Nu är det sommar nu är det sol

nu är det koskit i hagen!

Jag kammade hem storkovan och fann trådlöst internet hrmma hos Rebecca! Tack för kaffet! Idag har vi inte gjort något speciellt, typ tittat lite på några kattungar (jag döör, såå söööta!). Ikväll blir det bio, typ "Jidrra inte med lalalla" (kommer inte ihåg). Vet inte om den är bra, men det går typ bara tre, fyra filmer här i Katrineholm... Höhö :P Jajja, nu ska vi åka hem till mig , pusshej!

On the other side

Yesss! Har hittat lite internet, hos typ min kompis pappas kompis :D Anyway, nu sitter jag i en husvagn (!) med Rebecca, tufft! Hon läser föresten tydligen också min blogg, jag har minsann läsare all over Schweeden, suck on that!Midsommarafton sög, eller den var väl okej, men att vara på landet med familjen är ju inte direkt det allra roligaste om man säger så... :/ Men det var lite kul, för vi spelade Monopol OCH JAG VANN! Hejjahurrajippiegrattisfolketsjubeljadajadajada... Jag ska stanna här på landet till typ tisdag eller onsdag, så nu vet ni det alla stalkers! <3

Gotta go! Puss Ingeborg


Berlin

Okej, here we go!

Torsdag
Som sagt blev det en hel del trubbel med väskorna, men det ordnade sig. Jag fick låna en enormt stor och kyckling-gul väska av typ någons kompis farmors kusin. Eller inte riktigt, men nästan. Anyway, vi åkte till Arlanda coh självklart var planet försenat typ 40 minuter. Dessutom hadde jag redan checkat in, så jag fick drälla omkring i taxfree-shoppen. Men jag köpte inget förutom ett bigpack PEZ som jag fyllde min Tweetie med :D När jag väl kom fram till Berlin kom Saga (min syrra) och mötte mig.

Först gick vi och handlade på typ Lidl (fast det var inte det, men alla mataffärer där var som Lidl) och bah: "hmm, vad behöver vi? Ost, bröd, ägg och kanske Moët!?" Haha, jag bah "whaat, vaddå riktig champagne i matffären!?" Jag visste ju att det fanns alkohol i mataffärerna men jag trodde ju att det typ bara fanns Lidl-öl och typ billigt Schnappi-vin XD Hur som helst, sen åkte vi hem till Saga och satt på vinden (med värsta utsikten över hela staden) och pratade typ halva natten. Jag har inte träffat henne på ett halvår så vi hade ju en del att snacka om ;)

Fredag
På dagen gjorde vi lite sightseeing. Vi bestämde oss för att leka typ japanska turister, så jag langade V-tecknet och drog på stöörsta smajlet och solglajjor och sen tog vi kort framför allting XD Haha, alla trodde typ att vi var fett seriösa så de stirrade på oss och trodde vi var galna, rroeligt! Sen gick vi till turkiska marknaden, det var typ som Hötorget gånger tre :D Haha där köpte vi fyra par skor för typ 4 euro styck! Fatta billigt! Okej, dom gick typ sönder efter en dag men whatever! Sen träffade vi Sagas kompis Jessi (från New York) och satt och fikade i flera åår, trevligt =D

På kvällen gick vi till en fest hos Sagas pojkväns kompisar, trevlans! När vi åkte hem därifrån började en s.k. "skarrgubbe" prata med mig och vi bah: palla, inte nu igen liksom, men sen började han peta på mig en gammal ölflaska och då skällde Saga ut honom. Haha, han bah: "vaddå, jag kan inte hjälpa att hon är snygg!?" och då blev Saga ännu argare och typ skrek på honom.  Sen satt han resten av resan och sa "perdon, perdon". Muhaha! Kiss my feet, bitch!


Jag på äventyr i Berlin


Jag på turkisk marknad


Jag drack Coca Cola


Vi gjorde oss redo för partaj

Lördag
Först sov vi halva dagen, och andra halvan ängnades åt lite mer sightseeing (vi fortsatte självklart att köra på det japanska temat) och shopping. Vi gick till typ världens ballaste second hand-butik som sålde kläder per kilo! Jag köpte två tröjor fett billigt, excellent! Sen gick vi till Dunkin' Donuts, heaven! Men egentligen är Grönans donuts godare, men dom var mycket finare på Dunkin' :D Sen kollade vi in på Ka De Ve också, det är typ som NK fast myyycket större. Men där fanns det typ bara tantkläder, snopet värre. Sen gick vi till något som var typ som OnOff (fast självklart mycket större) för Saga skulle köpa en mobil och en MacBook. Där ville en kille ta kort på oss (för att visa vilken bra kamera en mobil hade) så nu har jag typ världens fulaste kort på oss med lite palmer i bakgrunden. Haha! Ni får tyvärr inte se, för jag orkar inte scanna in den ^^

Just det, sen fikade vi på typ världens finaste café, det var helt rosa och guldigt, väldigt Ingeborgigt :D På kvällen var vi hemma hos Sagas pojkvän och tittade lite på typ fotboll och "Meet the Robinssons". Haha, vi satte på den på skojj, men den var faktsikt ganska bra... Vi var helt slut efter dagens stadsvandring i för små, turkiska skor så sen gick vi hem och soooov ;)


Jag och en bombad gammal kyrka


Jag ock kyrkan igen


Jag köpte en donut


Min donut var rosa och hjärtformad


Donuten smakade bra


På Ka De Ve fann jag min drömkille


Det var ett mycket fint café

Söndag
På söndagar är typ allt atängt i Berlin (det är lag på det) men istället har typ alla loppmarkander då. Haha, fett sajk! Men vi tittade lite på det i alla fall. Sen åkte vi hem till några andra kompisar och satt där kollade på fotboll. Senare på kvällen gick vi till en gatufestival. Det var typ askoola beatboxare där, och en andra massa skojjiga grejer som vi tittade på. Vi träffade en massa av Sagas kompisar där och dom var fett najs. Dom blev fett förvånade över att inte alla 14åringar i Sverige rökt hasch, haha!

Efter festivalen gick vi vidare till en bar där vi satt tills dom stängde. Det satt en stackars kille där som typ försökte få kontakt med mig i flera timmar. Stackarn, att han inte gav upp! Haha, i alla fall, så stängde baren så vi fick gå till ett annat ställe. Där drack vi  fett goda drinkar och spelade kicker, hehe skojjigt värre! Typ halv sex började vi pallra oss hem, men då kom en fett skön snubbe och ville att vi skulle följa med på fest hos hans polare, fast ingen orkade. Men han åkte med samma tunnelbana som vi och vi satt där och åt mina PEZ (han fick också). Sen gick han av och vi åkte hem och dog i sängarna. God natt!


Jag köpte en fin tygpåse på loppisen


Full rulle

Måndag
Ja, som ni förstår så gick måndagen mest åt till att sova, men det var ju trevligt det med ;) Men vi bestämde oss för att göra lite seriös sightseeing. Haha! På kvällen kom Jessi hem till oss och vi lagade värsta kycklingburritosarna (ey, taco taco burrito). Sen åkte jag, Saga och hennes pojkvän till en karaokebar. Haha! Det var världens ballaste människor där, som typ var fett seriösa men som inte kunde sjunga alls. Det var skitkul att se stackarna, för dom tyckte verkligen att det lät riktigt bra XD Jag och Saga sjöng lite The Killers, höhö.

Sen skulle vi gå och köpa något i baren och då frågade killen som jobbade där hur gammal jag var och vi sa att jag var 16 för det är typ alltid 16årsgräns i Berlin (tjock najs!). Men just dom hade tydligen 18årsgräns och bah: "tyvärr, du måste gå".  WTF!? Dom hade ju förfan släppt in mig och jag hade betalat inträde och fått en jävla stämpel på handen liksom. Dom bah "oj, slarvigt av oss att inte kolla leg, men det står att det är 18årsgräns". INTE! Vi kollade dörren, men det fanns ingen skylt och dom bah "oj, nu är den visst borta". Saga skällde ut dom fett mycket, haha! Ärligt, en liten klubbnörd med tajta, rutiga hängselshorts och riktiga nördglajjer ska fasiken inte komma där och bah "nein!". Dessutom hade vi ju redan varit där i några timmar utan några problem.

Jaja, det gjorde ju inte så mycket och även om det hade varit 16årsgräns så är jag ju bara 15, men ändå, det förstörde kvällen lite. Men vi orkade inte vara sura så vi bestämde oss för att gå någon annan stans. Men eftersom det var måndag och klockan var typ tre, så var allt förutom typ små skumma casinon stängda, så vi tog en taxi hem. Kvällen blev bra ändå, för jag och Saga satt på hennes vind typ skitlänge och pratade om en massa saker och jag märkte verkligen hur mycket jag saknat min storasyster. Aaw. Haha, blev lite smörig där...


Grodperspektiv


Jag i någon minnesgrej för judar


Jag och något annat minnesmonument för något



Jag och en bit av muren


Jag på Check Point Charlie

Tisdag
På tisdagen tittade vi lite i en massa affärer och vi tittade på TV-tornet men vågade inte åka upp XD Istället köpte vi en liten nyckelring med tornet och plattade till en peng och köpte lite andra souvernirer. Sen åt vi världens minsta sushi, mums! Just det, jag köpte en jättesöt rosa kofta med en liten dödskalle med rosett på, haha, den var fin =) På kvällen åkte vi till typ en strand. Alltså det var fett sajk, vi åkte in bakom en konstig lagerlokal (där de satt massa gubbar och lyssnade på rejv) och sen låg det värsta fina stranden där! Med solstolar och en liten bar. Asfint var det, men mitt på stranden stod ett ufo-hus! Så jävla sjukt, det var ett hus som såg ut som ett ufo!

I alla fall så satt vi där en stund och chillade i stolen. Det kom fram en kille och frågade om en tändare, och jag fattade ju att det inte var det han ville egentligen så jag bah: NEEJ! typ. Men han började ändå babbla på tyska, något om att man fick inspiration av stranden eller något. Jag sa att jag bara förstod engelska men han fortsatte typ ändå prata på typ tyska så jag bara fortsatte läsa min bok. Han blev typ fett snopen och satt kvar brevid mig en stund och sen rullade han tillbaka in i skalet. Haha, undrar om han var hög eller bara konstig? :P Sen åkte vi i alla fall hem och friterade kyckling (som vi åt) och sen sov vi XD Vi hade tänkt gå ut, men planet gick mycket tidgare (redan klockan 10:30 nästa morgon) än vi trott, så det blev inte så. Men det var najs ändå =)


Jag med TV-tornet i bakgrunden


Jag och ett fint hus


Jag


Sushi


Photo shoot i bilen


Jag på stranden


Jag är Bling och Saga är Plong


Ufo-huset!!!






Stranden var så fin så jag var tvungen att ta lite seriösa bilder också ;)

Onsdag
Pallrade oss upp vid åtta, drack lite kaffe och åkte till flygplatsen. När jag kom hem gick jag och pappa och träffade Dante och åt lite Burger King :D Haha, alltså det kommer inte bli Beach 08, inte heller Fat Camp 08, det kommer bli fucking Sumo 08! Och inte ens bli längre, det är! Nej fy! Hur som helst så var jag sjukt trött så kvällen spenderades framför fotbollen på TVn. Haha, jag har alltid tyckt att det är skitbooring, men igår satt jag som klistrad och var fett inne i spelet... Höhö! Sen rotade jag i mammas garderob också, och hittade faktiskt en hel del fina koftor, skor och väskor. Tack, mamma! ;)

Puh, det var det!
(Har en massa koola bilder på syrran också, men hon är nog inte så pigg på att vara med här så ni för nöja er med lilla mig istället :D )

Guess who's back!?

JAG! :B Haha, okej jag kom faktiskt hem i går eftermiddag, men jag var så jävla trött så jag orkade inte skriva då... Alltså jag har en hel vecka att återberätta för er nu, fett jobbigt, men det ska göras! Pratade precis med Milou =) Yeey, var typ skitlänge sen. I missed you, biatch ^^ <3 Haha, dagens planer är i alla fall att packa upp och packa ner (åker till landet i kväll) och sen ska jag träffa Milou.
Lite tråkigt att åka till landet över midsommar, men what to do liksom :/
Jajja, nu ska jag duscha och sen ska jag berätta om Berlin :D Höhö.

Puss

Ja men självklart

Haha, jag ska åka om typ två timmar och just nu är pappa ute och ska köpa en resväska. Det visade sig att alla stora resväskor vi har har kodlås, och självklart kommer ingen ihåg koden... Så jävla typiskt! Men som sagt så löser det sig nog, men visst är det riktigt skrattretande? ;-)

Nu måste jag fortsätta packa (på golvet än så länge...), har laddat upp med kläder för en månad, fast jag bara ska vara där en vecka, men de e najs!

Puss på er!

Torsdag


Hej och god morgon allihopa! Idag ska jag ju som sagt till Berlin, fifan vad kul det ska bli! :D Haha! Hinner inte skriva mer just nu, har skitmycket att fixa och så, men jag lovar att jag uppdaterar lite senare =) Ha're!
http://www.firstimpression.nu


Hej igen bloggen


Muhahah... Don't we just looove egopics? ;D

Puh, var tvungen att ta en liten paus i städningen. Usch, fett tråkigt, men fint blir det i alla fall =) Har ni tur kanske ni får se lite bilder sen, på typ garderoben, sminkbordet och så :P Haha, som om ni skulle bry er XD

Jag tänkte på att jag gärna skulle vilja veta vilka ni är som läser min lilla blogg ;) Jag vet ju typ 10 personer, men vilka är alla ni andra? Snälla kan ni inte skriva en liten kommentar och berätta vilka ni är? :D Höhö :P

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen är det tillbaka till städandet :/

Over and Out!

First day at summer...

och det regar :/ Ändå sitter jag på balkongen :D Haha, men det regnar ju inte på mig och det är lite "uppfriskande". Tönt! Idag ska jag packa och städa typ hela dagen, boring. Men det jag måste ju packa och det känns inte så kul att komma hem till värsta råttboet sen :P Yey, på torsdag bär det av till Berlin! Lycka! Haha!

Milou tipsade om den här killen och sen dess har jag typ lyssnat på hans akustiska covers 24/7! Hehe, men alltså han har ju såå snygg röst och sjunger fett bra! Jaja, nu ska jag gå in för det börjar regna lite för mycket för min smak ;) Dessutom är jag hungrig = dags för frulle! Haha, men ni får ha det bra, puss!


Usher - Love in this Club (Acoustic cover by David Choi)

Good Night

Okej, nu ska jag sova och för första gången på typ tuuusen år inte ställa någon väckarklocka, najs eller vad!?
Kom på att ni kanske vill veta vad jag hade på mig idag? Eller okej, kanske inte men jag kan berätta ändå :D Jag hade en ljusrosa sidenklänning med en rosett på, vita skor med spets och vida sidenrosetter, en vit kofta och rosa pärlörhängen (som var som små rosa droppar som hänger ;). Håret hade jag lite vågigt. Hade tänkt ha min guldiga clutch med en stor rosett på, men kände att det verkligen blev too much. Såg ju redan ut som att det var jag som skulle gå ut nian liksom... Men vaddoe, det är ju kul att vara fin :D Eller va? ;)

JAAHAAAA...

HEEJ :D

Dagen började med att Signe kom hit och vi åt frukost och fixade oss. Sen joinade Milou också, trevlans ;) Själva avslutningen var fin, känns sjukt att det är vi som slutar nästa år. Usch! Sen var det fett kööörigt lääge, för alla trodde typ att jag satt och grät, som värsta mjukisen! Men alltså jag fick ju lite ont i ögat i går och idag typ var det lite irriterat eller nå't så det rann små tårar hela tiden. Sajk! Sen fick vi ju våra betyg också, jag hade höjt mig till MVG i Svenska och Hemkunskap, yeey! Haha, jag blev lite glad där, för jag visste inte vad jag skulle få. Sen har jag resten VG förutom G i Samhällskunskap och ett till MVG i Spanska, så jag är rätt nöjd ;)

Hur som helst, efter avslutningen gick jag, Jennifer, Maja och Milou till Tully's där vi satt i flera timmar och tjillade. Filippa kom också och sen gick vi och hälsade på Love som jobbar i Brunogallerian, haha! Vi gled vidare hem till Jempa och sen blev det Donken (<3) men då lämnade Maja oss :( Hehe, men i stället kom Signe och Maija (Signes vän från Kiruna), trevlish =) Jag fick en McChicken utan bröd så jag klagade på den. Då kom världens fulaste (förlåt!) tjej som jobbade i kassan och bah: "Fiinnssh deet inteee vääxchseel i andraaa kaschan!?" HAHAHAHAH! Alltså ni fattar inte men jag och Milou typ dog av garv XD Just det, sen träffade vi Verra också för coolingen jobbade där. (Det är hardcore! ;) Efter MaciDåånadls leavade Jempa oss, vi vinkade av henne fint från Slussen och typ alla glodde på oss och typ pekade och skrattade... JA MEN KOM DÅ! säger jag bara.

Vi andra gick till Kungsan och tänkte titta lite på the big game. Fast Signe och Maija gick hem så jag och Milou gled omkring ett tag med våra nyfunna vänner Nicolaus och Douglas, haha! Men sen blev dom askonstiga och typ värsta stalkers (ey!) så vi langade fetaste dissen (nat!). Just det, det hände lite kuligt med Blobhead idag, (no mahbs anymore!) men det orkar jag inte förklara eller berätta om :P

Och nu är jag alltså hemma. :/ Ganska (fett!) sugig avslutningsdag/kväll, men så kan det gå.Var inte direkt på topp heller på grund av mitt öga... Men när till och med brorsan säger att han är besviken, ja, då är det fan i mig inte bra! :/ XD

Japp, det var väl det! Nu ska jag sova men först ska jag bara säga en sak till:

YEES! ÄNTLIGEN! JAJAJAJJAJAJAJAJ! SOMMMARLOOOOV! JAG ÄR FRIII!! NO LÄXOR ANYMORE! REALEEEEASE MEEEE! JIIIIIHHHAAAAA! *DANSAR SEGERDANS* DET ÄR ÖVER! FINALLY!!!! WOHOOOO! JIPPE!!! *ÄR FETT GLAD* LIVET LEKER, MANNEN! PARTY ALL THE TIME!! FEKKE TJUGOFYRASJU!!!!! JABBADABBADOOOHH! FUCK PLUGGET!!!! YEEEEEY! hehe...

Måndag

Hej igen! ;) På Flaten var det väl okej, blåste som fan så det var ju inte så varmt :/ Men jag och Maja gjorde åreeets! Haha, nej men vi badade med kläderna XD Alltså vi sprang ut och slängde oss i vattnet! Höhö, så där som man alltid drömt om att göra ;) Haaa faaav, Majjah! Anyway, efter badet skulle jag, Milou och Signe gå på stan och kolla efter avslutningskläder (till dom) men jag fick något i ögat. Eller alltså jag vet inte, men det gjorde fett ont i alla fall så jag fick gå hem och pappa sprang och köpte ögonskölj och jag sköljde och sen blev det bättre och sen bytte jag till torra kläder och sen gick vi äntligen ut :D Milou hittade en söt vit spetsklänning på Gina Tricot, och Signe köpte ett par röda ballerinaskor på Belle ;) Sen fick jag och Signe ett cpryck och typ kollade i alla runkbodar på hela Drottninggatan :D Mongo... Jajja, nu ska jag typ äta, puss!


9/6-08

God morgon! Idag har vi sovmorgon till tio och vi ska som sagt bada. På Flaten tror jag bestämt. Nej, nu måste jag lägga rouge och plocka ihop mina grejer. Vi hörs!


Hej å hå

Tjänare! Sorrylorry för att jag inte skrivit på typ hela helgen, men nu ska ni få höra ;) Haha, nej men i alla fall:

Lördag
Jag skulle ju som sagt leta efter en klänning (vilket jag gjorde), men jag fick gå själv för Milou var typ på Tyresö fett länge. Men det gjorde inget, det blev ju mer effektivt då liksom ^^ Hur som helst så hittade jag typ inget fint och jag kollade fan i varenda jävla affär. När allt skulle stänga om typ en kvart så blev jag fett stressad, men som tur var hittade jag värsta söta klänningen då! Ganska enkel, i siden och med en stor rosett, typiskt mig. Men jag kunde inte bestämma om jag ville ha den babyrosa eller ljusblå, så det fick bli båda :D (Den blå hade jag i dag på bröllopet och den andra ska jag ha på avslutningen) Ibland är det trevligt med beslutsångest ;) Ni får se bilder senare. I alla fall, på kvällen chillade jag omkring med bland annat Natta, Milou, Lollo, Signe och Emma plus en massa andra. Vi träffade Sara, Alice och Linn lite också, och jag träffade Tindra och Wilma från mitt dagis, naajs värre, mannen! Fanny och Sunna var där också, det var ju lite spännande... Dom bah: "Neej, ska Milou och Ingeborg komma hit!? Det finns bara en Milou och Ingeborg, en lång blond och en kort blond, eller hur? Vi skäms över att känna dom!" Omg, liksom. Men ärligt, orka sprida värsta ryktena i hela deras skola? Nej men förutom det var det askalas, vi var i Vitan och lite på Donken (ofc, hehe ;). Fast jag såg min storebrors kompis och han hälsade och det blev vääärsta köörigt läääge! Höhö :P

Vid typ ett gick jag och Signe hem till henne. Vi var fett trötta, men sen var vi bara tvugna att gå ut och köpa en Fanta. Och då fick vi värsta cp-rycket och typ gick runt hela Riddarfjärden eller vad fasen det heter XD Haha, man träffde ju på en hel del lustiga människor. (Sorry grabben, men jag hade typ inga kvar ;) Det var skitnajs, vi hade så jävla mycket att prata om för hon har ju varit borta i en vecka och kom precis tillbaka :D Men typ halv tre var vi tillbaka på Slussen och tog en liten pommes på Donken (igen XD) och sen gick vi hem till henne och typ dog. Haha, men det var en trevlig fredag :D

Idag
Släpade mig hem vid elvatiden och började piffa till mig ;) Det var trevligt på bröllopet, men lite långtråkigt (surprise?). Det bjöds på bland annat jordgubbar, champange och mörk choklad, excellent! Jag sprang omkring med pappas skills-kamera och lekte fotograf :D Åh, jag måste verkligen köpa en egen kamera! Vi kom hem typ vid fem och då gick jag och Signe och solade på Södrastation. Jag provade värsta skillade ståsolariet, det var typ dubbelt så starkt som vanliga, så jag stod bara i fem minuter. Det blev lite skillnad, men jag ska ändå gå lös med brun-utan-sol:en snart, vi ska ju trots allt bada i morgon. Lite senare gick la familia till kyrkogården och åt lite kebaaab, najs! Plus att det är fett varmt ute, känns som typ Mallorca, det är bara palmerna som saknas^^

Hmm... Japp, så är det! Nu ska jag gå och göra mig fit for fight (läs: bad) men ni får ha det super! Puss



Pics från the promenix ;)

Milou: Alltså jag ska gå och leta efter skor med Signe, du kan säkert hänga på. Men då frå du stå ut med en massa skoaffärer också, plus lite andra ärenden Signe skulle göra. Men det går väl bra? Och  just det, vaddå Zeke skrek? Jag har inte ringt hem till dig idag...:S Haha :P

Signe: Vaddoe? Man får väl mahbas om det handlar om TRANBÄRSJUICE? Eller va!? ;)

Ledsen för dålig uppdatering...

...men jag har inte hunnit eller orkat skriva. Det gör jag inte nu heller för jag skaa gå till bröllopet om en timme och sitter typ här med blött hår :S ;) Ni får vänta tills ikväll helt enkelt, då kommer en massa smaskiga detaljer (naat!), promise! ^^

Love, Ingeborg! <3


Signe är hemma igen! :D

Den sjunde juni tvåtusenåtta

God morgon allihopa! ;)
Idag ska jag titta på klänning till skolavslutningen och till bröllopet jag ska på i morgon :) Milou kunde gå med mig (tack hun!) men jag kommer nog få gå omkring lite sejälv ändå, vet inte riktigt när hon kommer hem från Tyresö nämnligen. Egentligen tycker jag det är bäst att gå och shoppa själv, men det är ju så himla tråkigt.

Just det, jag har tänkt byta till Devote och har suttit jättelänge och försökt göra designen fin. Men det är jättesvårt och jag fattar ingenting. Någon som kan hjälpa mig?

Nu kom pappas kompisar, han och dom ska spela på bröllopet och nu ska dom typ öva. Ska väl gå ut och vara lite trevlig ;) Pusshej så länge!


Dreaming of You

Gud vad trött jag är! Ska snart sova, bara smörja in mig med lite brun-utan-sol först ;) Det var en fett tråkig fredagskväll, men men, så kan det ju gå ibland ;) Hoppas ni andra har haft/har det roligt, kram!


Slagsmålsklubben - Sponsored by Destiny (Live at VideoTown)

Pappa har bokat resan!

Nu är biffen kirrad, yeey! Jag åker till Berlin nu på torsdag och kommer hem på tisdag :D Typ sex dagar i Berlin med syrran, woh oh ooh! Eller som Borat säger: Izz naazzz!


Och så här glad är jag! Den bruna fläcken på handleden är en hennatatuering som ska föreställa ett hjärta ;) Men den är finare i verkligheten, men fortfarande ganska bajsbrun... DOH!

Haha!



Hellü

Idag träffade jag och Milou som sagt Lollo och Alice, coolaste guzzarna jaow! (som Linn sa ;) Nej men det var trevlans, vi köpte hennafärg i en skumm indisk affär som luktade konstigt. Sen gick vi hem till Alice och tatuerade oss ;D Haha, färgen såg ut som bajs! XD Hann titta in lite snabbt på Gina Tricot också, och hittade en fett söt klänning. Tyvärr kunde jag inte köpa den idag för det var nåt fel på Nordea, men jag ska nog köpa den i morgon. Kostade bara 199:- dessutom =) Hade tänkt att kolla efter avslutningsklänning i morgon också, men alla är fett upptagna och jag har ingen större lust att gå själv, så vi får se hur det blir med det.

Ikväll ska jag nog bara vara hemma och tjilla, känner mig så himlans trött, den här värmen tar kål på mig! Borde väl egentligen städa lite också, men det känns ju inte sådär jätteroligt på en fredag, eller hur?

Jajja, ni frå ha det bäst! Puss



A sunny day

Hola sexys! Här sitter jag och Milou på balkongen och grillar järnet! ;) Igår gick vi till Vitan och det var fett najs för jag träffade massa gamla dagiskompisar jag inte träffat sen typ ettan! Det är fan saaajk. Teater-David(ito_apan) var också där och han var fett förändrad, helt cp. Men men, idag ska vi typ träffa Lollo och Alice, treevligt =) Nu ska vi göra smoothies ;) Kisses <3


Mammas kjol


Japp, så ser den ut ^^ Inte bästa bilden plus att det är fult med vitt band, men i alla fall ;)

WTF!?

Satt och kollade in lite bloggar och helt plötsligt kommer en tjejs blogg upp med värsta bilderna på David! Jag blev så jävla skärrad och upprörd, särskillt eftersom jag trodde att tjejen var typ tolv. Jag bah: vafaan gör hon med HONOM liksom!? Men sen visade det sig att hon var -89 och bodde i Sumpan, så det var ju inte så konstigt att dom kände varandra. Plus att han är ju fett käänd :P Men ändå, jag blev fett snopen. Det var "eeh saaajk" :P Gosh han är snygg <3 >.<

Milou har just varit fett busig och vild och galen xD Nu ska vi typ ut och schteeka i kvällssolen, puss!

Hägen DAS Cookie DOH

Shuue brårshårr!
Nu är jag och Milou hemma hos mig och schillar :D Vi och Maja jobbade på Take Away Toast i skolan, fast vi typ åt mer än vad vi sålde... Ooups! ;) Just det, Maja joinade ju brunchen i morse och vi gjorde hade lite kul med Photo Booth :D (chekka videon på milou.devote.se eller majjahs.blogg.se) Sen köpte vi Ben&Jerry's på rea på ICA och gluffsade i oss den på kyrkogården med en massa andra tjejjor, myysigt värre. Och jag och Milou lekte små flickor som lekte kull XD Höhö :P Nu sitter hon och göre en home made scar-tattoo :S XD Men ni får ha det bäst <3

Dagens outfit: grön/blommig klänning (mammas kjol) med vitt sidenband i midjan, guldig hålstickad kofta (InWear), vita tygskor (Ked's) plus lite guldiga smycken :D



Good Morning Sweetheart

Vakande typ nyss och fick ett litet ryck att jag bara måste skriva klart slöjdanalysen! CP va!? Så jag sitter alltså på min sovmorgon (den enda på typ flera månader) och skriver hur jag gjorde min lampa. SAJKENS MAMMA! Enyway, snart kommer Milou hit och vi ska ha brunch, det blir myys :) Sedan är det dags för Katarina Norra-dagen. Alltså vi ska samla in pengar (till typ barnen i Afrika) genom att sälja bullar och sån't, och nästan alla klasser ställer ut en massa saker vi gjort, typ skolarbeten och slöjdgrejer. Ganska boring egentligen, men ändå rätt chill ^^ Japp, så är det, men nu ska jag skriva klart, puss på er!

Natti Natti Bloggen

Haha ;) Doh, har precis tvättat håret och orkar inte torka det, så i morgon kommer det bli en riktigt bad hair day, not so najs, mannen ^^ I morgon börjar vi hlav tolv, för det är Katarina Norra-dagen (ey, kom förbi vettja! :P) så Milou ska komma hit först och så ska vi bruncha lite, höhö =] Jaow, så är det, men nu ska jag sova, pussar!

 
Jason Mraz - You and I Both

Vaddå coolingar!?


Haha, jag är typ fuuulaste någonsin i videon, men den bjuder jag på XD Fast det är pinsamt värre att jag laddat upp den på YouTube... :S ^^)

Pratade precis med Signe i telefon och lovade att hälsa till henne här i bloggen. Så om du läser: HEJSAN HOPPSAN LÅNGBENS OKÄNDA TVILLING! :D <3 Den nedrans lyckosten är på Mallorca och grillar på stranden >.< ;) Keep it gangstah, sis'!

Grattis Lillebror

Japp, nu var firandet typ över ;) Det var jag, mamma, pappa, farmor, morbror, storebror, farbror, kusin och självklart lillebror =) Vi åt sushi (like always^^) och sen blev det tårta åff kåårs. Lilla söta kusinen var här, hon är snart fem vi lekte affär och tog lite stekarbilder :D Den andra lilla kusinen var sjuk och kunde inte komma :/ Men men, så det var trevligt i alla fall. Skulle ju städa innan och trodde att hela rummet skulle skina sen, men såklart fastnade jag i garderoben och fixade med skohyllan... Så det blev till att sopa in skiten under sängen! Haha XD

Åh, jag fyndade en av mammas kjolar idag! Grön och småblommig och blir perfekt som klänning i sommar, särskillt med ett guldhalsband till =) Hm... måste nog kolla igenom hennes garderob ordentligt, mamma har ju så sjuukt mycket kläder, så något fint borde jag ju hitta? ;) Nu ska jag vara lite social med bruuusherna, puss på er allihop!

PS. Ni får fan i mig ta och kommentera lite! Jag vet ju typ bara några få personer som läser min blogg, men vilka är alla ni andra? Kan ni inte skriva en liten kommentar om vilka ni är, hur ni hittade hit och vad ni tycker? :D




Jag och kussen XD

Yes!

Haha, kom precis hem från utvecklingssamtalet och det gick fett bra! Yeey ;) Jajja, men nu måste jag verkligen städa lite i mitt rum... DÅS!

Inte långt kvar nu!

I dag var det chilligt värre i skolan, vi typ kollade på Ali G och hade betygssnack. Just det, idag blev jag (och typ resten av klassen också) medlemmar i IG-klubben, för jag failade totalt på gympaprovet. Haha, doh! Men det var typ ett cp-prov och vi har ju en mongolärare :/ Eller han är kanske inte så mongo för jag fick VG i gympa ändå :D Eeekseleent... Nu kom jag typ precis hem men ska snart iväg på utvecklingssamtal. Men så dåligt kan det ju inte gå, eller? :S Milou och Maja har Grönan Crew utan mig idag (vaddå inte ens frågade!? ;-) för jag ska fira min lillebror som fyller tonåring, grattis bruuushan! ^^

Dagens outfit (som jag inte orkar fota) är en vit och grön kjol från Adidas, ett vitt ribbat linne från Tiger, en mörkblå kofta, vita Ked's och guldsmycken :D


tredje i sjätte tvåtusenåtta

Aloha, snyggingar!
Idag var det chillipilli i skolan, vi lagade trerätters på hemkunskapen och jag var i Alonsos grupp på mentormötet (för David var sjuk :D) men det var inte så kul som det brukar :/ ;) På rasten gick jag, Milou, Maja och Jennifer på jakt, men vi fick inte tag  på någon skatt :( Efter skolan gick vi till kyrkan för att titta på Maria Elementars avslutning, våra vänner går ju där. Men den skulle tydligen vara typ två timmar lång, så vi hälsade bara lite snabbt och gled sedan smidigt iväg. Haha :P På kvällen skulle alla i klassen, plus allas föräldrar, gå på någon cp-picninc i Sandbacks (som att alla skulle få plats där liksom) men typ ingen gick så vi skippade det. Eller jag var ju "på cheerleadingen" fast cheerleadingen trodde ju att jag var "på picninc". Muhahah, ekselänt! Istället gick tuffingarna (=jag, Milou, Maja) på Grönan, igen (a). Haha, men vaddeo, vi var ju tvungna att hälsa på våra vänner :D (Påminn mig om att det måste bli fejsbook add!) Fast i dag jobbade Rasmus på Elefanterna och dom som var på Lyktan garvade åt kärleksbrevet som låg där inne i hytten. Vi bah: DOOH! Höhö XD Sen hittade Milou en schteekare som hon ville bli beste ragg med, och vi fick springa omkring och leta efter honom. Tillslut hittade vi han och hans kompis i Extreme-kön, och Milly langade bästaste stöten och frågade om typ åkbandens färg XD Men det var fett med katching, för sen chillade vi omkring med dom en stund. Tyvärr visade det sig att dom var bondar (snopet, värre) men ingen av dom var heller så där überhet ^^
Haha, Milou, jag vet att du inte håller med mig, men jag tycker faktiskt inte att Martin var såå jäddra snygg :P Men det är klart man hänkar till Ockelbo, om inte annat för att mobba naturflickorna XD
Enyway, lite annat skojj vi gjorde var: att äta donuts (ofc!), vråla "ROCK AND ROLL" i Vilda Musen, flasha lite halvt i Kvasten (alla pekade på bilden och dom som jobbade där blev typ fett skärrade och bah: "eyy bilden måste bort", jag och Milou bara låg på marken och skrattade! Det bästa var att vi gjorde samma sak i går fast i Jetline XD), när Maja fick åka med ett mongo, när vi såg den mänskliga kanonkulan (vi bah: WOOAAAAH!), posa på varenda foto (vaddå självklart!?) och att bara vara allmänt gliiidare! HAHA, men just det, nu kom jag ihåg det bästa, alltså det var typ ååårets! Det finns ju ett ställe (på Grönan) där man kan göra egna Nallar, man typ tar ett skal och fyller med ludd från en maskin. Den maskinen var väldigt spännande att leka med, men vi visste ju inte att den var på, så jag blev så jäääävla chockad när det började spruta ut teddyludd på oss! HAHHAHH! Det var såå pinsamt men fetingkul XD Sen på hemvägen blev vi typ busted också, ejj fyy faaan, det vara bara pinsamt och total skärrning bröt ut :S :P Guud, nu kan jag typ inte skriva ordentligt, somnar på tangentbordet, så jag borde nog sova nu... Harebrahej!

God Natt

Äsch, jag struntade i den där slöjdanalysen, betygen är ju ändå redan satta så whatever liksom! ;) Upptäckte en lite rolig grej när jag chekkade YouTube; mitt klipp när vi sjunger till Love har blivit visat över 90 gånger! Haha, det är ju helt sjukt, särskillt med tanke på att jag la upp det i typ onsdags XD Men kul är det! Nu ska jag sova, puss <3


Mando Diao - Gold

Grr...rönan!

Nej men scha! Idag började dagen med ett spännande besök på vårdcentralen... -.- Haha, nej men jag ska vaccineras mot typ livmodercancer (alltså bara in case of liksom, jag är inte sjuk!!! ;) och nu skulle dom typ informera om det. Sen blev det frulle på Tevere med mami =) Dom har typ godaste mackorna ever :P Anyway, det var fett najs i skolan, man fick typ jobba med sån't man inte var klar med. På eftermiddagen kollade vi på 9ornas vårshow, askalas :D Efter plugget gick jag, Maja och Milou till Gröna Lund, och jag köpte Gröna Kortet, HAHA XD Vaddå fjååårtiwws!? Nej men ärliish, det var skitnajs där juh! Vi blev beste ven med Fredrik på Nyckelpigan och Rasmus på Lyktan. Sen skrev vi kärleksbrev till dom och åkte deras attraktioner typ tuuusen gånger i rad och jag blev lite kär i Freddan för han var så söt och snygg och såg ut som Björn Gustafsson <3<3<3 HAHAHAHAHAH! Det värsta är att det är sant! DOOOH >.< XD Höhö, det var en liten skojjig gängsterliga som vi drev lite med också :p Och sen kom ett annat fett snyggt gängstergäng som vi åkte PopExpressen med (inte fjortis!) fast när vi skulle åka berg- och dalbanan med dom så märkte vi att dom var typ bönder! STÖRSTA DOH RIP ÅHNEEEJ! Men i alla fall så var det askalas, och det var najs att jag köpte det där kortet (kostade mindre än två inträden) för då kan man ju gå på massa konserter och grejjs hela sommaren ;) Naajs! Vi ska fixa Berlin-resan typ nu ikväll också, och det kommer bli najsast alltså! :D Jajja, nu måste jag skriva klart min slöjdanalys...:/ Men sov gott och njut av sommaren för fan! ;) Puss

PS: Milou, om du ser det här så har jag sett din blogg och ska tydligen påminna dig att berätta för mig om mister K, så glöm nu inte det i morgon, för jag vill veta every dirty detail, baby!

BALL BALLARE BALLE :D

Haha, jag hittade värsta coola killen på YouTube! Alltså han typ spelar massa låtar på piano och han är sjuukt skillad, mannen ;) Nej me serri, take a look :P



Mysigt värre

Tja igen! Har precis gjort typ väärldens godaste kaffedrink :D Det är fett chill, jag sitter med bikini här på balkongen och bara grillar på liksom, höhö! Har läst lite och plånkat på guuuran ;D Kan typ spela den här låten nu, yeey! :D Najj, nu ska jag kolla på Gossip Girl, pussen!


Haha, leker fashionista med fula glajjor XD

It's getting hot in here

Tjuue!
Nu ligger jag och grillar (som Milou säger) på balkongen, tjockt med najs! Uppvisningen var... nä fy, det var dåligt och segt :/ Men men, så kan det gå^^  Jaow, mannen, nu ska jag återgå till stekningen. Man måste ju jobba på brännan, serru! ;) Ha det bra, puuss!

Hurry Curry

Japp, då var man vaken och har ätit frukost och ska åka till Nacka om typ två minuter så nu måste jag gå! PUSS!

DOH LITE SENT

Oops! Måste verkligen sova nu, ska ju upp tyo halv sju i morgon... :S Usch! I alla fall, det var fett nice ikväll, jag chillade con Milou y Maja <3 Först var vi på Boltons disko, haha största skämtet! Värsta bigamama gympasalen med typ 20 pers. som sprang omkring och lekte med lakan XD SAAJK! Sen kom ett litet killgäng som trodde att Milou var Kissie :P Sajkenmammorna (killarna) brukade läsa Kissie, Kenza och Blondinbella :O Vaddå lite gay!? Anyway, efter det gick jag och Milou tillbaka till våra hoods kring SoFo ;) Vi typ satt på GG <3 Aaw, värsta nostalgi vi fick däruppe! :P Just det, det kom fram två killar/gubbar som snackade engelska och frågade oss om vilken som var den bästa nattklubben. Vi bah: ehh..hehe, we are minderåriga XD DOH! Alltså fatta vad najs att vara 18! Jag döör! <3<3<3 Haha! Men nu ska jag sooovaaa, kommer vara som en trött köttbulle i morgon >.< Fast egentligen spelar det ingen roll om jag lägger mig sent eller inte, man är ju trött oavsett eftersom det är så tidigt :/ Jajja... God natt!


GG med Milou <3


Haha, sexigt! ;)

RSS 2.0