboard i en rutschkana i en skidbacke :S Haha, lite så var det faktiskt, men sen blev det skitkul XD Jaja, nu ska jag snart sova, kram <3

Shin, shine, shine on



Hola bloggläsers! Ska snart gå ut och titta på tapeter igen, måste ju hitta de perfekta liksom ;) Sen ikväll vet jag inte vad om händer. Just det, jag och mamma bokade just tid för ansiktsbehandling på torsdag. :) Jaja, nu ska jag klä på mig. PUSS

PS. Ni har väl inte missat att jag skaffat Facebook? ;)

Say no more

<--Klick!

DOH

http://www.4shared.com/file/57907762/db7e0bc1/lamour_toujours.html
-Om ni vill höra mig sjunga L'Amour Toujours, alltså...

Jag gjorde en akustisk cover av Gigi D'Agostinos technolåt på musiken i skolan. Sen spelade jag in den och sen trixade min musiklärare med den och så blev det en tecnolåt igen :P Jag är verkligen inte nöjd med hur jag sjunger, vet att jag kan tusen gånger bättre :/ Men jag fick faktiskt sitta helt själv i studion i skolan långt efter vi slutat. Dessutom satt gängsterniorna utanför och hörde allt plus att dom kom in och hämtade gitarrer hela tiden... Och en viss Curtfis livade ju upp det hela genom att stå som ett fån i dörröppningen hur länge som helst. JOBBIGT LÄGE ELLER VAD!?

Just det, appropå musik så kan jag ju passa på att berätta att typ all min musik är borta, så nu måste jag flytta över allt från den gamla datorn igen >.< Usch!

Och en sak till, jag har typ knarkat Honey and the Moon de senaste dagarna, as if you would care.

Kisses <3

KUDDTURKEN



Jag spammade sönder pläjjahädd och lyckades få filmen på andra plats (av typ 700 videos)! Yey! Men nu är den typ plats 20... -.- Fast över 700 views och tio kommentarer på en vecka på YouTube är inte fy skam, eller? :P

Bevis:




HELGEN och Måndag

Okej, har inte orkat/hunnit skriva men ska försöka sammanfatta lite:

Fredag: Jag och Signe lallade ut på 080808 @ night. Kollade på fyverkerierna på Slussen, nån mer än jag som såg att vissa var smile-gubbar och åttor!? På medis såg vi Kleerup, asballt! Sen åkte vi ner till Stureplan, sjuukt mycket folk (news, right?).

Lördag: Ungdomsgård för cepejon hemma hos mig. Deltagare: Jag, Maja, Signe. Vi åt allt för mycket glass, gladde Söder med vår sång från balkongen, åkte i den fina bilen och bombade pea med Kuddturken :D

Söndag: Maja och jag överraskade Milou med kladdkaka och Coop X-tra chips. Ungdomsgården fortsatte; vi spelade gitarr, gick omkring på Söder i mongokläder (Maja= "Ni kan kalla mig Generalen" i kamoflaugejacka och millitärsmink, Milou i snygga kläder fast med gummistövlar och jag hade på mig  "I love Pink"-tröjan och bara rosa kläder XD) sjöng "My herat will go on" halv två på natten så grannarna ringde och klagade, ringde heta linjen, och väckte Love klockan 6 på morgonen. Uppdaterade varandra om vad som hänt och bara chillade gaalet helt enkelt! ;D Somnade typ 7 på morgonen, Maja sov på sackosäckarna.

Måndag: Vaknade vid två, vräkte i oss Nutella, försökte skriva en låt, pappa kom hem från Berlin och hade med sig rosa laptop-fodral (taack!), jag och mamma kollade på tapeter till mitt rum. På kvällen såg jag och M:en på Barnhemmet. FY FAN! Haha, det var fan den läskigaste film jag sett! Vi var typ de enda som skrek så alla skrattade åt oss. Jag grät nästan i slutet, (alltså inte av rädsla, haha) hade jag inte suttit i värsta biosalongen hade tårarna runnit som bara den!

Jaa, det var typ min helg, hur var din?

Love <3 / Ingeborg

Halluu

Storschtekarn och kåmpani har precis vaknat och käkat fruppa. Läste inlägget om småstads- VS storstadsfrisyrer på Storstadspojken och blev fett upprörd! Haha, nej men alltså jag skulle kunna skriva typ skiitlångt om hur rätt han har, men det orkar jag inte :P I alla fall, IDAG KOM MILOU HEM! Så jag ska typ träffa henne lite senare :D Anyways, nu ska vi schminka oss med rååsc åck fåndatjång (jag vet att jag använt skämtet förut, men tro mig, det och glashfiiberfiel håller ;)

PUSS

Natt

Halloo schtekerz! Maja och Signe kom hem till mig och vi schillade jääärnet as usual :B Sen köpte vi kebab och på vägen åkte Maja i en liten trampbil XD skojjigaste på länge alltzzåå! Fast vi var feting rädda för kebaberna, för en av dom hade haffat Majsen på stan och bah: eyy var är din blonda kompis, ni två går alltid förbi på Folkungagatan...SAJK :S I alla fall, sen levde vi loppan på balkongen och det var så jävla pinsamt när M & S typ kasta sten på sexygranne, jag låg på marken och dog av skam, einte kuwl (eller jo XD) Majjsan gick hem sen så jag och Signurfen kollade på Idol 2004 DVDn, hehe TÖNTIGT <3 Men Geraldo var så söt <3 Nu ska jag sova, puuss!

Ps, Love det var inte jag... :D


MONGON <3<3<3


Morsning Korsning

Vaknade för en stund sen och upptäckte till min otroliga förskräckelse att jag (som aldrig har finnar) har fått en stor härlig finne typ mitt i pannan! Men alltså USCH! Okej, det är inte en bindi i alla fall, men ändå! Fy bubblan!
Anyway, Signe kommer hem från landet idag så vi ska typ hitta på något. Men inte shoppa i alla fall, upptäckte till min stora förargelse att jag redan handlat upp alla pengar för denna månad... Dom pengar jag har kvar är egentligen min lilla back up som ska gå till en digitalkamera eller nåt. Men använder jag inte dom har jag bara 80 kronor för hela augusti! HAHA, vilket skämt! Ja, jisses...


Gööörls, vi måste göra om det där! <3

Nej men usch

Hittade denna fula bild som är tagen utanför typ Ica eller nåt på landet. Men vaddå, gillar man tuffa grejer som blinkar så gör man! ;) (Fett ful i fejan, men de bjussar jag på :D)


 

Hellu

Idag fikade jag med farmor =) Haha, men vaddoe det var fett trevlans har inte träffat henne på skitlänge plus att man måste umgås lite med gamlingarna nu innan dom blir för gamla... Sorgligt men sant :/ Anyway, sen blev det typ kväll (hehe, sova länge in my heart) så då åt vi middag typ.

Usch, internet typ cpear sig som fan. Antingen är det nätverket eller (ve och fasa!) själva datorn! Alltså jag typ döör om det är datorn som är mongolidad för den är fan ny! Fy faan... Fast just nu verkar det funka... From one thing to another så är det väldans askalas att Kuddturken har fått typ 150 views på två dagar! Det är ju förfan lika många som vår Kissie-video har fått på över en månad! Yeey! Jag tar det som att Skogsturken är populärare än Kissie, HAHA, fett ironiskt XD Och när jag ändå mahbar fröken Nilsson så kan jag ju säga att mitt rum är större och har flr fönster än ditt, Muhahahah!

Andrei säger att min blogg är tråkig, men duuh, as if I didn't know!? Fattar inte att typ 30 pers om dan vill läsa skiten jag skriver... Men fortsätt snälla ni, jag blir ju fett överlycklig av många besökare och det är ju himmelriket at få en kommentar då och då <3 Puss på er alla

SNART ÄR MILOU TILLBAKA, MUMS! ;)


Typ finaste sommarbilden <3 Fett gammal, men ändå! Just det Maja, du måste skicka alla andra konfa-bilder till moi, så får du våra smaskiga Photo Booth-pics, puus!

Guten Tag mina vänner

Vaknade för typ 20 min sen, men jag hade typ sovit hela dagen om det inte hade ringt så förbannat ^^ Haha, alltså det blev ju inte speciellt jättesent igår eller nå't, men jag gillar helt enkelt att sova :)

Lalallalalla, jag orkar inte skriva mer PUSS

http://www.youtube.com/watch?v=1ZasAfQ48po <---KLICK! :B



Allsång

Jag, Maja och Eleonor hade ju som sagt våra balla allsångs-tröjor och skrivit "Lundin" i pannan och vi stod näst längst fram så om ni såg tre dårar som hoppade som galningar och hade svart kladd i panna så var det vi :D Alltså vi var feting tuffa och skakade rumpan till "Mamma Mia" så vi blev filmade fett mycket, yeey! Så det var värt att vi varit där sen fyra typ :P Sen träffade vi några sköningar som varit där sen 6 i morse, och vi som tyckte att vi var hardcore...
;)

Anyways, nu ska jag nog snart sova, men är ju inte så trött som man borde, vi vände ju lite smått på dygnet igår... Jejje, puuuss

NI SOM INTE HAR SETT MÅSTE KOLLA:


ALLA KOLLAR ALLSÅNG

JAG, MAJA OCH ELLI ÄR DÄR! LÄNGST FRAM I ALLSÅNGSTRÖJOR! Yesss

Hehe

Vi sitter i sackosäckar på golvet och kollar på gamla Björn Gustafsson-, Kvarteret Skatan- och Extra Extra-klipp på YouTube :D Haha, men är det dataLAN så är det. Börjar bli alldeles för övertrött och kan inte tänka helt klart, men det är naajs^^

Puss


NI MÅSTE KOLLA


I <3 KEBAB

Jag älskar KEBAB!

(Vem driver nu...?)

FAN VA BALLT


Glory



Haha, jag och Maja sjunger och spelar "Glory". Vi försökte oss på stämman men alltså...vaddoe...;)

ULTRA-NAW



Ögongodis ;)


Kebab

Haha, jag skrev ju för ett tag sen att dom på Folkets snart borde veta vad jag ville ha. Och nu när jag var där så sa killen i kassan bah: ehh...de blir 39:-, alltså innan jag ens beställt! HAHA! Men idag ville jag ha med pommes frites istället så jag bah: heheh, eeh nej inte idag. Aaw! Sen såg vi hela huuuliganligan, HAHA! *wow dom är så tuffa jag önskar jag var som dom*

Ansiktsboken

Japp, då har manskaffat fejsbook :D Eller jag hade ju en förut, RallyRejserBajs remember?, men nu har jag gjort en rrichktig :D ADDA! Puss

Alltså...

...jag undrar om kebab-pojken driver med mig, eller om han verkligen tycker att jag är "tung"... Hmm... tål att tänkas på. Men oavsätt så är jag glad och nöjd, ska träffa Maja snart och vad passar bättre då än Folkets liksom!? Excelenteee



STEKARE IN BIG MOMMAS HOUSE!

Good Morning, Herr Horst

Har just ätit fruksot bestående av risifrutti. Det är fina grejer det ;D Är inne på MSN och chattar med lite mäniskor jag inte pratat med på typ ett år, saajk XD I alla fall, sen ska jag träffa Maja och vi ska vara största schteekarna like always! Puss


Haha, sexii påås :B

Mamma Mia

...tutta klia! Remember da dagisuttryck nummer ett!?

I alla fall, idag såg jag Mamma Mia. Den var faktiskt riktigt underhållande och rolig, lungt bättre än SATC. Men Mamma Mia var tyvärr lite väl smörig här och där den också, men räddade det med schtekar-tantsen som lajjade loss XD Dessutom var pojken sjukt het, mums! Patetiska stackaren sitter uppe och slösurfar, boooring. Till och med varit inne lite på pea ohc MSN idag, det händer ju inte ofta nu för tiden ^^ Har ändrat lite i mitt bokmärkesfält också och dessa bloggar finns nu bland mina "snabblänkar": (as if somebody would care)

Niotillfem

Right Now
Lisaplace
Milou's

Amanda Berg
Natacha Peyre
Robin Fröström
Fashion Toast
Blondinbella
Kissie

Funderar på att byta till devote.se, men designen är mycket fulare tycker jag (pga av alla reklam). Fast det verkare bättre plus en massa mer läsare... Vad tycker ni?

Puss i ljumsken (vidrigaste uttrycket, jag vet, det var meningen :B)

Sunday

Igår frågade the one and only Vare Ahkke mig om vägen! WOW! Haha. Och just det, en kebab på pläjjah diggar min blogg... Den är ju skittråkig? Men kebab är ju livet så jag är glad och nöjd :D Puss på er

Tjuvlyssnat

Skansen

Två tjejer och en kille ~ 16, löser något korsord i väntan på kvällens allsång.
Tjej 1: När affärer säljer ut sina saker billigare?
Tjej 2: Hmm… LIDL!
Tjej 1: HAHA!
Killen: …Rea…


What if it wasn't the right thing

Shit, har just ringt och slutat på cheerleadingen... Bra? Dåligt? Usch, känns helskummt :S Det var verkligen superkul där (även om jag klagade en hel del ;) men jag kände att jag inte skulle orka gå kvar i höst, 9an och allt. Lite synd är det, men man måste verkligen satsa 110% och om jag inte kan göra det kan jag lika gärna skippa det helt. Annars förstör jag ju för hela laget men främst för mig själv... :/ Men det känns lite synd, det var ju verkligen såå Ingeborg att vara en cheerleader, barndomsdrömmar come true liksom! ;) Menmen, nu ska jag köpa typ gymkort/gruppträningskort på alla bad så jag ska gå på yoga, magdans, spinning m.m. Det braiga med kortet är ju att jag kan gå när jag kan, vill och har tid.



Kommer sakna er flickor <3 (Gud, vad sentimental man blev helt plötsligt då?!)

Hehe, nu var jag allt bra busig och olydig va!? Man får ju inte ladda upp bilder så här, men HEY jag är ju inte med i klubben längre! (Rackarns...)

Sex and the City

Just det, såg SATC i förrgår och den var ju pinsamt dålig!!! Haha, vi satt och skrattade åt alla stackare som grät! Ja jisses ;) Men detn var ju underhållande, men alltså vissa scener var ju bara fööör mycket. Jag skämdes för att det var så smörigt, och för att alla runt ommkring mig satt och snörvlade som fan. Ameen pliiis, det är en urlöjlig film och ni är typ 25!? Fast jag kanske inte ska säga nåt, på Norrtäljebussen lyssnade jag på Shine on med The Kooks och typ grät och skrattade för mig själv. Sjöng nog med lite också... Men i alla fall

;D

Booring

Orkar inte bry mig om bloggen så mycket just nu, men jag kommer tillbaka i höst. Men sommaren har i alla fall varit bra, somsagt var vi en vecka i Tällberg och det var kul. Jag och Camilla ramlade av rodeln :D Det är typ som en stor skateboard som man sitter på och åker ner för en lång rutschkana i en skidbacke, typ... Asläskigt och askalas i alla fall, haha. Sen var jag en vecka på landet, träffade bland annat Kevin, haha senast vi träffades var förra året när Lovisa hällde en hink vatten på vårt tält XD Måndag till tisdag var jag på Signes land och resten av veckan har vi typ kollat rea (hehe) och dödat våra stackars fötter :( Jajja, nu orkar jag inte skriva mer, men ni får ha ett bra liv, puss!


Greeeetings! Hahah XD Camilla, vi hade lungt bästa Dala-häst-arrmén; The evil army of evilness :D HAHA


Signe och Findus, hehe =D


Jag badade fötterna och lekte mongo och skrek när vågorna kom. Signe tittade på, applåderade (eller inte men i alla fall... ;) och smygfotade idioten :D

Puss mina små korvar

TÄVLING: VINN LAPTOP MED DIN DESIGN!




Pimp My Laptop
First Impression lanserar nu, i sammarbete med Notebookdesign, en tävling där Du har chansen att vinna en laptop med Din alldeles egna design!

Det Du ska göra för att vara med och tävla är att designa ett tänkt lock till en laptop, precis efter eget tycke och smak! Kanske en rosa med hjärtan, Din finaste sommarbild eller varför inte en Gucci-logga!? Möjligheterna är oändliga, bara Din fantasi sätter gränserna!

Ditt tävligsbidrag registrerar du på http://firstimpression.agenteyes.se/index.php eller mejlar till [email protected]. Ditt bidrag får högst vara 20 MB och ska också innehålla en kort beskrivning av Ditt förslag. Sista anmälningsdag är 30 September 2008 och vinnaren presenteras den 13 oktober på http://www.firstimpression.nu. Avgör tävlingen gör en jury från First Impression med hjälp av fristående designer. Juryns beslut kan inte överklagas.

1:a pris är en ny laptop designad precis efter Ditt designförslag, värde c:a 9900 kr.
2:a pris är Din design utförd på din egen laptop, värde c:a 4000 kr.
3:e pris
är en snygg och tuff datorväska som passar Din laptop, värde c:a 1000 kr.

(Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

LYCKA TILL!

Frågor? Mejla till [email protected]

Och du; även om Du inte vinner så kommer Du i höst kunna få din dator lackerad i en snygg färg och med ett coolt motiv ändå.(Priser är ännu oklart.) Bra va!?



Om First Impression:

Företaget First Impression är "ett företag som jobbar med global affärs och conceptutveckling inom sälj, marknadsföring, starkt ledarskap, handlingskraft och personlig utveckling enligt konceptet: FROM VISION TO REALITY. Syftet är att maximera KONKURRENSKRAFTEN."

First Impression har ett globalt projekt i sammarbete med Notebookdesign och lanserar nu "ett unikt concept inom corporate branding: Designade laptops och väskor där kunderna för första gången kan få sin logotyp."

Du kan alltså få Ditt företags logotyp på Din laptop eller väska! First Impression lackar alltså Din dator och sätter dit loggan Du valt ut och de kan också ändra färgen på utsidan, häftigt va!?

Läs mer på: http://www.firstimpression.nu

RSS 2.0