TÄVLING!

First Impression



Företaget First Impression är "ett företag som jobbar med global affärs och conceptutveckling inom sälj, marknadsföring, starkt ledarskap, handlingskraft och personlig utveckling enligt konceptet: FROM VISION TO REALITY Syftet är att maximera KONKURRENSKRAFTEN."

First Impression har ett globalt projekt i sammarbete med Notebookdesign och lanserar nu "ett unikt concept inom corporate branding: Designade laptops och väskor där kunderna för första gången kan få sin logotyp."

Du kan alltså få Ditt företags logotyp på Din laptop eller väska! First Impression lackar alltså Din dator och sätter dit loggan Du valt ut och de kan också ändra färgen på utsidan, häftigt va!?

Exempel på design

Exempel på färger

I dagsläget är det bara ovansidan som kan lackeras, men i höst kan även undersidan bli lackerad. I höst kan också privatpersoner få sina datorer "pimpade", men just nu är det bara till för företag, då minsta beställningsvolymen är 10 st.

Själva tävlingen:



Tävlingen lanseras på First Impressions hemsida den 22 juli, och Du som tävlar har chansen att vinna Din drömdator! Eftersom tävlingen inte har lanserats än, så är den följande informationen lite "exklusiv" för alla er marsmallowsfluff-läsare:

Det Du ska göra för att vara med och tävla är att bestämma hur Du skulle vilja designa Din dröm-laptop, inga svåra frågor eller liknande alltså! Den som vinner får se sin idé bli verklighet, det vill säga: om Du vinner gör First Impression om Din laptop så den blir precis som Du vill ha den!

Detaljer om hur Du skickar in Ditt förslag, när vinnaren presenteras och dylikt kommer alltså publiceras på hemsidan den 22 juli. Men redan nu kan Ni ju börja fundera på hur förslaget ska se ut. Kul va!?

Även om Du inte vinner så kommer Du ju kunna få din dator lackerad i en snygg färg ändå i höst. Priser är ännu oklart, men runt tusenlappen kommer det antagligen kosta. Då kan Du få till exempel en tråkig och grå laptop omlackerad i Din favoritfärg! Och First Impression är alltså det ändå företaget i Sverige som utför den här typen av "Pimp My Laptop".

LYCKA TILL!

Kommentarer
Postat av: JOSEFINE

svar: jag brukar också använda en från paris hilton, den som heter just me. alla tycker att det är min lukt och jag gillar den också ;)

2008-07-11 @ 23:25:47
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: sandra

tack så mkt :D

2008-07-12 @ 00:24:32
URL: http://sessah.blogg.se/
Postat av: petrich - me gossip and fashion

såååklart :D

2008-07-12 @ 02:59:30
URL: http://petriiich.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

god morgon :D

2008-07-12 @ 08:55:57
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: liene

Tack så mycket:D

Coolt att man kan designa sin egen laptop!

2008-07-12 @ 10:08:46
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: mmartinis

tack :)

2008-07-12 @ 11:00:04
URL: http://mmartinis.blogg.se/
Postat av: e m m a

svar: tack :)

2008-07-12 @ 13:01:43
URL: http://mmilkshake.blogg.se/
Postat av: mmartinis

tack snälla :)

2008-07-12 @ 13:11:40
URL: http://mmartinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0