NI GLÖMMER VÄL INTE:




Pimp My Laptop
First Impression lanserar nu, i sammarbete med Notebookdesign, en tävling där Du har chansen att vinna en laptop med Din alldeles egna design!

Det Du ska göra för att vara med och tävla är att designa ett tänkt lock till en laptop, precis efter eget tycke och smak! Kanske en rosa med hjärtan, Din finaste sommarbild eller varför inte en Gucci-logga!? Möjligheterna är oändliga, bara Din fantasi sätter gränserna!

Ditt tävligsbidrag registrerar du på http://firstimpression.agenteyes.se/index.php eller mejlar till [email protected]. Ditt bidrag får högst vara 20 MB och ska också innehålla en kort beskrivning av Ditt förslag. Sista anmälningsdag är 30 September 2008 och vinnaren presenteras den 13 oktober på http://www.firstimpression.nu. Avgör tävlingen gör en jury från First Impression med hjälp av fristående designer. Juryns beslut kan inte överklagas.

1:a pris är en ny laptop designad precis efter Ditt designförslag, värde c:a 9900 kr.
2:a pris är Din design utförd på din egen laptop, värde c:a 4000 kr.
3:e pris
är en snygg och tuff datorväska som passar Din laptop, värde c:a 1000 kr.

(Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

LYCKA TILL!

Frågor? Mejla till [email protected]

Och du; även om Du inte vinner så kommer Du i höst kunna få din dator lackerad i en snygg färg och med ett coolt motiv ändå.(Priser är ännu oklart.) Bra va!?



Om First Impression:

Företaget First Impression är "ett företag som jobbar med global affärs och conceptutveckling inom sälj, marknadsföring, starkt ledarskap, handlingskraft och personlig utveckling enligt konceptet: FROM VISION TO REALITY. Syftet är att maximera KONKURRENSKRAFTEN."

First Impression har ett globalt projekt i sammarbete med Notebookdesign och lanserar nu "ett unikt concept inom corporate branding: Designade laptops och väskor där kunderna för första gången kan få sin logotyp."

Du kan alltså få Ditt företags logotyp på Din laptop eller väska! First Impression lackar alltså Din dator och sätter dit loggan Du valt ut och de kan också ändra färgen på utsidan, häftigt va!?

Läs mer på: http://www.firstimpression.nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0