Berlin

Okej, here we go!

Torsdag
Som sagt blev det en hel del trubbel med väskorna, men det ordnade sig. Jag fick låna en enormt stor och kyckling-gul väska av typ någons kompis farmors kusin. Eller inte riktigt, men nästan. Anyway, vi åkte till Arlanda coh självklart var planet försenat typ 40 minuter. Dessutom hadde jag redan checkat in, så jag fick drälla omkring i taxfree-shoppen. Men jag köpte inget förutom ett bigpack PEZ som jag fyllde min Tweetie med :D När jag väl kom fram till Berlin kom Saga (min syrra) och mötte mig.

Först gick vi och handlade på typ Lidl (fast det var inte det, men alla mataffärer där var som Lidl) och bah: "hmm, vad behöver vi? Ost, bröd, ägg och kanske Moët!?" Haha, jag bah "whaat, vaddå riktig champagne i matffären!?" Jag visste ju att det fanns alkohol i mataffärerna men jag trodde ju att det typ bara fanns Lidl-öl och typ billigt Schnappi-vin XD Hur som helst, sen åkte vi hem till Saga och satt på vinden (med värsta utsikten över hela staden) och pratade typ halva natten. Jag har inte träffat henne på ett halvår så vi hade ju en del att snacka om ;)

Fredag
På dagen gjorde vi lite sightseeing. Vi bestämde oss för att leka typ japanska turister, så jag langade V-tecknet och drog på stöörsta smajlet och solglajjor och sen tog vi kort framför allting XD Haha, alla trodde typ att vi var fett seriösa så de stirrade på oss och trodde vi var galna, rroeligt! Sen gick vi till turkiska marknaden, det var typ som Hötorget gånger tre :D Haha där köpte vi fyra par skor för typ 4 euro styck! Fatta billigt! Okej, dom gick typ sönder efter en dag men whatever! Sen träffade vi Sagas kompis Jessi (från New York) och satt och fikade i flera åår, trevligt =D

På kvällen gick vi till en fest hos Sagas pojkväns kompisar, trevlans! När vi åkte hem därifrån började en s.k. "skarrgubbe" prata med mig och vi bah: palla, inte nu igen liksom, men sen började han peta på mig en gammal ölflaska och då skällde Saga ut honom. Haha, han bah: "vaddå, jag kan inte hjälpa att hon är snygg!?" och då blev Saga ännu argare och typ skrek på honom.  Sen satt han resten av resan och sa "perdon, perdon". Muhaha! Kiss my feet, bitch!


Jag på äventyr i Berlin


Jag på turkisk marknad


Jag drack Coca Cola


Vi gjorde oss redo för partaj

Lördag
Först sov vi halva dagen, och andra halvan ängnades åt lite mer sightseeing (vi fortsatte självklart att köra på det japanska temat) och shopping. Vi gick till typ världens ballaste second hand-butik som sålde kläder per kilo! Jag köpte två tröjor fett billigt, excellent! Sen gick vi till Dunkin' Donuts, heaven! Men egentligen är Grönans donuts godare, men dom var mycket finare på Dunkin' :D Sen kollade vi in på Ka De Ve också, det är typ som NK fast myyycket större. Men där fanns det typ bara tantkläder, snopet värre. Sen gick vi till något som var typ som OnOff (fast självklart mycket större) för Saga skulle köpa en mobil och en MacBook. Där ville en kille ta kort på oss (för att visa vilken bra kamera en mobil hade) så nu har jag typ världens fulaste kort på oss med lite palmer i bakgrunden. Haha! Ni får tyvärr inte se, för jag orkar inte scanna in den ^^

Just det, sen fikade vi på typ världens finaste café, det var helt rosa och guldigt, väldigt Ingeborgigt :D På kvällen var vi hemma hos Sagas pojkvän och tittade lite på typ fotboll och "Meet the Robinssons". Haha, vi satte på den på skojj, men den var faktsikt ganska bra... Vi var helt slut efter dagens stadsvandring i för små, turkiska skor så sen gick vi hem och soooov ;)


Jag och en bombad gammal kyrka


Jag ock kyrkan igen


Jag köpte en donut


Min donut var rosa och hjärtformad


Donuten smakade bra


På Ka De Ve fann jag min drömkille


Det var ett mycket fint café

Söndag
På söndagar är typ allt atängt i Berlin (det är lag på det) men istället har typ alla loppmarkander då. Haha, fett sajk! Men vi tittade lite på det i alla fall. Sen åkte vi hem till några andra kompisar och satt där kollade på fotboll. Senare på kvällen gick vi till en gatufestival. Det var typ askoola beatboxare där, och en andra massa skojjiga grejer som vi tittade på. Vi träffade en massa av Sagas kompisar där och dom var fett najs. Dom blev fett förvånade över att inte alla 14åringar i Sverige rökt hasch, haha!

Efter festivalen gick vi vidare till en bar där vi satt tills dom stängde. Det satt en stackars kille där som typ försökte få kontakt med mig i flera timmar. Stackarn, att han inte gav upp! Haha, i alla fall, så stängde baren så vi fick gå till ett annat ställe. Där drack vi  fett goda drinkar och spelade kicker, hehe skojjigt värre! Typ halv sex började vi pallra oss hem, men då kom en fett skön snubbe och ville att vi skulle följa med på fest hos hans polare, fast ingen orkade. Men han åkte med samma tunnelbana som vi och vi satt där och åt mina PEZ (han fick också). Sen gick han av och vi åkte hem och dog i sängarna. God natt!


Jag köpte en fin tygpåse på loppisen


Full rulle

Måndag
Ja, som ni förstår så gick måndagen mest åt till att sova, men det var ju trevligt det med ;) Men vi bestämde oss för att göra lite seriös sightseeing. Haha! På kvällen kom Jessi hem till oss och vi lagade värsta kycklingburritosarna (ey, taco taco burrito). Sen åkte jag, Saga och hennes pojkvän till en karaokebar. Haha! Det var världens ballaste människor där, som typ var fett seriösa men som inte kunde sjunga alls. Det var skitkul att se stackarna, för dom tyckte verkligen att det lät riktigt bra XD Jag och Saga sjöng lite The Killers, höhö.

Sen skulle vi gå och köpa något i baren och då frågade killen som jobbade där hur gammal jag var och vi sa att jag var 16 för det är typ alltid 16årsgräns i Berlin (tjock najs!). Men just dom hade tydligen 18årsgräns och bah: "tyvärr, du måste gå".  WTF!? Dom hade ju förfan släppt in mig och jag hade betalat inträde och fått en jävla stämpel på handen liksom. Dom bah "oj, slarvigt av oss att inte kolla leg, men det står att det är 18årsgräns". INTE! Vi kollade dörren, men det fanns ingen skylt och dom bah "oj, nu är den visst borta". Saga skällde ut dom fett mycket, haha! Ärligt, en liten klubbnörd med tajta, rutiga hängselshorts och riktiga nördglajjer ska fasiken inte komma där och bah "nein!". Dessutom hade vi ju redan varit där i några timmar utan några problem.

Jaja, det gjorde ju inte så mycket och även om det hade varit 16årsgräns så är jag ju bara 15, men ändå, det förstörde kvällen lite. Men vi orkade inte vara sura så vi bestämde oss för att gå någon annan stans. Men eftersom det var måndag och klockan var typ tre, så var allt förutom typ små skumma casinon stängda, så vi tog en taxi hem. Kvällen blev bra ändå, för jag och Saga satt på hennes vind typ skitlänge och pratade om en massa saker och jag märkte verkligen hur mycket jag saknat min storasyster. Aaw. Haha, blev lite smörig där...


Grodperspektiv


Jag i någon minnesgrej för judar


Jag och något annat minnesmonument för något



Jag och en bit av muren


Jag på Check Point Charlie

Tisdag
På tisdagen tittade vi lite i en massa affärer och vi tittade på TV-tornet men vågade inte åka upp XD Istället köpte vi en liten nyckelring med tornet och plattade till en peng och köpte lite andra souvernirer. Sen åt vi världens minsta sushi, mums! Just det, jag köpte en jättesöt rosa kofta med en liten dödskalle med rosett på, haha, den var fin =) På kvällen åkte vi till typ en strand. Alltså det var fett sajk, vi åkte in bakom en konstig lagerlokal (där de satt massa gubbar och lyssnade på rejv) och sen låg det värsta fina stranden där! Med solstolar och en liten bar. Asfint var det, men mitt på stranden stod ett ufo-hus! Så jävla sjukt, det var ett hus som såg ut som ett ufo!

I alla fall så satt vi där en stund och chillade i stolen. Det kom fram en kille och frågade om en tändare, och jag fattade ju att det inte var det han ville egentligen så jag bah: NEEJ! typ. Men han började ändå babbla på tyska, något om att man fick inspiration av stranden eller något. Jag sa att jag bara förstod engelska men han fortsatte typ ändå prata på typ tyska så jag bara fortsatte läsa min bok. Han blev typ fett snopen och satt kvar brevid mig en stund och sen rullade han tillbaka in i skalet. Haha, undrar om han var hög eller bara konstig? :P Sen åkte vi i alla fall hem och friterade kyckling (som vi åt) och sen sov vi XD Vi hade tänkt gå ut, men planet gick mycket tidgare (redan klockan 10:30 nästa morgon) än vi trott, så det blev inte så. Men det var najs ändå =)


Jag med TV-tornet i bakgrunden


Jag och ett fint hus


Jag


Sushi


Photo shoot i bilen


Jag på stranden


Jag är Bling och Saga är Plong


Ufo-huset!!!






Stranden var så fin så jag var tvungen att ta lite seriösa bilder också ;)

Onsdag
Pallrade oss upp vid åtta, drack lite kaffe och åkte till flygplatsen. När jag kom hem gick jag och pappa och träffade Dante och åt lite Burger King :D Haha, alltså det kommer inte bli Beach 08, inte heller Fat Camp 08, det kommer bli fucking Sumo 08! Och inte ens bli längre, det är! Nej fy! Hur som helst så var jag sjukt trött så kvällen spenderades framför fotbollen på TVn. Haha, jag har alltid tyckt att det är skitbooring, men igår satt jag som klistrad och var fett inne i spelet... Höhö! Sen rotade jag i mammas garderob också, och hittade faktiskt en hel del fina koftor, skor och väskor. Tack, mamma! ;)

Puh, det var det!
(Har en massa koola bilder på syrran också, men hon är nog inte så pigg på att vara med här så ni för nöja er med lilla mig istället :D )

Kommentarer
Postat av: m,

de e bara shönt att gammle balo is back ;) <333

2008-06-23 @ 13:08:52
URL: http://majjahs.blogg.se/
Postat av: Señor Pelado, the local O.G

Det här min vän, det är vad vi på fastlandet kallar bra läsning. Tack för det.



xoxo

2008-06-26 @ 16:53:56
Postat av: The Notebook

majjah: its najs to be back, huniiee! ;)

2008-07-01 @ 01:47:39
URL: http://marsmallowsfluff.blogg.se/
Postat av: The Notebook

pelado:

bada boom boom pooff (=trumvirvelgrej)

där har vi den första stackars saten som faktiskt orkat läsa hela skiten! den tackar vi för

2008-07-01 @ 01:49:17
URL: http://marsmallowsfluff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0