Summertime!

God natt allihopa och glöm för guds skull inte att STÄLLA OM KLOCKAN TILL SOMMARTID! =)
image29

29 mars

Hallå i stugan!
Idag var jag på Citykonditoriet och firade mammas kompis födelsedag. Inte bästa sättet att spendera en lördag direkt, men jag hade lovat att följa med... Efter det hyrde vi filmen Gentlemen prefer Blondes med Marilyn Monroe. Gosh, dom har så jävla snygga kläder i den alltså! Vill ha allt! ;)
Omorgon ska jag upp astidigt och träna, så tyvärr måste jag gå och lägga mig snart... Härlig helg va!? Blä, dessutom börjar ju skolan igen på måndag >.< Jaha, jag har egentligen inget mer att skriva just nu så puss på er!

image28
Jag bakade lite fint för några år sedan =)

Natti Natti

Har suttit vid datorn hela dagen, fy på mig! Men det var ändå bra, nu behöver jag inte stressa som en galen struts nästa vecka. Och det är ju bra =) Menmen, nu ska jag gå och lägga mig iallafall, ska upp typ halv 12 imorgon och tycker att det är lite tidigt! Har gått upp kring halv ett, ett hela lovet... Men är man mästare på att vända på dygnet så är man! God natt! <3
image27
Jag och Milou är lika med PIMP! "Livet leker när man schteeker, you know!"   Haha ;-)

Det här är ingen tillfällig crush, det här är kärlek

Måste bara lägga ut en bild på världens snyggaste människa <3
(Ja, jag är fortfarande dödligt kär i Zac. Ni som känner mig vet vad jag menar ;)
image26
Ärligt, man kan fan inte säga annat än att denna pojke är HETHETHET!



Hehe...lite lagom pinsamt det hära, men va fan, det får ni ta! ;)

Jag har TRÅÅÅKIGT!

Gaaahh! JAG HATAR ATT PLUGGA! (Särskilt på LOVET!) Men eftersom jag, smart som man är, blajjat bort alla lektioner vi haft, så får jag nu sitta här och skämmas... Fy fan!
Haha, ni får ursäkta bilden i förra inlägget, men jag hade lite tråkigt så jag lekte lite med kameran... TÖNT!
Hursomhelst, här kommer en liten fin bild på min kusin i en Care Bear-dräkt. SÖT ELLER VAD!? <3
Simma lugnt!

image23

PS.
Förlåt Signe, jag har ätit upp alla djungelvrål som var i ditt påskägg...Jag skäms...INTE :B

Haha! Den bjuder jag på ;)

image22

I <3 Chuck Bass

Hej igen!
Nu har jag faktiskt varit duktig och skrivit en stund så en liten paus har jag förtjänat. INTE! Hursomhelst måste jag bara berätta om min senaste kändis-crush, ED WESTWICK! Jag dööör!!! Först var jag besviken för jag tyckte inte att han var tillräckligt snygg för att spela Chuck (har läste böckerna och hade värsta förväntningarna på serien) men sedan var jag ju bara tvungen att gilla honom. Och efter senaste GG-avsnittet så bara äääälskar jag honom! Haha, jag=nörd! (Som om det skulle vara en nyhet...) Men jag måste erkänna att Björn Gustafsson är strået vassare alltså. När han kom in där med pilotglajjerna, ouff!
Okej, nu har jag gjort bort mig lite lagom på internet, dags att plugga igen...
Pusshej!
image21

God Morgon

God morgon allihopa, eller ja, god eftermiddag kanske ;) Vaknade för typ en timme sedan och har just ätit frukost. Drack Brämhults hallonjuice, MUMS! Mamma är ledig och spelar gamla Backstreet Boys-låtar på högsta volym i vardagsrummet :P
Huvudvärken är borta (tack Ipren!) så idag måste jag verkligen plugga, fy! Vad ska ni göra idag?
Just det Signe, om du läser det här så kan jag hälsa att du har glömt ditt påskägg här ^^)

Haha, tjusigt! Och Zac är med på ett hörn ;-)

Chekkade in www.forever21.com och upptäckte till min förskräckelse att den snygga Sailor Moon t-shirten är slut! Jag hade faktiskt tänkt att göra en liten beställning...:( Någon som vet vara man kan få tag i liknande?

image19

Puss så länge!

Åhh, jag blir galen! Varför kan jag inte göra texten varken kursiv eller fet!? Hjälp, någon!?
Uppdatering:
Yeey, nu funkar det! Bytte bara från Safari till Firefox =)

Huvudvärk

Hej hopp!
Har inte bloggat på över en vecka nu :/ Haha, det är som vanligt; först är jag jätteseriös men sedan glöms det bort helt och hållet... Hur som helst tänkte jag börja nu igen =)
Påsklovet har hittills varit jättebra, jag har träffat kompisar och så. Och jag har ju fyllt år också! Wohoo, grattis till mig! ;-)
Idag sov jag till ett och resten av dagen skulle jag plugga (blä!) men jag fick migrän och har istället legat i sängen och mått dåligt :( Mår lite bättre nu men jag orkar verkligen inte plugga just nu. Och jag har ju faktiskt ont i huvudet... Usch, jag kommer få plugga hela helgen och hela nästa vecka. Jag ska aldrig mer skjuta upp grejer! (Yeah, right.)

Appropå ingenting så såg jag en väldigt fräsig t-shirt på Zara igår, den var vit med ett tryck som föreställde fyra överstrykningspennor. Lite konstig men ändå ganska snygg och enkel, lite min stil sådär. Den kostade typ 129:- och ska införskaffas så fort jag får pengar. Min käre vän Signe har en liknande ljusblå (också från Zara) men istället för överstrykningspennor så är det kritor, nice!

Nu ska jag ta ett långt bad, KRAM<3

image16
Ingeborg och Signe = Hetaste fiskarna i sta'n!

Sovmorgon

Tjabba tjena!
Mår lite bättre idag, ska gå till skolan i alla fall, men vi börjar inte förän kl:12 :D Det blir bra det, tre lektioner och sedan är det HELGHELGHELG! Haha!
Jag hade tänkt lägga upp bilder på dagens outfit, men jag har inte förstått hur man får bilderna från kameran in i datorn än, så det blev inget med det :/ 
Jaja, nu måste jag gå till skolan, pusshej!

Fortfarande sjuk

Hola!
Är hemma från skolan idag igen, hostar som fan. Det är ju väldigt trevligt att vara "ledig" men samtidigt kommer jag hamna lite efter i en del ämnen så där rök väl det påsklovet... Appropå påsklov så fyller jag år den 22 mars, vilket i år råkar vara påskafton. Usch, det är ju min dag ;-) Jag vägrade fira min födelsedag på fel dag så vi ska fira påsk dagen efter istället. Heexälänt!

Imorgon ska jag och Signe på någon outlet på Gärdet. Har varit där någon gång förut och kollat på skor och nu skulle det tydligen finnas massor av underkläder från bland annat Calvin Klein och Triumph. Vi får väl se om det blir några fynd.
Sedan ska vi och Felicia hem till Signe och ha lite "tjejmiddag" typ. Dem sa någonting om ostbricka, vindruvor och tända ljus, så det blir nog mysigt. Och sen får vi väl se vad som händer :) Hoppas jag blir frisk bara, har ingen lust att ligga i soffan och titta på Äntligen Hemma och Oprah hela fredagen...

Det slog mig att jag heter Barbie här på blogg.se och att det är ganska töntigt... Men det var ju ledigt och nu kan jag ju inte bara lämna ifrån mig det, Barbie är liksom så typiskt mig. Natalie har till och med sagt att jag är som Barbie-dockan som hon aldrig fick (aaw, tack ), så jag får väl ha offernamnet nummer 1 ändå ;-) (Och jag använder ju fatiskt fortfarande mina gamla Barbie-lakan...*skäms lite*)

Nu ska jag äta lunch, ciao!

image13

Dagens tips:
Outletbutiken på Öregrundsgatan 3, Gärdet. Öppet Torsdag 13/3 10-19 och Fredag 14/3 10-18.
Underkläder, skor, träningskläder mm. från bla. Saint Tropez, Calivn Klein och Fornarina.
Ses där ;-)

En mintgrön ansiktsmask

Har precis tagit ett långt bad och nu har jag en grön gegga i ansiktet och en annan gegga i håret. Härligt!
Jag har suttit ungefär hela dagen och ändrat i kodmallarna :D Känner mig lite stolt men också ganska nördig. Haha! Upptäckte att jag ser ut att vara skelögd på bilden, men det är jag inte, det är bara håret som skuggar. Så det så! Om några timmar ska jag titta på Lost men nu måste jag gå och skölja ur masken.
Puss så länge!

image12

Dagens tips:
Nagellacket "Wonder Nail" från Isadora i färgen "Milkshake" (110).
Fint fräscht/naturligt rosa lack utan skimmer. Just nu på rea på H&M för ungefär en 50-lapp. Skynda Fynda! 


Tuffaste ninjorna!?


Sjuk

image6


God morgon!
Här sitter jag i rosarutig pyjamas, lyssnar på The Kooks och kollar in diverse intresanta bloggar. Vaknade typ halv åtta och kunde inte somna om eftersom jag hade så ont i halsen. Inte ens när man är sjuk får man sova ordentligt!
Igår var hela klassen på Morderna Muséet och såg den här Andy Warhol-utställningen. Hellre det än att sitta i ett kvavt klassrum och jobba matte, men på tisdagar har jag hemkunskap som nu gick bort för utställningen. Synd! Hursomhelst var hemkunskapsläraren med på muséet och jag och min käre vän Celine bangade självklart inte chansen att smöra lite extra, så vi diskuterade 60-tals frisyrer med henne en god stund. Excelent!
Vi slutade typ halv två och hela tjejligan drog till Café Zaturnus. (Det ligger ungefär vid Eriksbergsgatan.) Väldigt mysigt ställe med enorma kanelbullar och varm choklad i koppar stora som soppskålar. Men gott var det och trevlig personal. Sen följde jag och Eleonor med Kornet till hennes kör och väntade med henne tills det började. Jag fick lite "flashback" eftersom jag gick där själv för några år sedan, och lokalerna är exakt likadana. Funderar på att börja igen, jag älskar verkligen att sjunga och vill "utveckla min röst". Fast å andra sidan är inte körsång riktigt min grej, jag vill sjunga pop-musik liksom.
Kvällen spenderades med läxor, gitarrspelande och Gossip Girl. Det är faktiskt den enda serien jag verkligen följer, förutom Lost då. Tyvärr tränar jag den tiden på tisdagar, så mamma, pappa eller lillebror måste alltid se till att vara hemma vid åtta och trycka på record-knappen. Tack <3

Idag gör jag väl inget särskillt, måste försöka plugga lite, men det går nog inte så bra. Jag brukar tycka synd om mig själv och tänka att jag inte behöver göra läxorna eftersom jag är sååå sjuuuk, sedan ägnas resten av dagen till att ligga framför TVn och äta chokladpraliner. Eller nästan i allafall.
Ciao!


Jag borde egentligen plugga...

Halloj!
Kom hem från skolan för typ en timme sedan, har ätit lite "mellis" och så. Loggade in på bloggen och blev uppriktigt glad när kalendern var tillbaka! Haha, vilken tönt man är! Det var tydligen "hjälp-tanten" som lagt in den igen. TACK!

Dagen började riktigt dåligt, jag hade tänkt att vara lite duktig och cykla en halvtimme innan skolan. Men den jävla motionscykeln är typ helt sepe, sadeln lutar framåt så all tyngd hamnar på knäna. Jag har inga problem med dem, men efter några minuter på den cykeln gjorde det faktiskt lite ont. Jaha, hur blir det nu med "Beach 08"!? Jag hade ju värsta smarta planen, eftersom cykeln står i vardagsrummet så skulle jag titta på TV, phätt såft början på dagen liksom. Jaja, nu slipper jag gå upp tidigare i alla fall...

Dagens outfit:
Mörka jeans, rosa t-shirt, grå kofta, halsband i silver med en liten krona och pärlörhängen.
Den rosa t-shirten är den där du har sett på typ alla 13-åriga flickor, den från Gina Tricot med trycket "I <3 PINK". Egentligen är den väl inte riktigt min klädstil, men den var så "jag" liksom, man var ju bara tvungen och införskaffa en... ;-)

Puss!

Jag blir galen!

Fy fan! Här sitter jag och känner mig lite "pro" när jag försöker ändra i stil- och kodmallarna. Men tydligen är jag största n00ben eftersom min kalender nu är borta! Gaahh! Bara för att jag ville ha en liten fin grej som räknade ner dagarna till sommarlovet... Tack för den liksom!

Men iallafall, det var myys på KU. Vi sjöng karaoke, eller alla skillade körbarn sjöng och vi andra tittade avudssjukt på... Haha! Okej, kanske inte riktigt sant. Men sedan var det andakt och då klämde jag minnsan i från tårna! Eller inte. Lite sjöng jag ändå, det är faktiskt fett najs.

Usch, jag borde verkligen gå och lägga mig nu, trött är jag också, men jag irriterar mig på att kalendern bara försvann, så jävla typiskt! Haha, jag måste verkligen vara trött eftersom jag blir upprörd över en så'n sak...Dessutom har jag bränt av typ alla nörd-ord som finns, på bara några meningar. Ajja bajja!

Ciao!


Första inlägget

Jaha, då skulle även jag börja blogga. Jag har haft flera bloggar men aldrig varit särskilt seriös (= ett inlägg och sedan är den bortglömd) men nu ska jag faktiskt försöka skriva ofta. Dock måste jag säga att det känns lite fånigt att sitta här och skriva när antagligen ingen läser, lite som att prata med sig själv... Haha!

Hursomhelst, gårdagen var bäst, det var nämligen äntligen dags för DM i cheerleading! Mitt lag tog silver och gick alltså vidare till SM! Det där gjorde vi bra tjejer <3

Nu ska jag gå och duscha och senare ska jag och Milou till "Kyrkans Ungdomstimme". Haha, det låter ju så otroligt töntigt, men det är faktiskt trevligt där. Ikväll ska vi sjunga karaoke, tror jag. Och nej, jag är inte religös eller så, jag går dit för att det är mysigt.

Kram!

162669-3
Åh vad jag längtar till våren!

RSS 2.0