Födelsedagsfirande

Igår (fredag) firade ju jag, Natalie och Sara vår söta vän Milou som precis fyllt 15 år. Vi skulle äta pizza, men vi lurade Milou att jag stod själv med en burk Coca Cola i Tanto och väntade på alla andra, att ingen fick tag på Natalie och att hon sprang runt med en kebab, och att Sara tog väldigt lång tid på sig för att hitta en klänning. Milou blev lite sur och undrade varför hon inte fick vara med och handla och varför vi sköt upp firandet någon timme. Men i själva verket var vi hela tiden i Tanto och gjorde fett fint, för vi ville överraska henne. Vi hängde upp värsta girlangerna i träden och hade ordnat det väldigt tjusigt med doftljus, rökelse, champagne-glas och partyhattar. Haha! Milou blev nog allt lite chockad när hon kom och vi satt där och spelade "Ja må hon leva" på gitarr, (eller försökte i alla fall ;). Himla mysigt var det! Sen fick hon en liten tårta/brownie med 15 ljus och så fick hon en liten present =)
Det var väldigt skojjigt när det blivit mörkt, för då såg ljusen och rökelsen lite mystiska ut och Sara började sjunga typ "Harekrishna, hare hare, kriiiishna" XD Höhö! Måste sett väldigt läskigt ut, värsta voodoo-tanten liksom :P Men det var inte lika skojjigt när alla andra picnic-människor plötsligt bara gått och vi hörde prassel och mummel i buskarna... Det visade sig vara en fullis som gick omkring och pratade med sig själv om att han skulle pissa :S Asläskigt var det, särskillt när han började slå på träden med en pinne! Vi blev typ skiiiträdda och sprang därifrån! Haha, vi var värsta panikslagna! XD Nu efteråt är det väldigt kul, men då var jag verkligen rädd på riktig ;) Som tur var skulle vi ändå gå därifrån typ då, så det var inte så att han "avbröt vårt firande" i alla fall ;)

Vi började sakta gå och blev förföljda av ett helt gäng wannabe-hooligans :P Haha! Signe, Jennifer och Maja var i Skånegläntan så vi gick dit. De var **** och lyckliga :) Men vi var bara där en liten stund, sen drog vi hem till Sara och tittade på Eriksdalsskolans talangjakt på YouTube och snackade. Det var en väldans trevlig kväll!

image132
Fint i träden!

image133
Födelsedagsbarnet

image134
Tårta!

image135
Milou, Sara, jag och Natalie i fina hattar ;)

image136
Fint :P

image137
Hon sjöng om Fuglesang ;)

image138
Jag diggade min hatt ^^

image139
Sara hade slagit in det fina paketet :D

image140
Sara, jag och Milou.

image141
Natalie skickade ett fint sms till Emil xD

Lite bilder från mobilen:

image142
Harekrishna-"elden"

image143
Natalie med tomtebloss

image144
Sara

image145
Milou

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0