I used to rule the world

Bläää! Idag är sån där dag när jag bara inte orkar orkar vara så jävla rolig hela tiden. Så jag typ hatar alla i tysthet och hatar mest mig själv för att jag är så sjukt tråkig. Usch! Det är så tråkigt med såna dagar, jag orkar inte med någon men orkar inte vara själv heller. Jag vill liksom bara slippa ALLT! Jaja, men förmiddagen var kul i alla fall och nu ska jag och Signe plugga ... Ge mig höstlov, I NEED IT!

En nedåtgående hund

Usch vad jag är trött! Har så mycket att göra hela tiden så jag hinner ju inte sova! :( I alla fall, jag och  Signe gick som sagt på yogan och det var jätteskönt. Efter det gick jag hem och fick höra skvaller från föräldramötet, excillente! ;) Sen har jag duschat och pluggat lite, borde plugga mer egentligen med hallå klockan är liksom ett!? Sömn, någon!? Haha, men först måste jag bara kolla lite i gymnasie-katalogen... ;)

Puss



(Klicka på det!)

Puchii

To my class mates: Hej! Alla som vill ha ett gott skratt kan ju gå in på fejjan och kolla på Puchii-filmerna som jag och Maja (och Signe) laddat upp XD DÅÅS!

Men för i helvete!

Dagens fråga: VAD FAN GÖR HAN HÄR HELA DAGARNA!? :S

I alla fall, nu är jag, Maja och Signe hemma hos mig och ska plugga. Sen blir det yoga och kanske lite styrka. Puss


PASSA ER! Gäängsters har kommit till stan!

Tell me what you want, what you really really want


Hej wannabe-modebloggare!


Idag körde jag på Nakkna-knuten (eller var det Acne...?) ett halvår efter. Men hallå jag är inte speciellt fashion så då får man vara pinsamt efter, eller....? :S Haha ;) Ha en bra tisdag allihopa!



Don't worry, be happy now AOOOOOOUUUW

Nu ska jag krypa till kojs. God natt allihopa!

To my class mates: Vet någon vad salsa- och cha cha-låtarna heter!?


Estudio español

SCHAA! Har pluggat lite grann och just nu tvingar jag mamma och pappa att prata spanska med mig, hallå prov om en vecka!!!??? Sen måste jag plugga lite annat också... Alltså dååselis jag måste ju plugga hela jäfla dagarna numera! Gaaaah :@ Jaja, jag får se fram emot lovet...

Back to work, puss!



Hehe, busigt! Munnen försvann i Photoshop...

Just det, SIGNE: SKA VI PLUGGA SO & NO I MORGON INNAN YOGAN!?

Måndag

Hej hej hallå! Efter skolan var jag med Johanna, Maja, Claudia och Bianca. Vi skulle köpa mellis på Ica och där hade dom två Big Pack med glass för 30 kronor, och det kunde man ju inte banga på... Vi var hemma hos Johanna och schillade tokigt. Jag och Maja fortsatte FAJTEN :B Nu har jag ätit middag och ska plugga lite, vad ska ni göra resten av kvällen?

Föresten Johanna, här är bilden! ;)


You know you love me


(Ursäkta för konstiga poser...)

Körde på en liten Gossip Girl-stajl idag...

XOXO Ingeborg

Don't know why I'm still afraid


Visst är bilden lite mystisk av sig...? ;D

Nu ska jag lägga mig, eller först ska jag läsa lite till (måste va klar tills på fredag) men sen är det kudden som gäller ^^ Hoppas jag hinner skriva ett inlägg i morgon bitti, men tja, vi vet ju hur det brukar bli med den saken... Sov gott!

Chillin' and killin'

Ligger i sängen, lyssnar på Justice och läser "Mina drömmars stad" (svenska-läxa). Och beundrar min nya spegelvägg :B Snart är mitt rum äääntligen klart, har bott i världens stök alldeles för länge! Tänkte lägga upp lite före- och efterbilder när det är helt klart. Haha, alla kanske tycker det är skitråkigt med inredning och sånt, men jag tycker faktiskt det är riktigt kul! Ville praoa på en home styling-firma förra året, men det gick inte :/ Så nu vet ni det! ;)


YES YES YES

Nu har jag officiellt spegel-skjutdörrar på gardeoberna i mitt rum! Yez!

Topshop har en massa fint, eller vad tycker ni?


Nostalgi



Barbie Hits - Solen Ler Mot Shelly


Åh, jag fick den här skivan ungefär samtidigt som jag började 6års, och sen mimade vi till låtarna typ varje dag! Och hade man snickarbyxor på sig fick man vara Shelly, så alla hade det så ofta man kunde. Till en annan låt på skivan, "Barbies Luftballong", brukade vi leka att vi åkte med i ballongen och vi packade korgar med alla saker från matterummet. Jävlar vilka minnen som ploppar upp när man lyssnar på den här låten alltså!

YEEEEEEY

JAG KOM MED! Wohooo! Haha, men det var ingen casting utan alla som fått mejlet var  tydligen redan med liksom, så jag var asnervös i onödan (jag blir väldigt lätt nervös...) Men det gör ju inget!

Programmet kommer gå på ZTV typ en gång i veckan, men vad det handlar om är typ lite hemligt ;) Gaah, det kommer bli så kul! Och jag som tyckte att mitt liv stod stilla liksom, nu händer det grejer ska ni veta! Nää, jag skojja, men det ska bli roligt :P

Nu ska jag äta lunch och sedan måste jag nog plugga lite (snaaark), är det inte hääärligt att gå i 9an!? NOT!


GLAAAAAAAAAAAD IDIOT!

Too long

Har precis plattat mitt hår (dödssynd, jag vet) och det har blivit så himla långt! Det går liksom ner till över midjan, på ryggen alltså.


I våras                                                Nån vecka sen


Fatta va långt det har växt på typ ett halvår! (Jag gör en cp-min på den första därför är det en liten svart ruta för...;)

God Morgon

Vaknade precis av mig själv, VAD HAR HÄNT MED MIG!? Haha, nej men jag brukar typ sova till ett på helgen, minst. I alla fall, idag ska jag ju som sagt på den där auditionen. Det är till ett program som ska gå på ZTV. Det är ju inte så stor chans att jag kommer med, men man kan ju alltid hoppas! Nu ska jag äta lite frulle, ciao!


Hehe, alltså vaddoe...? :B

God kanelbullekväll

Nu ska jag lägga mig, men vet inte om jag kommer kunna sova så bra, är lite nervös för den här casting/intervjun i morgon. Men det ska nog gå bra, går jag inte vidare så gör jag inte det, inget mer med det egentligen =)

Har lite dåligt samvete för att jag inte har gjort något viktigt idag, en hel dag slösad på nada liksom... Men vafaan, det är man värd i bland! Puss på er allihopa och ta en bulle till, because you're worth it!


(Bild från kräftisen på landet)

Jag mår illa

 

Cold as ice

Mm, det luktar kanelbulle i hela huset och jag sitter och kollar på Stjärnor på Is (precis som alla andra i Sverige?). Rätt underhållande faktiskt, men jag tycker Let's Dance var bättre. Tyvärr gjorde jag lite fel med den första plåten bullar, så dom blev rätt torra men den andra plåten kommer bli värsta 7-Eleven-stajl! And that's what we call excellent! ;-)

GLAD KANELBULLE PÅ ER ALLIHOPA!

Ah de e kanelbullar

Är det kanelbulledagen så ska man fan baka kanelbullar, oavsett om man vill eller inte! Så nu har jag rullat ur sängen och knådat en stor deg som står och jäser nu, DUKTIGT! Inte så clever att vräka i sig deg dock (heheh excellent) för jag kommer säkert få ont i magen, DOH!

Håller på att lära min lillebror vad som är bra musik (enligt mig dåra) Han gillar typ hårdrock och tycker inte att älskade The Kooks är så bra, men Muse kan han gå med på, man kan ju spela Knights of Cydonia i Guitar Hero...

http://image.bokus.com/pics/tts/HTML/47394/F1_kanelbulle.gif

Silver

Ni vet ju att jag var med i en liten tävling på Naomis blogg, och vet ni vad?
JAG KOM TVÅA! Tack ni som röstade =) <3 OCH HEJA MEJ :D

Så hääääär glad är jag!!! ;)

Hoppas jag inte har feber

Japp, jag är kvar i sängen! Borde plugga och städa eller träna men jag känner mig faktiskt liiiiite sjuk, och då får man vara lat! HAHA ;D Lyssnar på Lars Eriksson och har gjort några nya headers, vilken tycker ni är finast?


(klicka för att förstora)

Snark

Gosh, är så trött! Orkar knappt gå upp ur sängen liksom, tror att det blir till å titta på film hela dagen. Tror att jag håller på att bli sjuk, känner mig verkligen inte på topp :/ Hoppas det blir bättre i alla fall, för i morgon ska jag på typ en casting, men jag berättar mer om det i morgon.

Lite bilder från landet:



Fristajla fakka fakka fåwn

Måste bara planka ett inlägg från Bianca (sorry!). Men alltså den här låten är så galet mycket nostalgiiii! Seriöst, min klass har fan växt upp med den liksom, hela barndomen byggde typ på låten! Okej, nu överdriver jag, men det kommer upp sjukt mycket minnen när jag hör den :P


Bomfunk MC's - Freestyler

Lördag morgon

Jaha, var det inte jag som hotade med att döda den som väckte mig idag? Så vaknar jag klockan 10 av mig själv bara för det... Typiskt! Men men, nu när jag ändå är vaken tror jag att jag ska kolla på HSM 2 :D HAHA! Love it! <3 Hoppas ni andra sover! Puss

Måste bara tipsa om den bästa skogsturks-parodin:
*trumvirvel*
RABARBERTURKEN!


Död åt den som väcker mig innan 12 i morgon

Haha, kollade ju på HSM och alltså den är ju riktigt dålig, och jag typ dampar på deras sjuukt överdrivna skådespelande, men man blir ju så glad av den! Även fast den är det vidrigaste och smörigaste jag någonsin sätt så kan man ju inte låta bli att gilla dom liksom ;) Aja, nu ska jag gå i ide några dygn, puss på er!


Jag är INTE besatt av denna människa, det kanske verkar som det men så är inte fallet!!!!! Eller...? (jaja, viii troooor!)

We're all in this together

Sitter och kollar på Superbad här men det är så otroligt segt så jag tror fan att jag ska kolla på High Scool Musical... Only because of Zac såklart ^^ Är sjukt trött så jag kommer nog somna, så god natt på er! <3


Sjuukt billigt



Åh, blir sugen på att beställa lite kläder från forever21.com igen, dom har ju så himla mycket snyggt! Okej, inte den bästa kvaliten, men vad gör det när det är så billigt!? Dom bruna/vita pumpsen är bara föör snygga, kostar under typ 90 kronor på rean!? SAAJK!

JAAAA

JOHAN GICK VIDARE!!! HEJJJJA! <3

Ingeborg for President

Schnälla rösta...?
http://naomisfoto.blogg.se/2008/september/rostning-vecka-40.html#comment

Comiendo



HEJA LOU LOU, LARS OCH JOHAN PALM!!! Dom är lungt bästast i Idol!
Ladda ner Lars egna låtar här: http://apps.new.facebook.com/ilike/artist/Lars+Eriksson


Instead of something interesting

Jag var just ute och skulle köpa mig lite chips till min "tycka-synd-om-mig-själv-för-jag-känner-mig-lite-sjuk-dag" :D I kassan i mataffären sitter en liten lapp att Filip har slutat och att han tackar alla kunder för en trevlig tid, och sen är det en bild på honom när han är typ 3 år. HAHAH SÖÖT! Men fett sorgligt Coop Nära utan Filip-Fillipin är ju som mjölk utan O'Boy liksom :( Haha :P

I alla fall, när jag gick hem igen så såg jag väärldens sötaste små skejtarpojkar, med gulliga mössor och allt! Gaaah, hoochie mama! ;D När jag fick värsta leendet av dom kände jag mig lite friskare måste jag säga :) Hehe, synd bara att jag hade mina finaste Regina-brallor på...





Jag kan fortfarande inte släppa det


Maja i blått, jag till vänster som gallskriker (ehee..), till höger om Maja är Filippa, sen Maria, sen Elli (som inte syns för vakten är ivägen) och sen Johanna precis brevid killen i rött. JAG DÖR <3


Say no more...!!! <3



Amy Diamonds lillasysters hatt var bland det roligaste jag sett på länge XD


Mitt gamla cheerleading lag var där och cheerade, tuuufft ;)

HEEEELG

I morse åt jag, Fia, Maja, Signe och Niko frulle i matsalen (i skolan). Så himla mysigt! Det är vår nya tradition, värsta "Riddarna runt det runda bordet" ;D Skolan var väl helt okej, men på rådstiden (typ elevråd) satt jag i ett väldigt instängt rum med solen rakt på mig så jag kände mig nästan febrig och fick ont i huvudet för det var så varmt. Plus att jag inte sovit så mycket senaste veckan :( Usch! Så ikväll ska jag vara hemma och "vila upp mig" lite, men det ska bli skönt. Är dessutom lite småsur (...) och inte direkt på värsta partaj-humöret... Men men, jag ska typ kolla på film och bara tycka allmänt synd om mig själv, and that's excellent! Hoppas ni andra får en fräääsig fredag! <3


Ser ni vem det är?

Just nu hatar jag SO

Bläää, har bara gjort halva läxan, mer orkar jag verkligen inte! Men vi fick faktiskt väldigt kort tid för lärarna glömde ge oss själva pappret med uppgifterna (?). Jaja, det går nog bra, får flyta på smöret i morgon liksom ^^) That's excellent!

HAHAHAHH! JAG OCH MAJA HADE SÅ STÖRT KUL! Ärligt, det var helt sjukt skojj, Maja bah: "Jag ska minsann rulla ner dig i helvetesgapet, BARA DÖÖÖÖ!" HAHAHAH XD Okej, ingen fattar men det var en av de roligaste dagarna på riktigt länge i alla fall. Men "Ursäkta, men förstör jag stämningen helt om jag släpper mig nu?" slår ändå ALLT! ;D

JUST DET! Någon jääävel till lärare har satt upp alla gruppbilder i trapphuset!!!! VEM FAN KOMMER PÅ EN SÅN IDÈ!? Innan vi ens fårr hem katalogerna och bilderna! Fyfaan, allas glada små flin till allmän beskådan innan man hunnit gråta över det själv liksom. Nej usch, mitt skolfoto blev verkligen inte bra. Okej, dom tog inte det kortet när Simon och Poul ruffsade till mitt hår (TACK!!???) but still, det är ingen bra bild...

Nej, nu ska jag slagga. Imorgon blir det frulle i matsalen med göörlsen plus Nikolai. Puss och god natt!

PS. MAJA JAG DÖDAR DIG OM DU LADDAR UPP BILDERNA NÅGONSTANS ELLER VISAR DOM FÖR NÅGON! Och om du gör det så har jag minsann en hämdmapp jag med, rakt ner i helvetsgapet säger jag bara <3<3<3

Torsdag

Cha allihååpa! I skolan var det tråååk som vanligt. Förutom att vi fick tillbaka matteprovet och jag fick en sol från MVG. Snopet att det var så nära, men VG+ är ju också bra =) (För er som undrar så är "en sol" typ bonuspoäng, och man måste ha minst två, och ett antal poäng, för att få MVG) Men efter var det trevlans för jag, Maja och Eleonor fikade på Sandy's. Sen lurade Elli mig att köpa en torr muffins på Ica så nur mår jag lite illa :/ HAHAH! ;D

Jag och Maja är hemma hos mig och ska plugga nu, puss!

Morgon

Hej å hå! Igår sov vi ju hos Linda, supermys! (Fuult utryck!) Vi pratade om allt möjligt och bara schillevippade liksom mannen jaow! ;D Nu är jag och Milou hemma hos mig och väntar på att skolan ska börja... Spännande... Men ni får ha det så bra, kraam!

Liten film från igår när vi hade bakat det gröna brödet: (Tagen från Milous blogg)


Jag hade världens bad hair-day så jag gömmer mig lite bakom tassen :B

MAJA check this out!

Hörde att det fanns nån video från HSM-galapremiären så jag var tvungen att kolla på den lite snabbt innan jag tog tag i SO:n... ;) Haha, Maja du och Filippa är med! Men alltså jag står precis brevid men nån lallare står ivägen >.< :P
http://video.msn.com/video.aspx/?mkt=sv-SE&vid=75461dba-3107-4463-8f7d-1ae987123404&wa=wsignin1.0

Onsdag

Tjaa! Idag bakade jag, Milou och Peter ett grönt bröd på hemkunskapen :B Det blev fett misslyckat men fröööken gillade det! :O Efter skolan var jag med Milou och Linda, vi satt på Sandy's. Nu är jag hemma och ska plugga lite, men senare ska jag åka till Linda så ska jag och Milou sova där =) Nu ska jag äta middag, men ni får ha en bra kväll!
  
Have it your way!

RSS 2.0