Hemma

Men i morgon åker jag till landet i en vecka, sen kommer jag hem till stan igen och då stannar jag här resten av sommaren. eller lite tid kommer spenderas i saltsjöbaden men det får ni tåla ;) Det var jättetrevligt i Tällber men jag orkar verkligen inte skriva om det nu. Alltså jag är ledsen att jag har skrivit skitdåligt i sommar, jag har liksom annat för mig. Men det ska bli skärpning i höst, promise! Nu ska jag fortsätta packa, pussen!

Ha det bäst i USA, Milou! <3


En av alla bilder jag tog på mina Barbies, haha! =D

So long allihopa

I morgon drar jag till Tällberg med familjen och sysslingarna! Vi har hyrt en stuga där och det ska bli totally chill ;) Så jag kommer anatgligen inte kunna blogga på en vecka (vet inte hur de är med internetiteterna där uppe) men ni får helt enkelt klara er utan mig. Som om det skulle vara något svårt... ;)

I alla fall, idag träffade jag ju som sagt Signe =D Jäfveln har varit i Italien en månad (ff) och hade såklart en hel del smaskigheter att dela med sig av ;) Vi fikade på det här lilla cafét vid fotbollsplan (på Söder ofc) och sen chekka vi lääget i Götgatsbacken. Senare träffade vi Gurra och Peter i Björnsan, schkojj. Maja kom förbi och sen gick vi hem till henne och lyssnade på "Faschination" med Alphabeat och spelade luftgitarr och rockade loss på golvet och då kom hennes pappa hem och bah "ehhh...okeeeeejjj...?". HAHAHHA! fett med pinsamt aboo-mannen! Hehe..

Men nu måste jag verkligen sova, pussssss

Saturdag

Good afternoon everybody! This will be a little inlägg in swinglish. Today I'm gonna' hang out with besteven Signorf! I have not seen her for a jäkligt lång time, so that will be najs. I skulle sova över at her place, but I have to be home and diskutera garderob con mi madre y padre, toobadi! I can't skriva anything more now, 'cos I've got to skynda mig. Signe has been vaken sen 8 å clåck, so it is not so nice of me to let her vait to long. Have a fin dag!

I am really not this bad in english, (just almost...)

TÄVLING!

First Impression



Företaget First Impression är "ett företag som jobbar med global affärs och conceptutveckling inom sälj, marknadsföring, starkt ledarskap, handlingskraft och personlig utveckling enligt konceptet: FROM VISION TO REALITY Syftet är att maximera KONKURRENSKRAFTEN."

First Impression har ett globalt projekt i sammarbete med Notebookdesign och lanserar nu "ett unikt concept inom corporate branding: Designade laptops och väskor där kunderna för första gången kan få sin logotyp."

Du kan alltså få Ditt företags logotyp på Din laptop eller väska! First Impression lackar alltså Din dator och sätter dit loggan Du valt ut och de kan också ändra färgen på utsidan, häftigt va!?

Exempel på design

Exempel på färger

I dagsläget är det bara ovansidan som kan lackeras, men i höst kan även undersidan bli lackerad. I höst kan också privatpersoner få sina datorer "pimpade", men just nu är det bara till för företag, då minsta beställningsvolymen är 10 st.

Själva tävlingen:



Tävlingen lanseras på First Impressions hemsida den 22 juli, och Du som tävlar har chansen att vinna Din drömdator! Eftersom tävlingen inte har lanserats än, så är den följande informationen lite "exklusiv" för alla er marsmallowsfluff-läsare:

Det Du ska göra för att vara med och tävla är att bestämma hur Du skulle vilja designa Din dröm-laptop, inga svåra frågor eller liknande alltså! Den som vinner får se sin idé bli verklighet, det vill säga: om Du vinner gör First Impression om Din laptop så den blir precis som Du vill ha den!

Detaljer om hur Du skickar in Ditt förslag, när vinnaren presenteras och dylikt kommer alltså publiceras på hemsidan den 22 juli. Men redan nu kan Ni ju börja fundera på hur förslaget ska se ut. Kul va!?

Även om Du inte vinner så kommer Du ju kunna få din dator lackerad i en snygg färg ändå i höst. Priser är ännu oklart, men runt tusenlappen kommer det antagligen kosta. Då kan Du få till exempel en tråkig och grå laptop omlackerad i Din favoritfärg! Och First Impression är alltså det ändå företaget i Sverige som utför den här typen av "Pimp My Laptop".

LYCKA TILL!

Fredag

Hej hej! Grejandet fortsätter idag... Fett tråkigt men det blir ju bra i alla fall. Hmm.. Har inget mer intressant att skriva just nu, adjöken!


HAHA

Kolla in BillairBoy @ pa! Hahah! Värstaste är att han skrev "tjena snygging" till mig XD Han måste väl skoja, eller?

Once upon a time


Hittade den här gamla bilden bland en massa grejor. Gissa vem Batman-flickan är? :B

De andra är Camilla, Ina, Jossan och Ebba. Guud vad länge sen det var! Saajk <3

Sent

Haj haj! Träffade Maja och Love en snabbis typ vid nio, trevlans =) Sen har vi typ försökt planera lite hur mitt rum ska se ut, mamma och pappa vill att en vägg ska vara helt täckt av vita garderober. Men vaddå skitfult!? Nej, usch, det blir verkligen inte snyggt :/ Men, men, får väl se hur det blir...

Snart ska jag gå och lägga mig, är faktiskt riktigt trött. Så god natt på er!

Torsdag

I går kväll/natt ringde Milou och Hilma och ville att jag skulle följa med till Hilmas landställe på Värmdö, därav den dåliga uppdateringen (sorry!). Love kom dit också och han skulle försvara oss för våldtäktsmän i skogen, men han var räddast av alla... Haha! Det var i alla fall jättetrevligt, vi badade och hoppade studsmatta (hehe) och chillade, körde lite "jag har aldrig" och så =) Vi skulle sätt en skräckfilm också, men kontrollen till DVDn funkade inte så vi kunde inte se något mer än menyn. Fast den var läskig så det räckte och blev över, right girls? ;-)

Vi gick och la oss typ sex på morgonen och sov till halv ett :D Sen åt vi lite våfflor och tittade på The Hills. Nu kom jag typ precis hem och har just ätit middag. Väggen som delade av mitt rum är borta så nu är det fett stor, yeey! Haha, kanske kan tävla med Kissie...?

Nej, nu måste jag bära upp en massa grejjor på vinden, höres!

PS: SIGNE KOMMER HEM I MORGON! JIPPIEJABADABADOOO!



Halli hallå

Nu ska vi iväg och slänga skräp. Hinner inte skriva mer, hej!

God natt!

Fyy fabian vad trött jag är! Kommer typ somna om tre minuter, men jag var ju tvungen att blogga lite snabbt först. Hehe ;) Kvällen har ägnats åt att fixa med alla mina gamla Barbie-dockor. Guud så mycket minnen! Haha, ska visa lite bilder i morgon tror jag ;) Då ska jag kolla igenom mina Shelly-dockor också :D Men nu ska jag sooooova, gonatt!

Aww

Haha, jag och Milou har en liten hemlig beundrare, scorpoingold@youtube! HAHHA XD Vem kan det vara...? Och du loverboy, seximama.se finns ju inte din tossa! Men det är ju alltid najs med subscribers :D Höhö!

http://www.youtube.com/user/MyNameIsXBaby

Update

...Och röjningen fortsätter... Jag sitter och kolla på garderober och skrivbord på Ikea, spännande va!? Mamma och pappa vill att jag ska ha en sån där ful vit, enorm garderob som är typ två och en halv meter hög, as if! Hur fan ska man nå hyllorna där uppe liksom!? Jaja, men nu kom min storebror och hans tjej så vi ska äta lite jordgubbar och glass. Puss

Vad är kubba?



Tjena tjena mittbena! Har precis varit på Folket's och tjackat kebab med mamma. Haha, jag går dit fett ofta, doh! Men alltså det blir ju så när man bor så nära. Alla där känner ju igen mig, snart behöver jag väl inte ens säga vad jag vill ha, haha! ;) Angelina ringde just och ville träffas, och Maja och Milou, alltså rackarns att man är stuck här inne! Men det är ju trots allt mitt rum som ska bli större, så jag kanske inte ska klaga... Excellent! Nej, snyggingar, nu måste jag bära banankartonger upp till vinden igen (yeyy, indeed.. -.-) men ni får ha det askalas! pusspårumpan

Fråga: Vet någon vad kubba är? Alltså det är något man kan köpa på kebebställen...

Tjoo

Nu har jag vaknat och desayunar (hehe) och shminkat mäjj med rooosch och fåndäjshån :D Lallarrenoveringen fortsätter idag (snaaark). Dessutom är jag, mamma och min lillebror väldans överkänslga mot damm och sån't, så det är som värsta förkylningsanstalten här hemma. Stackars pappa som måste stå ut med våra nysningar. Eller snarare lyckos pappa som slipper det själv! ;) Plikten kallar, gotta' go!

Haha

Hittade skojjigaste sidan; http://www.morphthing.com! Man blandar sitt ansikte med andra ;) Jag har suttit och lallarlekt med det hela kvällen :D Jag blandade mitt och Eva Longorias ansikte, visst ser det ut som Natacha Peyre och Kenza!?

Ingeborg1 and Eva Longoria Faces Combined Together -
Eller kanske inte, men i alla fall, sen blandade jag mig och Natacha istället:

Natacha's Face Combined with Ingeborg2 - Natacha's Face Combined with Ingeborg4 -
Haha, visst blev dom coola? ;)

Jag gjorde en med mig och Blondinbella också;

Bild 496.jpg's Face Combined with Bild 889.jpg -
Plus typ tjugotusen andra...
Hahah, ja tänk så kul man kan ha...NAT! Nu ska jag sova, goder afton!

MUSIK

HalCali - Tandem -Den här låten har jag lyssnat på jättemycket i sommar, haha! Den är väldigt konstig och inte min smak egentligen men det är något som gör att jag typ äälskar den :P Har ingen aning om vem HalCali är, hittade den hos NioTillFem.

Coldplay Vs. Sum 41 - The Scientist Vs. Pieces (Mash Ups) - Två jättebra låtar som är ihop-"mixade". Jag tycker faktiskt att den är riktigt bra, annars brukar mash ups vara ganska sugiga...

Tiger Lou - Oh Horatio - Okej, ingen har väl missat att jag näst intill avgudar den här låten!? Men alltså det är något magiskt med den, gitarren, rösten, texten, ALLT! Haha, jag skojjar inte... ;)

Wayne Wonder - No Letting Go - Åh, den här låten är också magisk! Nej men alltså jag kan bara inte sluta lyssna på den! Minnen <3

Extreme - More Than Words - Haha, alla runt omkring mig (och Milou) borde hata den här låte nu, så mycket som vi gått och lallat på den! Men det är något med den som inte går att beskriva. Haha, nej men riktigt bra är den =)

Japp, det var lite gamla godingar det ^^ Haha! Egentligen ska det vara med lite fler låtar här, typ Naive och Mardy Bum, men det var bara de här jag hade som "låtkoder" och jag orkar inte hlla på och fixa med alla andra skiitbra låtar ;) Men hoppas ni gillart!

Hemma

Var just ute och handlade lite med pappsen ;) Typ vid Kelly's stod ett gäng bajen-hååligans och vrålade "Hammarbyyyy" samtidigt som någon filmade. Suck! Men sen tittade jag lite nogrannare och det visade sig att jag typ kände hälften! HAHA! Pappa bah: Herregud... Och jag tänkte bara att "Du skulle bara veta..." Muhahah XD Villka tomtar ^^)

Idag har jag typ inte gjort någonting, har mått fett dåligt hela dagen, typ ont i huvudet och så. Usch, beror nog mest på vädret men det är så jobbigt att känna sig så otroligt seg :/ Men nu ska jag äta middag; korv med bröd, HAHA.

  <---- Klick!

Goder afton (NAT)

Vaknade av mig själv typ elva, sajk va!? Haha, i alla fall, nu har jag ätit frukost och klätt på mig. Idag ska vi fortsätta fixa här, typ kasta en massa saker och ställa upp grejer på vinden och lite så, usch! Men, men, snart får jag ju ett större rum så det är värt det! ;) Hoppas ni får en bra dag, även fast vädret suuuger! Bläää

Den sjätte (fast nu är det den sjunde)

Idag (eller igår för klockan är visst över tolv nu...) sov vi typ halva dagen, sen gick vi en promenad och sen började vi fixa här hemma. Vi ska ju göra om lite, jag ska få större rum och lite så :D Eh, ja det är väl typ det... Just det, jag kollade igenom mina bilder och hittade lite gamla godingar ;)


HAHAHAH! Det är jag, Natta och halva Sara som shejkar loss på konfalägret i höstas XD Haha, det var fett roligt, alla sminkade kattstreck (killarna också) och sen lekte vi Elverket och var skittöntiga men det gjorde inget för det var ju så kul!


Men alltså wtf!?


Farbror, farmor, farfar och pappa.


Haha, men guud! Kommer ni ihåg eller!?


Riktigt länge sen! (Kusinens huvud i bakgrunden) Herregud, det känns verkligen som att det där var ett helt annat liv (eller ja, det var ju det på sätt och vis) och jag kommer liksom inte ihåg någonting av det! Minns inte ens att jag hade den där frisyren...


Storebror och storasyster -92 SÖTA!


Lillebror och storasyster, kanske två år sen. Sajk!


Haha, alltså fyfan vilken jävla schtekare lillebror kan vara ibland!


Muhahah! Storebror var minsann också blond en gång i tiden, med Anakin-fläta och allt! (Hehe)


...Fast sen försvann både håret och flätan ;) Men nu är det längre igen och bältet är svart, better watch out =)

HAHAH! Men gosh så gamla bilder! Och förlåt syskon, ni vill kanske inte vara på bild här, men TOO LATE! Höhö.

Och här är lite bilder jag tog en gång när jag lekte fotonörd:


Påskliljor


Toker bodde bland liljorna


Min mormor är en hejare på rubiks kub


Är hon inte typ världens sötaste tant också, min mormor?

Haha, ja de här bilderna bjuder jag på ;) Men nu ska jag sova, god natt! <3

It's Saturday Night and Happy Hour!

Hallihallå! Orkade inte skriva i går kväll och inte på hela dagen idag heller, lessen! ;) Hur som helst, gårdagen var jättekul! Vi var ju som sagt på 100-årsfest, alltså mammas kusin och hennes man som båda fyllde 50 år. Det började vid halv sjutiden och var i en lokal i Saltsjöbaden. Det var ju mest gamlingar där, både riktiga gamlingar och "gamlingar" (=typ alla som är över tjugotre ;). Men vi "ynglingar" var (förutom jag och min lillebror) Jenny, Camilla, Filip, Emma, Hanna, Malin, Erik, Amanda, Julia och sen några lite yngre men jag kommer tyvärr inte ihåg va de hette :S Usch, är verkligen pinsamt dålig på att komma ihåg namn, ibland glömmer jag typ vad en person som jag pratar med heter, skam!

I alla fall, först fick vi välkomstchampagne och lite snittar (schnitzlar) som feting snygga servitören bjöd på (hehe, gissa om vi tog många!?). Sen var det middag, värsta buffén! ;D Självklart blev det najs efterrätt också, halloncheescake och någon form av chokladrutor, mums! (Vad hände med det nya nyttiga livet!?) När vi åt visade de en liten film, med bilder på alla som var där! Alla bah: RIP Åhnej! Haha, nej men det var skitgulligt med alla bebisbilder ^^ Efter maten blev det DANS! HAHAH! Fan roligaste att se alla asfulla föräldrar skaka rumpa till Night Fever XD Men coolast var Peter (han som fyllde år), han hade på sig en specialdesignad nigeriansk dräkt inkl. värsta randiga kockmössan! HAHA, fråga mig inte varför! Det var små fiskar på tröjan som vi typ skrattade ihjäl oss åt också! XD Ascoolt var det i alla fall, särskillt när han dansade, alltså han gjorde typ "afrikan-dansen"! Herregud, man borde nästan filmat... Jag och de andra tjejerna kunde inte heller sitta stilla utan rockade loss till Alcazar, haha!

Efter ett tag tog i alla fall energin slut, och då gick vi ut och chillade samt passade på somliga som var lite vingliga... Host host! ;D Det var skojj det också, men fyfan vad rädd jag blev när Filip nästan ramlade ner för stentrappan, usch usch usch! Någon gång vid två åkte vi hem och jag typ dog i sängen. Ont i fötterna som fasiken hade jag också, dels på grund av att jag haft högklackat hela kvällen och dels på grund av kåda och barr som fastnat under mina fötter när jag sprang omkring ute utan skor... Hehe. Jaa, det var väl typ det. Kvällens outfit blev till slut en ljusblå klänning i något siden-liknade"slinkigt" material, silvriga Bally-pumps, vit kofta och pärlörhängen. Ja, just det, om du ser det här Camilla så vill jag bara säga att jag hoppas att du mår bättre idag! Och att det var väldigt kul när du sparkade på Filip! ;-)

Hej och Godmorgon



Usch vad jobbigt det är att gå upp så här tidigt. Ställde väckarklockan (!?) på 9 men har inte kommit upp förens nu... ;) Och jag som la mig typ halv 3 igår :/ Jaja, om en stund ska jag ut med mamma och mormor och köpa present till dom vi ska till ikväll. Senare kommer bilder på kvällens outfit, om det inte blir panik (vilket det antagligen blir) ;D Nu ska jag klä på mig, ha en nice dag alliåke! Bilden är typ världens fulaste på mig och Milou, tagen igår i Vita Bergsparken.

Fredag

Hej hej igen!
Jag träffade som sagt Milou och vi gick till Vitan och solade, myys! Sen åkte vi till T** M**** och tittade på extensions :D Haha, jag har i och för sig väldigt långt och tjockt hår, men jag vill att det ska vara äääännu längre ^^) Mamma och brorsan kom precis hem från landet och jag håller på att prova en massa kläder och så. Imorgon ska vi ju på mammas kusins 50års- tjallabajsing :P Har inte bestämt mig än, antingen blir det den svarta Tiger-klänningen eller en vit och ljusblå randig klänning/tunika från Gina Tricot. Den svarta är lite väl uppklädd och den andra är lite väl sommrig, eller alltså den passar bättre på dagen, men festen är på kvällen. Hjälp mig välja!! Fast jag orkar inte lägga upp några bilder så ni får försöka föreställa er ;)

Update:
Nu har jag ångrat mig, jag vill inte ha någon av dom! Gaahh, vad ska jag ha på mig!?

Guten Tag allihopa

Hallå hallå! Har precis vaknat och ska tvätta håret och äta frukost, sen ska jag träffa Milou igen =D Ikväll händer ingenting, eller pappa och mamma ville att jag skulle vara hemma och umgås med familjen, så det blir ju röjigt värre...NAT! Men i och för sig så har jag en del att fixa och så till helgen, så det är väl ok ändå.

Haha, ni måste kolla på den här videon! Tjejen sjunger asbra och är jätteduktig lalala, men alltså titta när hon sjunger "unwritten" första gången, hon ser så jävla rolig ut! Hahaha, jag trodde jag skulle dö första gången jag såg den XD



Hoppas ni får en trevlans dag, puss!

Hej å hå

Hittade inte Moulin Rouge så det fick bli Lucky Number Slevin istället. Den var faktiskt riktigt bra tyckte jag, vädigt "Tarantinig" och alltså totally sajk och man fattade ingenting, men den var snyggt gjord. Haha :P Nu ska jag snart sova, är jättetrött, men det är lite konstigt för vi la oss ju typ fem igår ^^)

Puss

Stekarn blev avudssjuk på Glassarn

Nej men tjenare! Lessen för kass uppdatering idag, men vi sov till kvart i fyra... Sen gick vi ut och joggade i vita bergsparken, hurtbullar som vi är! Jag och Milou har börjat vårt nya duktiga liv och har dumpat Burger King, glasskupongerna var ju ändå redan slut ;) Så sorrylorry Glassarn och Stekarn, you're on your own now! Nu är jag hemma och pappa har precis installerat Adobe Photoshop och Illustrater och hela fadderullan, jabadabadoo säger jag bara! ;D Snart ska vi se på Moulin Rouge, jag har faktiskt aldrig sett den...*skäms lite* Det är faktiskt fett sajk, och inte har jag sett Titanic heller, haha!

OMG, fick just veta att det var pappa och hans kompisar som typ kom på ordet "Tjabba", WTF liksom!? Dom typ skojjade och bah "han bah, hon bah, vi bah (eyy) TJA BAH!" och sen skulle dom skriva musiken till en musikal (som gick på Göta Lejon) och bestämde att alla roller skulle säga det i stället för "hej". Det var typ en ungdomsmuskal så jättemånga tonåringar såg den och började säga Tjabba, sajkkk va!? (Hehe, inte för att nån bryr sig, men i alla fall...)

Jaja, men ni får ha det bääst, bäästisar! <3


Vad är väl en blogg utan egobilder!?

Natt



Shuue, nu är jag hemma hos Milou och chillar jääärnet. Vi har precis gjort en chokladbolle-smet och lyxat till det med varsin Hustler, alltså energidrycken (inte porrtidningen ;). Japp, nu blir det mer kareoke (wanna join, Filip?) Ha det braigast!


Jag har på mig Milous barndomströja med en björn och ett litet bi, gulle!

This one goes out to Kissie



...Och Team Blondinbella-tröjor ska inhandlas också, känn på den ni!

God Morgon

Nu har vi precis vaknat (hehe). Igår pratade vi lite med en viss L och fick höra att han inte skulle banga på oss båda, samtidigt... Det var ju lite intressant. Not! Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, typ chilla omkring. Nu blir det frulle, puss!

Watch this, snyggingar!



Vi har fett tråkigt, en viss pajas har förstört hela stämmningen...

Hemma hos moi

Nu är jag och Milou hemma hos mig igen. Vi stekte omkring på Söder lite granna, like always ;) Vi har ätit lite färdigplättar med chokladsås, häxecellntteee! Jaow, så är läget snyggingar. Puuusssheej


God morrsning korsning

Shabba shena, här sitter man på balkongen och käkar frullebulle. Milou kom just och surprisade mig, naajs! Nu ska vi göra vad katter gör bäst; flipp schilla! Lööve

Vafaan

Inget vip en så länge, idioten skickade säkert helt fel... Men nu är det asljust ute så jag ska i alla fall sova. Puss

Godnatt-saga (klicka)



Just det, jag hittade en skitgammal Knorra-tröja på landet, är den inte tjusig?

Snark

Goosh måste soova, men jag måste först vänta på SMS från pea, för tönten har just laddat up med lite silver VIP (de e fiiina grejjjer sörruuuh). Booring....

And don't forget: Pimp My Laptop

Storschteek@Husvagn@Landet







En litenliiiten del av väldigtvääldigt många bilder... As usual!

ÄNTLIGEN

Jag fick mina kläder jag beställde från Forever21, det har tagit typ över en månad så jag trodde att paketet hade kommit bort, men icke! Yeey! Jag langar lite fina bilder på dom (tagna med min sugiga mobilkamera...):





Alltså bilderna är helt mobbade, men det föreställer i alla fall en mörkblå klänning, en vit/röd/blå klänning, en vit kjol, fyra ribbade linnen och tre par string. Hela kalaset gick på typ 600 kronor! FATTA BILLIGT! Okej, frakten kostade kanske 300 spänn också men ändå. Dock var det lite halvcpiga storlekar, men det göör inget. Jag är lyckans ost ändå!

När jag ändå höll på så tog jag kort på lite grejer jag köpte i Berlin också:




Alltså; två t-shirtar med krage, två par ballerinas med paljetter och en tygpåse (trycket är egentligen neonrosa, men somsagt, kameran fuckar sig lite...)

Sen köpte jag ballaste Svampbob-kexen också (i Berlin alltså):

Kartongen

Förpackningen kring kexen


Kexen

Näjj men det var väll kuuul!?

HEMMA

JA DET ÄR SANT; BALOO ÄR TILLBAKA I STORA STADEN!
Hehe...
Det var najs på landet, har typ inte gjort något särskillt bara chillat jäärnet i solen typ. Eller jag träffade ju som sagt Rebecca lite också, och jag körde på som alltid med världens photo shoot med Photo Booth, naajs! Hehe eh?... Men förutom det så har jag typ varit helt jävla isolerad från civilisationen i en vecka; inget internet, ingen TV, ingen radio (man får bara in Katrineholms Närradio och då måste man stå på ett visst sätt för att höra något) och dessutom hade jag mobilen avstängd fett länge. Helt sjukt, men faktiskt riktigt skönt också. Dock orkar jag inte leva "det ljufva lantlifvet" i all evighet, en vecka räcker och blir över kan jag lova. Nej, du ska det levas loppan med alla stekare i stan! Ha det bäst - ät en häst!

Puss bästisar!


RSS 2.0