VALBORG SHALALALALAA

Haha! Nu är jag och Signe hemma hos mig och socialiserar oss med gamlingarna/föräldrar med vänner. Det var najs på Grönan, vi träffade Jocke och några till :) Vi åt lite sugarwadd, fast det var inte så smart för jag mådde illa efter PopExpressen och det gick typ inte över på hela dagen...:/ Menmen, det var phlipp me tjill ändå :D Efter Grönis bar det av till Donken på Slussen där vi träffade Angelina en stund och åt glass. Sen gick jag hem och packade lite. Nu ska vi äta glass (igen) och sen ska vi typ träffa Linda och Angelina (igen) och "fira in Maj månad" Haha, nej men det blir nog skojj ;)

XOXO Ingeborg (och Signorf)


image109
Hetaste katterna i stan!? Jaow Mjaow!

Morrn'

Vaknade för en liten stund sen och håller jag på att göra mig i ordning och ska snart äta frulle. Har inget mer att skriva men ni får ha en väldigt najs VALBORG allihopa.

Puss och Kram!

image108
Idag är det vi som ska röja på grönan ;)

God natt

image106
Haha Maja, remember? ;-)

LEDIG

Hola sexy! Kom hem från träningen för en stund sen, det var chill och vi lekte "kom alla mina små kycklingar". Hihi :D Det var najs i skolan, bästa mentormötet ever! Haha, alltså jag ska fan byta till Alonsos grupp <3 Jag, Maja, Simon och Emil typ dog när Mr. K berättade om att han skulle skövla skog och bygga ett hus/vindskydd av det i helgen XD Muhahah, det var skojj! Hur som helst, imorgon blir det Grönan med Signe på dagen och på kvällen blir det askalas (förhoppningsvis). Ordet "askalas" är uppfunnet av Elli, bara så att ni vet! ;)
Just det, jag har typ spräckt skärmen på min iPod idag. Alltså den var redan lite vattenskadad och typ böjd, men nu ser man nästan inget längre... Istället är det ett lite coolt mönster på skärmen :D Jag tycker det är lite gangstaah :B
FAN VAD NICE MED LOV! Eller lov och lov, men det är faktiskt 6 dagar ledigt. Och jag ska spendera dem i Borås och SM i Cheerleading!!! Jippie! Okej, jag vet att jag tjatar men jag är faktiskt fett taggad! ;) Ska bli stört skojj alltså!
Nu kom mamma in och bah: "Eyy, du måste städa." DOH! Jaja, det är väl bara att sätta igång...
CIAO!

image103
Jo, det blir ju en hel del egobilder om man har Photo Booth... ;)

Kväll

Åhh jag dör! Läste lite på http://niotillfem.devote.se och hon skriver så fint om så fina saker! Särskillt det hon skrivit om hennes 5 mest romantiska minnen, det är så vackert att man får tårar i ögonen. Och jag skojjar inte!
Haha, hursomhelst, nu har jag varit duktig och pluggat, så jag hoppas provet går bra imorgon ;) Har spelat lite gitarr också, vill verkligen vara bra på det så jag försöker spela så ofta jag kan :) Nu ska jag gå och lägga mig och drömma om sommaren.

image102
Puss godnatt!

Shuue

Kom precis hem från skolan och nu ska jag plugga matte, vi har prov imorgon. DÅÅÅHHH! Jag ligger typ fett efter i matten så nu blir det plugg hela kvällen, fan vad tråkigt!
Men något som är kul är att vi fått packlistan till SM! Yeey! Och imorgon får jag biljetten :D Det kommer bli asnajs att åka buss i 8 timmar, vi ska typ kolla på film och så och hallå bussresor är ju alltid fett skojj! :P
Jaja, nu är det dags för lite mellis och sedan ska jag spela lite på la guitarra. (Baxade ett sånghäfte från konfan :D) Men sedan ska jag verkligen plugga... LOVAR!

PUSS

image101
Jag leker gangstaah :B

Natti

Jag har kommit på varför jag har varit så trött på senaste tiden, och varför det alltid blir så sent. Det är på grund av bloggen! Jag typ bloggar tjugofyrasju och när jag inte skriver själv läser jag omkring 20 andra bloggar! Det är nog därför jag har kommit lite efter i skolan också, på grund av bloggandet...Doh! Istället för att plugga sitter jag och läser vad Bella har köpt och vad Lisa har på sig. I'm addicted! Haha, nej men allvarligt! Det är fan illa. (Höhö, där sa jag det ;) Måste nog chilla lite med bloggen alltså... NOT! Jaja, nu ska jag sova, ska bara lägga till en bild först...

God natt!

image99
Konfirmanderna attackerar!!! :B Alltså vi lekte "Röda lyktan"... :B

Ännu fler bilder

image95
Maja, jag och Natalie

image96
Bästa pöjksen! XD

image97
Haha, jag, Thorgny och Maja hade mycket kul med en stege, ett fönster, en kamera och en tappad mobil :P

image98
Typ finaste bilden ever!? Majsen och Toggson <3


Lite fler bilder från Gilwell


image90
Ella, Johanna, Hampus och Mattias som uppträdde med "Främling"

image91
Matilda, Joel, Natalie och Maria var Spice Girls. Matilda och Joel körde på ombytta roller ;)

image92
Ellen, Hilma, Emelie och Maja som Backstreet Girls. De vann tävlingen!

image93
Bianca, Milou, Niclas och Jacob gjorde "Summerloving". Jacob i mina tjusiga pyjamasbyxor :P

image94
Åke, Poul, Johan och Thorgny gjorde "Slå mig bäbis en gång till" Det var heelt sjukt!

Haha, ni kanske undrar vad det här är för cp-bilder, men vi hade typ Småstjärnorna och man skulle klä ut sig och göra något roligt ;D

Back on Track

Hej hopp, kom hem från konfalägret typ vid fyra och nu har jag suttit i flera timmar på BK med Milou, Natta och Sara =)
Det var askalas på lägret, hände en massa skojj. Somliga moonade (!) och somliga andra strippade lite, haha! Jag, Maja och några till blev utvalda att läsa en liten text om oss själva på själva konfirmationen. Haha, grejen är den att texten vi skrev bara var rent driv, helt oseriöst! Och det är det de vill att vi ska läsa upp...DOH!
Kollade precis lite på gamla Top Model-avsnitt och nu ska jag gå och duscha. Just det, tyvärr glömde jag att ta med kameran till lägret, men det finns lite bilder på KUs hemsida plus att jag får skrapa ihop bilder från de som hade kamera med sig ;) Men ni får hålla till godo med denna bild så länge:

image88
Markus, Sara, Jag och Fabian. Vi skulle uppträda till "Yeah Yeah Wow Wow". Killarna var värsta nördarna med byxorna i midjan och allt och jag och Sara var "day time hookers" :D Haha, på hemsidan finns det inga bilder på när vi slängde av oss koftorna och showade loss, undrar varför!? ;)

CIAO!


Goder natt

Nu ska jag schlagga och imorgon bär det av till Gilwell! <3 Jag har packat sjukt mycket kläder, även fast det bara är över helgen. Men har man en väska så fyller man ju alltid den, eller hur? :P Det kommer bli så jävla skojj, har typ längtat ända sedan förra Gilwell-lägret som var i höstas. xD Haha, geeky... Enyway, tränaren har inte svarat på mitt mejl än...:S Men jag hoppas bara att de inte ändrar massa grejer nu när jag är borta, för det är ju bara en vecka kvar til SM! Yeeey! Det är fan sjukt, att vi kom tvåa i DM och gick vidare, det hade jag aldrig trott :D Jaja, ni får ha det bäst i helgen, för det ska jag! PUUSS och KRAAM

image87
Nu är det nästan sommar ju! Eller?

:B

Wohoo, igår hade jag 25 unika besökare! För lilla mej är det det högsta antalet unika besökare hitills faktiskt! Haha, patetiska stackare...(Jag alltså ;-) Förra gången jag hade i närheten av så många (20 unika) var när jag la upp en bil på Zac Efron. DOH!

Kinesbilden!

image86
Lydia, Eleonor, Kines, Signe, Jag

Haha, fick just den här bilden på mejlen. Lovar att han ska ha den och sitta och skryta för sina vänner om "da swiiidish göööls" ;) Men jag undrar vad som hände med de andra typ 7 bilderna...? :P

Torsdag

Hej hej! Idag var jag på konfan och efter den gick jag, Milou och Natalie till GG (secret place@Gondolens tak ;) och träffade några vänner som låg där och schteekte i solen. Fick se Angelinas tatuering och den är bara såå snygg! Wiie, jag vill också ha! Men jag vill inte ha en streckkod längre, alltså det är ju skitballt men lite scary och framförallt väldigt otjejigt... :P I alla fall, alla skulle typ precis gå så då var det bara jag, Milly och Natta kvar. Vi chillade och freakade lite och sedan taggade vi till solariet. Nice!
Imorgon är som sagt konfalägret, och jag har bestämt mig för att åka dit och hoppa över träningen. Gilwell-stugan med Maja, Milou och Natalie går fan inte att skippa =) Plus att måste jag åka för jag har hoppat över en massa andra konfagrejer (på grund av cheerleadingen dessutom). Så jag kommer inte kunna skriva något i helgen, men jag uppdaterar på söndag ;)
Nu ska jag packa och mejla tränarna att jag inte kan komma. Doh, fett skärrad för de kommer typ bli skiiiitarga...:S

image85

PUSS OCH KRAM

Läggdags ;)

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, sitter och somnar vid tangenterna...Usch, hann inte plugga mycket alls idag :/ Men det var värt det, för det var så trevlans att sitta på en filt i solen hela eftermiddagen. Har jag tur har jag blivit lite brun också, men det tror jag inte ;)
Puss och God natt

image84

...

Gaah! Jag bara måste skriva ett litet inlägg, för det är så sjukt jävla piss kuk balle fucking aptråkigt att plugga! Dessutom är jag fett stressad för jag har tyå såå mycket läxor ich skolarbete att göra, och jag vet att jag inte kommer hinna bli klar i tid! Herregud, jag överväger faktiskt att sjukskriva mig på måndag, inte för att vila upp mig, utan för att plugga! Fattar ni hur CP-stressad jag är nu eller?! Men jag har faktiskt varit hemma från skolan förut för att plugga ikapp...Flera gånger...Det är fan tragiskt! Nej usch!

Men det jag skulle skriva var att Angelina har tatuerat sig idag! Wohoo, grattis till henne!! Jag har inte sett den en men jag vet att det är så snyggt! Hmm...Jag blir också lite sugen på att göra en, min storasyster har ju massa och dem är fan asballa! I så fall skulle jag vilja ha en streckkod med mitt personnummer, det är ju fett coolt! Helst skulle den vara på insidan av handleden, men jag vet inte, det kanske är lite emo plus att man nog tröttnar på den då... Men det tål att tänkas på! Och just det, appropå syrran så ska jag ju åka med henne till Berlin i sommar, bara vi två! Hon har bott där nu i typ ett år men innan bodde hon i Barcelona och då åkte jag också och hälsade på henne själv. Det var så sjukt nice, men det bästa var fan när jag kom in på värsta 18-års klubben. Visst, det var Spanien och jag var med syrran och hennes kompisar som var tillräckligt gammla, men ändå, jag var ju bara 12 år då! Haha, skröt med det i flera år (och gör det fortfarande tydligen :P) Men hur som helst så ska det bli väldans trevligt att åka dit, speciellt eftersom jag inte träffar henne (syrran) så ofta. Jaja, nu ska jag go back till pluggandet, fyy faaan!
PUUUSS

Det var en fin dag i April...

Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Vi var på kyrkogården typ skitlänge. Jag och Celine (cheerleading-nördar som vi är) hoppade omkring och hjulade och gjorde rondater och kände oss lite skillade ;) Men då kom Rebecca och schteekte ut oss med två handvolter i rad. DOH! Nej men i alla fall, till slut skulle typ alla hem, så det var bara jag, Signe, Lydia och Elli kvar. Då kom det ett helt gäng med kineser som fotade oss i smyg, och sedan kom de fram till oss och undrade om de fick ta bilder :D Så vi fick stå där och se söta ut fett länge, för alla kineserna ville vara med på bild, fast en i taget ;D Haha! Det var lite spännande, och de skulle mejla bilderna till oss, så då kommer de laddas upp här kan jag lova! Höhö :P Jaja, när solen inte var så varm längre gick Lydia hem och vi andra gick till Ica för Signe ville ha glass. När vi gick förbi fotbollsplanen såg vi några söta pojks, men när vi kom tillbaka dit var de inte kvar, typiskt! Haha, men nu ska jag plugga lite. Booring... KRAM!

image83
Eleonor, Maja, Celine och Ingeborg

Just det!
Har sett typ femtioelva personer med hammarbyhalsdukar som går i gäng och sjunger bajenvisor. Alltså är det någon match på gång eller nå't? Skäms lite för att jag verkligen inte vet, men kan ingen förklara vad det är som pågår? Hehe...pinsam

Kärlek


Sunshine

image65

Hej hopp, nu är jag på kyrkogården med Celine. Vi sitter på en filt i det underbara vädret och har precis kalasat på Ben&Jerrys. Slog på stort och köpte en var till och med ;) Nu ska vi plugga lite, känner oss lite "pro" med våra laptops :B Nu kom Signe, Lydia, Maja, Elli, Johanna, Hilma, Rebecca, Bianca, Claudia och Maria också, de hade också upptäckt extrapriset på Ben&Jerrys, 29:-! Men jag säger inte var, hehe! :P Vi lyssnar lite på The Kooks och allt känns sådär fint som det bara gör på våren! Härligt!
Puss!

Gonatt!

Som vanligt blir det skitsent, men jag var faktiskt tvungen att tvätta håret...(Fick ut trolltovan tillslut ;) Imorgon är det elevråd tidigt som satan, men jag tror att jag skippar det, så jag kan få lite sömn i alla fall. Nu ska jag borsta tänderna och sedan ska jag sova.
Natti Natti!

Ouch!

Aj.det.gör.så.ont!
Aldrig mer en helg utan hårborstar. Aldrig mer!

Kväll

Shuue! Kom hem från träningen för en stund sedan och har precis ätit. Nu sitter jag och lallarbloggar samt lyssnar på Muse ;)
Det var kul på träningen (och jobbigt!), dessutom fick jag Twirre! Alltså det är vår maskot som skickas runt mellan alla i laget och man får den om man gjort något extra bra på just den träningen. Jag fick den för att jag hade bäst spirit, alltså att man ler och har utstrålning :D Yeey!

Just det, jag står inför värsta dilemmat, haha nej men allvarligt! I helgen ska jag ju på konfa-läger, och jag vet att det kommer bli så jävla kul! Dessutom måste man åka, oavsätt om man ska konfirmera sig eller inte. Men, på söndag morgon har vi typ sista träningen på cheerleadingen innan SM, så det är typ asviktigt att jag kommer. Men grejen är att lägret är i Sparreholm, så det tar fett lång tid att åka hem, plus att mina föräldrar är borta i helgen så de kan inte hämta mig. Och även om jag skulle kunna få skjuts hem på något sätt så missar jag ju typ halva lägret. Vad fan ska jag göra!?
Usch usch!

I alla fall, nu ska jag duscha, men först ska jag försöka borsta ut mitt hår. Har inte borstat det på hela helgen och dessutom haft det uppsatt så nu är det som en enda stor rastafläta. På riktigt alltså!

Ciao!

image64
Elli, jag, Milou. Också fräsare!

Tisdag eftermiddag

Hej å hå! Om typ en timme ska jag iväg och träna, skönt men lite jobbigt för jag kommer hem så sent.
Kom hem för en stund sen, skolan var helt okej idag. Vi hade musik och jag och Milou fick beröm av Måns (musikmajjen). Han sa att vi sjöng fint =) Då blev jag glad, älskar ju att sjunga! Haha! Sedan hade vi hemkunskap och lagade kyckling så jag typ stinker gammalt stekos, äckligt... Efter det spelade vi cp-samarbets-basket och alla satt ihop två och två med hopprep runt benen. Fast det var faktiskt lite kul, jag, Kornet och Ivan var fett zkilliga av oss...Inte! I alla fall var det trevligt för det var så himla soligt, men sedan tror jag att jag fick solsting eller nå't för jag är helt slut nu. Jaja, nu ska jag äta lite mellis, Adios!

image62
Signe, jag, Elli. Haha, frääsare!

Tjoflöjt!

Måste bara pausa lite i pluggandet ;) Men jag har faktiskt varit rätt så duktig och skrivit två A4 med ganska liten text (på dator alltså). Nej men HELVETE! Kom just på att jag har spanska-glosor til imorgon, som jag aldrig läst igenom! Fuck! Eller det är egentligen lugnt, jag har typ extremt lätt för att lära in glosor och liknande ;) Vi hade läxförhör på engelska ordspråk för ett tag sedan, och jag hade bara läst igenom dem typ två gånger precis innan, men ändå fick jag 31/32. Haha, det var najs! :p
Sådär ja, nu har jag läst igenom de 10 glosorna tre gånger och kan dem nästan helt :D Tur att man har lätt för spanska alltså! (Eyy, MVG =)

I alla fall, har som sagt pluggat hela eftermiddagen (plus läst massa bloggar och så men det räknas inte...) men jag är ändå fett efter i alla ämnen. Och jag kan inte jobba ikapp i helgen för på fredag ska jag på konfa-läger (jippi!) och nästa helg är det SM i Cheerleading så vi ska åka till Borås (också jippi!). Nej, fy fan, det börjar straffa mig nu, alltså att jag blajjat på varenda lektion i typ två veckor. Haha, dubbel doh! Särskilt eftersom jag inte kunde träffa Gurra, Linda och Anjos idag (jag var ju tvungen att plugga!) och vi träffas tyvärr ganska sällan.

Jag hittade min gamla Mina Vänner-bok och jag är bara tvungen att berätta lite om vad kömpisarna fyllt i :P Först har vi då MIG SJÄLV! Haha, stackars idioten skrev i sin egen bok! I alla fall, så här stod det bland annat:

Ingeborg 8 år (2001)
Samlar på: Kapsyler, porslins doka, bokmerken, stikers -Haha, jag samlade fan på allt när jag var liten!
Tycker bäst om: att MYSA -Nuttäh! ;)
Avskyr: sesampasta -Fyfan! Det där var ett trauma. Jag borde skriva om det någon gång, påminn mig!
Favoritmusik: popcorn -Hehe, det är nog inte många ettagluttare som lyssnar på techno ;)
Bästa stunden på dagen: att vakna -WTF!? Hur fan kunde jag tycka det?
Bästa uppfinningen: tandborsten -Alltså, jag menade eltandborsten. Hade precis fått en tror jag ^^
Viktigast hos en vän: man ska vara snel -Höhö, snel hest?
Om tio år hoppas jag att: jag är popstärna -Självklart! :D
Person jag vill träffa: Spice Girls, Markolio -Spice Girls var största idolerna, men jag lyssnade aldrig på Markolio...?

Hehe, sedan kommer typ mamma, pappa, min morbror och mina syskon. Efter det kommer några kompisar till, men det var inte så mycket roligt. Eller jo, lite från Kornets sidor:

Cornelia A-S 9 år (2002)
Samlar på: korten i choklad-grodorna -Jag också!
Avskyr: fisk/korv & wiljam -William var typ klassens "busigaste" och dummaste ;)
Bästa film: fereldra fällan -Aaw..
Favoritdjur: liten grön mask inte äklig små svarta ögon -Whatahaki!? Okej Kornet, vi kör på den!
Bästa platsen: fotbollsplanen, sofan, gröna lund, körlokalen, kälkbaken -Fotbollsplanen fick vi bara vara på ibland, och då var det typ värsta grejen, även fast det bara var en liten grusplan...Naaw..
Bästa uppfinningen: meniskan (gud var smart när han skapade eva & adam) -Ja, visst var han?
Viktigast hos en vän: snälla omtenksamma och Allt man kan bejära just hos den -GIssa om det var fröken Lena som precis sagt det där på mentormötet!
Person jag vill träffa: dambeldår, Harry Potter -Skönaste stavningen juh! ;)

Haha!
Woops, vilket långt inlägg det blev! Fan, nu är det sent så imorgon kommer jag typ dööö i skolan och sedan kommer jag dö igen på träningen. Satana perkele! Jaja, god natt på er allihopa!
PUSS OCH KNULL

Måndag/Pluggdag

Tjenis penis!
Idag var det helt okej i skolan, det var lite spännande för på SO:n fick vi meditera. Det var fan najs ju! Efter skolan chillade jag en stund på skolgården i det fina vädret. :) Nu ska jag plugga, har som sagt inte börjat med svenskaarbetet som skulle varit klart för typ två veckor sedan. :S Usch, stressad! Jaja, jag får väl skylla mig själv... DOH!

image53
Jag lånade min brorsas gangster-hatt lite... :B

image58image59
Höhö, istället för att plugga.

INTE SERIÖSA BILDER!
Bara så ni vet :D


Sova

Tjoo igen äveribådiih! Nu ska jag äntligen sova! Jippie! Hehe... Men det är tjockt jobbigt för jag har väärldens träningsvärk i benen sen träningen i lördags, så jag kan typ inte gå normalt. Fett pinsamt att vagga fram på stadens gator som en anka liksom, haha! Jaja, nu ska jag sussa, natti natt!

image52
Jag vill ha sommar! (Bild: Fejan -07)

Trött

Hej hej, har lite tråkigt så jag tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg ;) Egentligen borde jag verkligen skriva på mitt svenskaarbete, jag har fortfarande inte börjat! Paniiik! Det är så otroligt otypiskt mig att bara skita i en sån här sak liksom (som jag har gjort nu), är typ chockad själv! Haha, men vafan, jag har haft bättre för mig :P Och nu är jag alldeles för trött för att skriva, dygnade ju igår och har typ sovit två timmar nu på eftermiddagen, hehe! Är sådär övertrött så jag inte vet om jag drömmer eller inte, usch! En annan gång när jag och en kompis typ haft "uppesittarLAN" (fråga inte!) i en helg så blev jag också såhär cp-trött. Skulle färga håret den kvällen och när jag sköljde ur färgen somnade jag typ med huvudet över badkarskanten. Sedan vaknade jag och blev fett skrajj och trodde att jag höll på att drunkna XD Hehe, okej fett tråkigt, vem bryr sig, men ehh...

I alla fall, lite duktig har jag varit idag, städade faktiskt mitt rum och hjälpte mamma att handla :D Jaja, nu ska jag flumma vidare, om man inte visste att jag bara var trött skulle man typ tror att jag sniffat en jävla hårspray eller nå´t, haha, stackars mongot! PUSS HEJ!!!

image51
Vilka glidare! /Borgs Natta Milly


Söndag

Tjo alla coolingar! Igår var vi (jag, Signe, Elli, Milou och Cornelia) som sagt på bio och såg 27 dresses. Den var helt okej. Innan filmen träffade vi Olle, Jocke och Karim en kort stund på Medis :p Efter bion rallade vi omkring och det slutade med att vi drog till Karlaplan klockan fyra på natten. Resten är fucking no comments! Haha, Oh my God! Men jag kan säga att somliga/David, José och Ivar var inblandade...
Men nu är vi i alla fall hemma och ska typ sova/plugga. KRAM



Hej hopp gummisnopp

Min käre vän Signe sov över här och nu har vi precis vaknat. Igår var det trevligt, först var jag, Signe, Milou och Elli på HLO med de "coola" killarna, haha geeks! Sedan skulle Milly gå hem men vi andra fortsatte att lalla omkring på söder ;) Typ vid elva åkte jag och Signe hem till Olle och var med han och Jocke, phlipp tjill mannen! Haha! Jaoow och sedan gick vi hem till mig, that´s my day! (Eyy det rimmar!)

Idag ska jag träna, för SMM-matchen blev inställd, synd! Efter träningen ska jag träffa tjejorna och vi ska se 27 dresses, det blir nog skojjsigt! :) Nu måste vi äta frukost, Ciao!



Torsdag

Tjabba!
Har precis ätit lite hemgjord pizza, det var smaskens! Nu sitter jag här och leker lite med datorn och lyssnar på musik. Det är därför jag är så trött jämt, jag sitter uppe halva nätterna och spanar in bloggar...Haha!
I alla fall, dagen var trevlig. Vi hade SO-prov (religion) men jag tror faktiskt att det gick ganska bra, eller hoppas snarare ;) Tyvärr fortsätter provet imorgon med MVG-delen, och det känns lite jobbigt, man tror ju att man har ett prov och sedan är det över. Men vår lärare är lite speciell och framförallt väldigt otäck, man vet aldrig var man har honom eller vad han ska hitta på härnäst. Brrr...Han gör mig fett nervös! Haha! Hur som helst, efter skolan köpte jag, Kornet, Elli, Milou, Mira och Lydia ett Coop Extra Big Pack med glass och slog oss ner på kyrkogården. Det var najs för det är ju värsta vårvädret nu :) Sedan gick jag och Milou till konfirmationen, det var väl okej, man fick ju en bulle! Vi skulle gå till kyrkogården och titta på gravar (!?) men jag, Natalie och Thorgny smet till skolgården och tjillade lite. När vi kom tillbaka trodde jag att vi skulle få värsta utskällningen av prällen (han kan bli fett arg och det är lite läskigt) men han sa inget :B Efter konfan gick jag, Natalie och Milou och pantade några burkar och köpte typ fem lösgodisar för slantarna. Vi radade upp godiset, pantkvittot och en krona lite fin på rullbandet, men kassakillen bara garva åt oss...Haha! Men han var snäll och bjussa på två kronor, för burkpengarna räkte inte riktigt till våra små godisar. Hehe... Sedan gick vi hem till mig och lallade lite. Det var trevlans, som Natta säger ^^
Nu ska jag duscha, harebrahej!

image50
FFPB - Fina Flickor Pantar Burkar


Tjabbalabbala polarn

Doh! Nu är klockan mycket igen, jag som skulle lägga mig tidigt idag >.< Men jag måste ju blogga lite först :D
Idag var det väl ok i skolan, inte mycket värre än vanligt (inte bättre heller). Eller jo föresten, det var värre! Alltså på onsdagar har vi NO i en och en halv timme och det är heelt vidriigt!!! Nej men allvarligt, jag orkar verkligen inte! Det är så sanslöst tråkigt så jag kan inte koncentrera mig, dessutom fattar jag ingenting. Plus att jag har varit sjuk och missat flera NO-lektioner så jag ligger såå efter! Typ alla andra blev klara med det man skulle idag, men jag har inte ens börjat! Jag borde ha gjort någonting på lektionen, men istället satt jag och skrattade åt fajten om kattskinnet...Jag lovar, Alonso (läraren) hade något jävla kattskinn som Elli försökte schmeka på allas kinder, det var fett äckligt! Fast det var askul när Alonso bah: "Var er katschinnet? Vem har takit katschinnet? Man måeste ha den när man ska gnida en stav!" HAHA!

Ja, så tack vare kattskinnet så måste jag plugga NO hemma. Egentligen fick man inte ta med NO-boken hem för man skulle göra allt i skolan, men jag baxade en ändå. Som om jag kommer göra någonting liksom... Dessutom måste jag skriva på mitt svenskaarbete, JAG HAR FORTFARANDE INTE BÖRJAT! Shit alltså! Till och med Povel (som var min vän som inte heller börjat skriva) är nästan klar nu! Helvete! Sedan är det engelska-prov typ ganska snart, och idag hade jag dessutom en timme engelska extra men ändå blev inget gjort. Och matten ska vi inte tala om. Jag har väl knappt gjort något på flera veckor...Oops! Spanskaläxa har vi också. Äh men herregud, fattar ni hur stressad jag är eller!? Och i helgen ska vi stå på SMM-matchen, visst det är väl kul MEN JAG HAR FAN INTE TID! Usch usch usch! Fortsätter det så här blir jag ju emo!

Men i alla fall, idag på eftermiddagen har jag varit duktig och pluggat religion med Signe. Vi har ju PROV imorgon, men det är nog ganska lugnt, för nu tror jag att jag kan det mesta. Men det är väl ungefär det ändå som känns relativt bra just nu. Jag är orolig för mitt VG i NO, om inte det vi håller på med nu blir bra, så kommer jag definitivt att sänka mig, för han har sagt att VGt är svagt...Jippie! Och jag måste typ få MVG på det här svenskaarbetet för att få MVG i svenska, och jag vill verkligen ha det! GAAAHH!!

Nej vad hemskt, största pluggisen attackerar! Snälla läs inte ens det här, jag var bara tvungen att skriva av mig!

Jaja, nu ska jag lägga mig. PUSS GOD NATT!

image49
Ja, vad säger ni, ska jag inte bli emo då?     (Maja Milou Ingeborg)

HEEEEJ

Kom hem från träningen för ett tag sedan och nu har jag duschat, ätit och kollat på halva Desperate Housewives :D Det gick ganska bra på cheerleadingen, men bara man är det minsta lilla förkyld så blir ju allt så jävla mycket jobbigare. Höll på att dö på uppvärmningen och ändå springer jag dubbelt så långt i vanliga fall... Nej usch! Men men,
idag på mentormötet var det skojjigt, för en viss K berättade en massa om en motor som fastnat i leran på hans landställe. Det festliga var att han typ tyckte att det var helgens höjdpunkt, alltså att han hade fått upp motorn ur geggan. Haha, det låter inget kul, men det var sättet han berättade det på! Men man får ju inte skratta, han var ju fett seriös, så jag typ bet mig i handen för att inte fnissa och det blev till och med värsta märket XD Eh...okej...men i alla fall... ;)

Nu sitter jag och lyssnar på Heartbeats med The Knife, jag tycker nästan att den är bättre än den med José Gonzales, fast den är ju också väldigt fin =) Jaja, nu ska jag nog gå och lägga mig, ska upp en timme tidigare imorgon för jag ska på elevråd. Jippie... Vettefan varför jag gick med, men man har i alla fall fått en fin tjocktröja därifrån, det står ELEVRÅD SÖDERMALM på ryggen och skolans märke på framsidan och allt. Fast i och för sig så är den jävligt ful, för den är svart med rött tryck. Det var bara emos där när vi skulle rösta om färgen... En tjej sa att tröjan skulle komplettera hennes garderob väldigt bra, att hon skulle ha tröjan typ varje dag. Haha, det värsta är att hon typ har haft den där fula trasan på sig dygnet runt också! Men nu ska vi inte vara taskiga mot henne... GOD NATT!

image48
Glajdare

Let the sunshine in!

Hej hej, nu sitter jag här och äter lite kakor som är kvar sedan helgen. Fy på mig! Jag som satsade på Beach 2008 men det blir väl snarare Fat Camp 2008!? Haha ;)
I alla fall, satt på skolgården på rasten idag och det var bara såå varmt, jag blir så glad av det fina vädret som äntligen hittat hit! På våren och sommaren mår man verkligen som bäst! Men ändå är jag så himla trött hela tiden, jag orkar typ ingenting. Måste börja lägga mig lite tidigare på kvällarna, men det är svårt, jag är så busy! :B

Om typ en timme ska jag iväg till Fisksätra och träna, får väl hoppas att jag inte somnar på saltsjöbanan bara...Hehe! :P  Nej, nu måste jag gå och ta mig lite kaffe, pinsamt att somna mitt i en armhävning liksom...

PUSS

image44
Jag och Signe kan det här med att posa ;) Haha!

Night Gibb

Halloj igen! Nu ska jag snart gå och lägga mig, men först tänkte jag bara upplysa er om att jag fått en Batman-tröja till min samling. Eller ja, samling och samling, men jag har faktiskt 4-5 st nu. Man är ju lite känd för sina Läderlappen-tishas serru ;D Jag har också en hel del Musse Pigg-tröjor, men några till skulle ju inte skada ^^ Nästa inköp ska dock bli en Sailor Moon-t-shirt, typ en sån här:
 
Det skulle också sitta fint med några Superman-tröjor, en rosa och en blå ska det vara! Sedan skulle det vara trevligt med en sådan här polis-t-shirt från typ BR, det är ju så ballt! ;) Och sist men inte minst vill jag ha den vita t-shirten med överstrykningspennor på, från Zara. Tyvärr har två kompisar redan hunnit före mig och köpt varsin, men jag ska ha en ändå, där med basta!

Nej, nu är det "dags att säga hejdå, dags att säga hejdå!". PUSS OCH KRAM!


LYCKODAG!?

Oh my God!! Mamma kom just hem med 5 par skor från Steve Madden! Och alla var i rätt storlek! Hon hade typ fått dem av någon, eller något i den stilen. Det var värsta julafton här när vi kollade igenom de svarta och rosa kartongerna. Jag fick tre par, mamma tog ett par och ett par ville vi inte ha kvar :D Jag har fortfarande inte riktigt hajjat det här med att koppla kameran till datorn, (och jag kan ju inte ta med webcamen för den sitter ju fast i skärmen) så ni får inte se hur de ser ut på, men jag lägger upp bilder från deras webshop istället ;) http://www.stevemadden.se/



Den första fick vi två par av; ett par till mej och ett till mamma. Det andra och tredje paret fick jag och det sista ska vi inte ha kvar. =)

image41

Ja jisses, ibland är livet bra trevligt! ;-) Puss!

Natti Natti

Hallå igen!
Ska snart gå och lägga mig, men tyvärr är jag inte lika trött som för någon timme sedan... Skulle gått och lagt mig då, smart drag mister christer! Det blir ju väldans härligt med skola i morgon också, men typ alla viktiga lektioner är då så jag kan liksom inte bara skippa det... Hooray! Jaja, den dagen, den sorgen ^^
Nu ska jag slagga, GOD NATT!

image36
Jag, Natta, Maja och Milou @ Södra Latin. "Finta Finta!" Haha, värsta tuffa gänget! =)

Hola guapas!

Hej hej, nu sitter jag och kollar in lite olika bloggar och lyssnar på Billie the Vision and the Dancers, väldans trevlig "bakgrundsmusik". Är så otroligt trött, skulle kunna somna nu på en gång. Pang boom liksom. Haha! Jag har haft en väldigt skojjig helg, jag orkar verkligen inte skriva något om det nu, men jag kan avslöja att det har hänt en hel del festligheter. ;) Vad som är mindre festligt är att jag är lite sjuk, typ förkyld och hostar plus jag tror att jag har feber, så jag kunde inte vara med på träningen i morse :(

Nu ska jag typ lägga mig och läsa Gossip Girl eller något annat som inte tar på mina stackars krafter^^ Sedan blir det middag från McDonalds, ingen orkar laga mat för det var mammas födelsedagsfest här hemma igår, och vi alla är lite lagom trötta och lulliga ;D Jag var dock inte hemma hela kvällen, men de hade tydligen hållit på till sex på morgonen. Det kunde man inte tro om mami och papi! ;) Jaja, ni får ha det bääst!

Puss och Kram!


heey idioter! signe gästbloggar igen.:D

Nu är jag här igen...och våldtar ingeborgs datan, eftersom hon har en sådan fin...SKA få en fin data i födelsedag ja med...annars blir det synd om min föräldrar...;)  

skoldagen vill vi inte ens prata om..den är för jävlig...

nu ska vi ta vårt pick och pack och dra hem till mig och min tomma lägenhet:)  (mamma är i götet)
det ska bli chill.. hoppas ni få en mysig fredags kväll ni med..;)
aja nu ska jag stoppa ingeborg från att kladda på alldelses för mycket mascara....

puss på er...

er vän signe;)

kommentera så tattaren blir glad;)

image35
vi är såå söta och ingeborg har faktiskt två ögon egentligen

Sent som vanligt...

Hejsan hoppsan!
Som alltid sitter jag här och bloggar fast jag borde lagt mej för läänge sen, så nu kommer jag vara astrött imorgon. Och som grädde på moset ska jag till tandläkaren (håll tummarna!) en hel kvart tidigare än vad skolan börjar, så det blir ingen skönhetssömn här inte. Hur som helst, idag var det schill, eftermiddagens lektioner gick bort och istället lyssnade vi på massa föreläsningar om Indien. Ganska boring, men bättre än lektionerna vi skulle haft annars. Efter skolan köpte jag, Milou och Cornelia en brownielängd från 7eleven och tryckte i oss, haha tjockisar :D När den var slut bar det av till Mosebacke där vi raggade på några riktiga geeks. Det visade sig att en av dem var en gammal klasskompis, hehe! Vi passade också på att posa på bild med några gubbar med hockeyfrilla. De hade tydligen en svensexa och tyckte att vi skulle pussa och krama pundaren som skulle gifta sig, men fy fan, där gick gränsen alltså! Sen gick jag och Milou till konfan, har inte varit där på jättelänge...(Fy på mig!) Det var som vanligt men lite tjilligare för vi kollade på film. Efter konfan drällde jag, Maja, Milou och Natalie omkring på Södra Latins skolgård, det var lite spännande ;) Som tur var behövde jag inte plugga idag, för vår käre so-lärare har flyttat provet till Torsdag och svenskaarbetet ska vara inne senast nästa Fredag istället, thank God! :D Jaja, nu måste jag gå och lägga mig...Natti Natti!

image33

=)

Just det, ni får inte glömma att kommentera. Jag har i alla fall ungefär 5 unika besökare om dagen (grattis...) men snälla kommentera lite, allt blir så mycket roligare då :D Bara ett litet "Hej" gör min dag! ;) Hehe... Såå...KOMMENTERA!!!

Puss!

Gääsp!

Tjabba! Kom precis hem från Signe, vi pluggade faktiskt ganska bra, men en hel del skvaller blev det såklart ;) Och vi var tvugna att shotta typ världens starkaste kaffe för att hålla oss vakna, men det funkade! (Och nu kommer jag säkert inte kunna sova på hela natten...)
Hur som helst, just nu lyssnar jag på Map of Problematique med Muse, fett bra! Men några kompisar ska göra den akustiskt på musiken i skola och det är tusen gånger bättre! (Skryter lite ;-) Nej men allvarligt, jag blev så jävla impad när de spelade den idag, ja bah wow! Haha, på riktigt! Så om MD, ME eller S ser det här; känn er stolta! Hehe... pinsam...
I alla fall så kan jag avslöja att även jag ska spela en liten truddelutt, nämnligen L'Amour Toujours med Gigi D'Agostino. Jag ska spela helt solo! Fett läskigt... Men det blir ju lite ballt att spela värsta technolåten på akustisk gitarr. Eller? :S

image32
Fin apa, fin ödla, fin hatt, fin skal, fin båt, fin hav, fin flagga, fin banan, fin bananskal


hejsan:) signe gästbloggar...

Dagen i skolan har varit as tråkig och kostig, som vanligt....
Nu ska vi hem till mig och plugga, prata skit och skratta.
vi får väl iallafall hoppas att fredagen blir rolig;)  ostkväll nummer 2 fia, jag och inke...:D
aja nu ska vi sticka

adjö(K) 

signe- inkes BÄSTA vän...de ni, det är något!!!
image31
 vi mår hel fint:D..inte sjuka alls...:B
 

Tjo!

Kom hem från träningen för en stund sen och nu har jag spanat in lite bloggar och så. Hittade en tävling där man kan vinna typ världens finaste rosettsmycken; http://famoous.blogg.se/1207680731_tvling.html#comment
Skriv bara en kommentar och sedan är du med i tävlingen, superlätt!

Idag var vi på bio med skolan och såg en estnisk film om mobbning, skitkonstig och inte alls verklighetstrogen var den. Dessutom slutatde vi mer än en timme senare än vad vi brukar :/ Våra lärare har fått för sig att vi mobbas väldigt mycket i klassen (men tro mej, så är det verkligen inte) och gör nu allt för att få slut på detta hemska uppförande. Tillexempel föreläsningar och diskussioner, men egentligen har vi inte något att disskutera liksom... Det är helt CP eftersom vi är typ snällaste (mesigaste?) klassen ever! Jag lovar! Jaja, det är väl trevligt att de bryr sig ;) Och på bion fick man iallafall en Pucko^^

Efter skolan blev det bråtttom hem och äta, sedan träning. Vi tränar i Fisksätra på tisdagar och det är faktiskt lite kusligt där på kvällen, det brukar typ sitta folk i buskarna...Det är sant! Man kan se ögonen som lyser där inne!!! Usch...
När vi kom hem från träningen blev jag och Celine vääldigt sugna på pommes frites, så det hela slutade med en stor tallrik från Sibylla. Himmelriket! Celine gjorde en lite skojjig grej med stripsen också, men hon vill nog inte att jag skriver det här. Haha, nu blev ni nyfikna va!?

Nu ska jag duscha och om jag orkar ska jag plugga lite. Har så sjuukt mycket att göra, svenskaarbete till på fredag (har knappt börjat skriva än), religionsprov på måndag (kan typ ingenting) och en massa andra läxor. BLÄ!

Jaja, ni får ha det bäst, PUSS!

image30
Vadå hagla!? Jag som trodde att det hade blivit vår :(

TJABBA

Ojoj, nu har jag inte skrivit på länge (igen!) men men...
Helgen var väldans trevlig, jag var hos Angelina 24/7 och chillade med bla. henne, Linda, Milou, Natalie, Mimi och några pojkar :D Lördagen slutatde på McDonalds men det var najs ändå ;) Haha, hände massa cp-grejer men jag kan inte riktigt skriva allt här...xD

Iallafall så är livet najsigt just nu, WOHOO! ^^
Harebrahej <3

Juste, MI's "vänner" har blivit GANGSTAAAHS! Haha, årets skämt XD
Naaw, gulle...


RSS 2.0